Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 07:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 03 Aug 2010, 21:06 
Neconectat

pai atunci spune-ne tu, d.le zsolty carei-i baiu!

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 21:11 
Neconectat
Moderator global

daca eram in locul lui Tica , unul imi lega cirlige , unul imi facea nada , Rancu imi facea masaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta daca vroiati sa mai concurati ca daca nu imi luam jucariile si ma uitam la englezi cum pescuiesc sau plecam acasa . Nu gaseati voi alt fraier sa vina de acasa pe banii lui si sa concureze in locul lui Zolt asa de repede . Asa ca ciocu mic si ziceti-i sarutmana lui Tica :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 21:14 
Neconectat

Mersi Zolt, ai ramas si vei ramane pentru mine acela-si om de onoare.Ai demonstrat din nou ca ai curajul sa spui lucrurilor pe nume...si intelegi pe deplin,ce vreau eu sa subliniez.
Vezi tu Tibi draghe,diferenta dintre tine si Zsolt...este ca daca ar fi fost ungurul acolo si-ar fi dat si camasa de pe el pt mine...ar fi pescuit intr-un picior...in schimb in viziunea ta...se pare ca ceilalti colegi de echipa ar fi trebuit sa se tarasca pe pamant(sa planga chiar cum ai subliniat anterior)pentru a obtine un cat de mic favor.Traiasca spiritul de echipa a nationalei Romaniei!!!!

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 21:41 
Neconectat
Moderator global

Nu stiu ce asteptati sa va spuna juniorii si nu spuneti voi ?????.Ce ati vrea sa va recunoasca ?????
1. ca nu stiu sa nadeasca cu cupa si sa intretina periodic un vad pe 13m ??
2.ca nu au fost instare sa aiba fiecare cel putin 2 LINII pe vadul de 13 m si au intrat in concurs cu o singura linie pe care au incilcit-o la prima ducere a rubezienei pe apa ?
3.ca s-au comportat ca la scoala cind li s-au cerut sa arate liniile de rubeziana si le aratau toti pe aceleasi dindu-le de la unul la altul . Pe cine au crezut ca prostesc ????? pe ei s-au mintit si au ajuns stergatoarea clasamentului
4.ca si-au facut strategii separate in secret dupa mintea lor altele decit cele ce li s-au spus de catre Radu si Bogdan considerind ca astea nu sint bune ????

Ce dracu va tot ascunde-ti atita dupa deget ???? credeti ca noi nu am aflat ce parasute ati fost acolo ??????
Ati spus ca am fost prea dur , ca a fost un inceput , blablabla ...... pe dracu au fost niste putori ordinare si pescari mai mult decit mediocri .Punct.
Si am zis bine : mai bine statea-ti dracului acasa si nu le mincati nervii , banii si timpul liber la cei care vroiau sa va ajute

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 01:12 
Neconectat

Bai,voi chiar sunteti slabi...si pe langa asta sunteti si urati....si nici nu sunteti in stare sa demonstrati ceva....ce tot aveti cu copiii? :cry: :cry: :cry: ...ideea ii ca dupa cativa ani a aparut o echipa care a prezentat si drapelul Romaniei la aceasta categorie :) :) :) ...ce conteza ca au iesit pe locul ala?....nu v-au luat mancarea de la gura...vreti sa ma apuc sa va caut prin marea majoritate a concursurilor pe la care ati participat ?..... sa vad ce loc ati ocupat?... ca se rup paginile cu voi...Sau poate ati fi vrut sa mergeti in locul lor?...dar cred ca nu va primeau organizatori decat la grupa de pana la 14 ani(dupa ce postati pe aicia)...deci...pentru Adi Suciu...o problema...Daca ati fost o echipa?....sponsorizata....nu una oarecare....De ce nu ati facut demersurile necesare sa reprezenati Romania la Campionatul European pe Cluburi din Polonia 2010?Ati preferat sa stati pe forum si sa criticati pe cei care au incercat sa faca ceva...Simplul fapt ca esti prezent acolo ii un pas inainte....In plan intern va fi o competitie mai puternica, doar prin acest fapt...
Pt. Tica , ce sa zic? :cry: :cry: :cry: ....NO COMMENT!(ii pierdut oricum)

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 01:19 
Neconectat

adi suciu scrie:
Rancu imi facea masaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta daca vroiati sa mai concurati ca daca nu imi luam jucariile si ma uitam la englezi cum pescuiesc sau plecam acasa .

Daca nu ai observat pana acum in viata asta ...iti spun eu ca orice persoana poate fi inlocuita,oricand....deci te uita-i la englezi....sau poate mergea-i acasa
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 07:47 
Neconectat

Imi cer cuze ca intervin, nu e treaba mea sau locul meu, dar vroiam sa va spun, cu tot respectul pentru campionii nostri, pentru pescarii ce top din tara sau de afara ca sunteti PENIBILI. Personal nu inteleg de unde atata ura si atata cearta. Cred ca suntem sau sunteti condusi de un orgoliu prostesc,tipic romanesc care nu ne da voie sa gandim coerent. Ma intreb oare daca echipele Bosniei sau Portugaliei au fost luate la intrebari si jicnite de catre pescarii din tarile respective? Ma intreb oare cu de o nationala precum Serbia a atins o astfel de performanta? Oare este chiar nevoie sa ne jignim intre noi, sau sa ne jicnim pescarii, fie ei seniori sau copii care din nefericire au nimerit in mijlocul acesto controverse. Am inteles, esecul copiilor a fost unul lamentabil, iar daca au facut alte tactici este problema lor, le este invatatura de minte ca data viitoare sa asculte sfaturile celor mai experimentati, la fel si cu seniorii, nu stiu motivele dar trebuie sa tineti minte un lucru. Debarasati-va de mentalitatea de individualist atunci cand sunteti intr-un joc de echipa. Lumea spune ca spiritul e echipa sau atmosfera a fost una foarte buna. Ei atmosefera buna si spirit de echipa nu inseamna sa stai cu coechipierul in camera, sa iesiti la o bere, la o gluma, etc. Spirit de echipa inseamna ca atunci can est implicat intr-un joc de echipa nu mai exista secrete, fie ca esti in stand sau afara, secretul nu exista ci doar ehipa. Dragii mei competitori, investiti milioane in pescuit, in dotare, echipamente, logistica, dar investiti la fel de mult in polemici, certuri si insulte. Oare nu er fi mai inspirat ca ultimlele investitii sa fie regandite si ghidate spre ajutarea echipelor fie si din punct de vedere informational, adica o implicare mai activa? Oare nu ar fi mai indicat ca un numar cat mai mare de pescari de top de la noi sa-si stapaneasca insultele si ironiile spre o directie mult mai constructiva? Oare nu ar fi mai bine ca echipele sa coopteze cat mai multi pescari dornici de a ajuta in staffurile lor? De ce oamenii se feresc sa ceara ajutorul unor pescari mai experimentati?
Sunt sigur ca domnul Poiana nu va schimba nimic pentru anul viitor, stiu ca este un om cu determinare si multa ambitie iar anul viitor juniorii vor fi prezenti din nou la mondiale, dar tine si de noi sa inceram sa-i ajutam, iar cei ce se ocupa de echipe trebuie doar sa ceara ajutorul si sa incerce sa adune un nucleu de cat mai multi pescari cu rol de staff atat pentru seniori cat si pentru juniori si care sa se ocupe permanent de aceste doua reprezentative. Lumea se plange ca Anglia si Italia au sponsori in spate, avem si noi dar fara sacrificiu si implicare nu vom obtine rezultate, deci nici sponsori prea multi. Este nevoie de colaborare la toate nivelurile pentru a obtine performante, nu de individualism.
Imi cer scuze pentru interventie dar efectiv nu intelegeam de ce oare la noi nu se poate? Este chiar asa de greu ca macar odata sa incercam o colaborare mai stransa intre pescarii cu experienta, firmele sponsor si pescarii echipelor pentru a incerca macar o clasare in prima jumatate? Personal cred ca aceasta abordare condusa de ura si de invidie dintre pescarii de top este total gresita si nu va avea nicio finalizare in viitoru apropiat daca nu are loc o schimbare de mentalitate si abordare.

P.S. Sa nu se inteleaga ca ma refer la cineva anume, dar vorbeam asa in sens generic, la pescarii nostri in general.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 10:28 
Neconectat
Moderator global

Tibi scrie:
Bai,voi chiar sunteti slabi...si pe langa asta sunteti si urati....si nici nu sunteti in stare sa demonstrati ceva....ce tot aveti cu copiii? :cry: :cry: :cry: ...ideea ii ca dupa cativa ani a aparut o echipa care a prezentat si drapelul Romaniei .........ce conteza ca au iesit pe locul ala?....nu v-au luat mancarea de la gura.................Simplul fapt ca esti prezent acolo ii un pas inainte....In plan intern va fi o competitie mai puternica, doar prin acest fapt...
.........................................

Tibi dreaghe , asta asa muuult suna a scuze personale... Nu crezi??? Nu incercati sa va ascundeti dupa copii , cu rezultatele voastre magnifice si repetate afara? ;) Cu motivatii subtiri si scuze jalnice??? ;) ;) ;) ;) ;) ;) Mai incearca... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 13:10 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
Imi cer cuze ca intervin, nu e treaba mea sau locul meu, dar vroiam sa va spun, cu tot respectul pentru campionii nostri, pentru pescarii ce top din tara sau de afara ca sunteti PENIBILI. Personal nu inteleg de unde atata ura si atata cearta. Cred ca suntem sau sunteti condusi de un orgoliu prostesc,tipic romanesc care nu ne da voie sa gandim coerent. Ma intreb oare daca echipele Bosniei sau Portugaliei au fost luate la intrebari si jicnite de catre pescarii din tarile respective? Ma intreb oare cu de o nationala precum Serbia a atins o astfel de performanta? Oare este chiar nevoie sa ne jignim intre noi, sau sa ne jicnim pescarii, fie ei seniori sau copii care din nefericire au nimerit in mijlocul acesto controverse. Am inteles, esecul copiilor a fost unul lamentabil, iar daca au facut alte tactici este problema lor, le este invatatura de minte ca data viitoare sa asculte sfaturile celor mai experimentati, la fel si cu seniorii, nu stiu motivele dar trebuie sa tineti minte un lucru. Debarasati-va de mentalitatea de individualist atunci cand sunteti intr-un joc de echipa. Lumea spune ca spiritul e echipa sau atmosfera a fost una foarte buna. Ei atmosefera buna si spirit de echipa nu inseamna sa stai cu coechipierul in camera, sa iesiti la o bere, la o gluma, etc. Spirit de echipa inseamna ca atunci can est implicat intr-un joc de echipa nu mai exista secrete, fie ca esti in stand sau afara, secretul nu exista ci doar ehipa. Dragii mei competitori, investiti milioane in pescuit, in dotare, echipamente, logistica, dar investiti la fel de mult in polemici, certuri si insulte. Oare nu er fi mai inspirat ca ultimlele investitii sa fie regandite si ghidate spre ajutarea echipelor fie si din punct de vedere informational, adica o implicare mai activa? Oare nu ar fi mai indicat ca un numar cat mai mare de pescari de top de la noi sa-si stapaneasca insultele si ironiile spre o directie mult mai constructiva? Oare nu ar fi mai bine ca echipele sa coopteze cat mai multi pescari dornici de a ajuta in staffurile lor? De ce oamenii se feresc sa ceara ajutorul unor pescari mai experimentati?
Sunt sigur ca domnul Poiana nu va schimba nimic pentru anul viitor, stiu ca este un om cu determinare si multa ambitie iar anul viitor juniorii vor fi prezenti din nou la mondiale, dar tine si de noi sa inceram sa-i ajutam, iar cei ce se ocupa de echipe trebuie doar sa ceara ajutorul si sa incerce sa adune un nucleu de cat mai multi pescari cu rol de staff atat pentru seniori cat si pentru juniori si care sa se ocupe permanent de aceste doua reprezentative. Lumea se plange ca Anglia si Italia au sponsori in spate, avem si noi dar fara sacrificiu si implicare nu vom obtine rezultate, deci nici sponsori prea multi. Este nevoie de colaborare la toate nivelurile pentru a obtine performante, nu de individualism.
Imi cer scuze pentru interventie dar efectiv nu intelegeam de ce oare la noi nu se poate? Este chiar asa de greu ca macar odata sa incercam o colaborare mai stransa intre pescarii cu experienta, firmele sponsor si pescarii echipelor pentru a incerca macar o clasare in prima jumatate? Personal cred ca aceasta abordare condusa de ura si de invidie dintre pescarii de top este total gresita si nu va avea nicio finalizare in viitoru apropiat daca nu are loc o schimbare de mentalitate si abordare.

P.S. Sa nu se inteleaga ca ma refer la cineva anume, dar vorbeam asa in sens generic, la pescarii nostri in general.

Radule degeaba incerci sa tii apararea unor oameni care efectiv au sfidat sfaturile care le-au primit . Pentru ce au chemat cu ei niste pescari buni daca tot nu au tinut cont de sfaturile lor ????????? ca sa le manince timpul , banii si nervii ???????
Au fost jalnici si nu au nici un fel de scuze , iar cei care au fost acolo nu mint !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cind o sa invatati sa spune-ti lucrurilor in fata indiferent cit sint de dure atunci mai are rost sa stam de vorba , piana atunci ascundeti-va dupa tot felul de scuze lamentabile ...... mintiti-va singuri , consolati-va si o sa ajungeti departe ;) ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 13:24 
Neconectat
Moderator global

Tibi scrie:
Bai,voi chiar sunteti slabi...si pe langa asta sunteti si urati....si nici nu sunteti in stare sa demonstrati ceva....ce tot aveti cu copiii? :cry: :cry: :cry: ...ideea ii ca dupa cativa ani a aparut o echipa care a prezentat si drapelul Romaniei la aceasta categorie :) :) :) ...ce conteza ca au iesit pe locul ala?....nu v-au luat mancarea de la gura...vreti sa ma apuc sa va caut prin marea majoritate a concursurilor pe la care ati participat ?..... sa vad ce loc ati ocupat?... ca se rup paginile cu voi...Sau poate ati fi vrut sa mergeti in locul lor?...dar cred ca nu va primeau organizatori decat la grupa de pana la 14 ani(dupa ce postati pe aicia)...deci...pentru Adi Suciu...o problema...Daca ati fost o echipa?....sponsorizata....nu una oarecare....De ce nu ati facut demersurile necesare sa reprezenati Romania la Campionatul European pe Cluburi din Polonia 2010?Ati preferat sa stati pe forum si sa criticati pe cei care au incercat sa faca ceva...Simplul fapt ca esti prezent acolo ii un pas inainte....In plan intern va fi o competitie mai puternica, doar prin acest fapt...
Pt. Tica , ce sa zic? :cry: :cry: :cry: ....NO COMMENT!(ii pierdut oricum)

Tibi drage voi ati fost penibili pentru ca nu ati fost instare sa-i dati lui Tica un plic de cirlige bun , si i-ati dat ce nu ati avut voi nevoie , nu a avut o galeata de 17 litri ca sa aiba cu ce prezenta nada la controlul nazii , ati stat ca trintorii pina a avenit asta 400 km cu masina inchiriata dupa un drum de Irlanda ca sa-l trimiteti tot pe el inapoi inca 400 km la Madrid dupa larve sau fouilii ca voi erati surmenatii saracii . Asta da spirit de echipa . De fapt ce mai vorbesc ca voi in echipa sensas va scoate-ti ochii si va tot destramati si legati iara ca niste copii de clasa I-a . Habar nu aveti ce inseamna o echipa sinteti numai individualisti , de asta aveti rezultatele pe care le aveti afara. Toti sinte-ti sefi si dati ordine si l-ati gasit pe Tica de fraier sa va faca mendrele . Daca mie mi-ati fii facut ce i-ati facut la Tica va lasam cu o zii inaite de concurs si plecam sa va dati cu capul de pereti intre voi geniile si sa va cugetati la ce ati facut ................poate va venea mintea la cap.

Expresii spuse de Rancu la mondiale :
"Ia ma Tica cirligele aste ca pentru tine-s bune "......" Ce dracu ceri atitea scule concureaza si tu cu ce gasesti ca doar nu vrei sa iesi mai bine ca noi aici " :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Daca te-o mancat in cur atunci bal sa fie :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]