Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 17:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 192 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: CUPA TUBERTINI - ed.I-a pe SACEL 4
MesajScris: 02 Aug 2010, 20:32 
Neconectat

Buna seara pescari !

Am fost "iesit" 48 de ore din imagine, scuze multe ca n-am prins "finalul" de la TUBERTINI !

Felicitari sincere participantilor, si in mod special cistigatorilor de pe podium ! Ca noi toti, consider eu cel putin, suntem intr-un fel sau altul, cistigatori !

Am reusit sa stau de vorba cu pescarii binevoitori si interesati de soarta pistei SACEL 4 !!!

Mai am multe de facut, vad si eu !

Toate insa, bune si rele, au o explicatie mai mult sau mai putin logica ! Ne putem uita doar la rezultate si doar la KILOGRAME daca doriti !

Voi purta personal grija masurilor ce se impun, fiti fara grija ! Si rabdare va rog. Unii cinta la biserica deja ! Usurel cu slujbele funebre ! Mai avem toti cite ceva de invatat, se pare...!!! Asa ca hai sa ma ajutati sa fac ce trebuie, consiliere profesionala in primul rind ! Apoi si cu critica constructiva ! Accept !

Michel D., adm.balti.

Sus

Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI - ed.I-a pe SACEL 4
MesajScris: 02 Aug 2010, 20:54 
Neconectat

clasamentul final:
1.Tibi Rancu 2 p
2.Lupu Alex 2p
3.Biltac Eugen 3p
4.Feleki Levente 4p
5.Muresan 6p
6.Petrascu NICU 7p
7.Ispas PAULA 7p
8.Bokor zoli 7p
9. Dobreanu 7p
10.Pacurar Dan 7p
11.Poiana Doru 7p
12.Cordos Bogdan 7p
13.Stanca Nicu 7p
14. Karacsony Attila 9p
15,Gulie Macelaru 10p
16.Ispas Veronica 10p
17.Pandia 11p
18.Uszkay 13p
19.Dobreanu T. 14p

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 08:59 
Neconectat

bine dorulina , ai confirmat iar :lol:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 19:16 
Neconectat

putem vedea un clasament cu numerele standurilor ????

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 20:39 
Oare daca Tibi Pante'lie nu iesea pe primul loc cu , cantitatea aia mare de peste folosind numai nazi secrete , ce discurs ar fi avut ??? :mrgreen: spun asta ca il stiu mare carcotas si am ramas surprins cat de galant a fost cu laudele ..... :twisted: :twisted: Oare pe aceasta cale a vrut sa multumeasca sponsorilor ?? :P

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 20:59 
Neconectat

in ori ce caz ,, premi super tari , referitor la taxa de participare , au avut de castigat exclusiv concuretii. ... NU CA LA ALTE CONCURSURI UNDE CASTIGA GRAS ORGANIZATORII...

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 21:06 
Corci vad ca esti bine informat ... tu cate concursuri ai organizat ??? sau la cate ai participat ??

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 00:42 
Neconectat

GIGI scrie:
Oare daca Tibi Pante'lie nu iesea pe primul loc cu , cantitatea aia mare de peste folosind numai nazi secrete , ce discurs ar fi avut ??? :mrgreen: spun asta ca il stiu mare carcotas si am ramas surprins cat de galant a fost cu laudele ..... :twisted: :twisted: Oare pe aceasta cale a vrut sa multumeasca sponsorilor ?? :P

Moi , Gigi Noroiu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...eu nu am avut nici o nada secreta...daca ai fi fost atent , ai fi observat ca toti ocupanti podiumului au folosit aceiasi nada...deci , nu cred ca a fost secreta(din moment ce o stia si Brola :roll: :roll: :roll: )...ca sa nu luam dex-ul sa dam definitia "secretului"...daca nu ai aflat inca....eu sunt singurul meu sponsor ... au fost persoane care m-au intrebat ce nada am folosit(aia secreta de care zici tu)...ce era sa le zic?....cum ma cunosti, nu puteam sa le zic decat , doar adevarul...cum ti-am zis si tie cand a fost cazul...deci , nu-mi forta mana :twisted: :twisted: :twisted: ...
P.S. Postarea ta am luat-o ca pe o actiune din lipsa ta de pe forum din ultimul timp(doar ca sa vedem ca esti viu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) ...asa ca te consider in continuare amicul meu :twisted: :twisted: :twisted: ...Rancu Tiberiu Pantelie ;)

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 04:44 
Neconectat

Brola Habar n avea de nada ta secreta Tibi draga,nu mi a mai soptit combinatia de nada ca altadata,anul aceasta am hotarat sa mi fac singur combinatiile fara sa mai plec urechea si sa sti ca nu a iesit rau.Nu spun ca unele informatii nu sunt bune dar prea multe pareri strica crede ma.Eu am solutie mea si Cu Sensas si cu Trabucco si cu Benzar la fel ca si tine de altfel :D .Cateodata sunt inspirat cateodata nu,asta o recunoaste toata lumea.
Felicitari Tibi,Lupu si Tinerete si de nicaieri Feleki L.care se pare ca trage tare si e f aproape.

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 06:48 
Tibi scrie:
GIGI scrie:

Moi , Gigi Noroiu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...eu nu am avut nici o nada secreta...daca ai fi fost atent , ai fi observat ca toti ocupanti podiumului au folosit aceiasi nada...deci , nu cred ca a fost secreta(din moment ce o stia si Brola :roll: :roll: :roll: )...ca sa nu luam dex-ul sa dam definitia "secretului"...daca nu ai aflat inca....eu sunt singurul meu sponsor ... au fost persoane care m-au intrebat ce nada am folosit(aia secreta de care zici tu)...ce era sa le zic?....cum ma cunosti, nu puteam sa le zic decat , doar adevarul...cum ti-am zis si tie cand a fost cazul...deci , nu-mi forta mana :twisted: :twisted: :twisted: ...
P.S. Postarea ta am luat-o ca pe o actiune din lipsa ta de pe forum din ultimul timp(doar ca sa vedem ca esti viu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) ...asa ca te consider in continuare amicul meu :twisted: :twisted: :twisted: ...Rancu Tiberiu Pantelie ;)[/quote

Da ..ai drepatate am uitat ghilimelele de rigoare la ,,secreta''si de acea mai amenintat cu dex-ul... Sa stii ca am vazut ce ai scris in legatura cu nada (combinatia ) dar am crezut si am sperat totusi ca ai folosit ceva secret de ai prins atat de mult peste :twisted: :twisted: ....asa sa ma si consideri in continuare :D :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 192 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]