Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 09:17

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala A
MesajScris: 03 Aug 2010, 17:02 
Neconectat
Moderator global

nica degeratu scrie:
Salut baieti!
........
ca daca Petrisor se retrage in carapace dupa aceasta finala, poate ma voi retrage si eu din organizari de competitii, ca doar de atata mai eram in stare.( Unde am fost si ce am ajuns, un fel de Mambo.)

Care carapace , poate in marsupiu , carapacea te duce cu gandul la ceva tare... Si macar un an mai stai , ca-i naspa sa te retragi din organizari odata cu Petrisor , o sa-i umbresti apusul... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
In rest , sa ne vedem cu bine. ;)

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 20:12 
Neconectat

Salut Nica!
Cu decontarea la Ineu deloc nu sunt de acord dati banii la concurenti si lasati sa cazeze unde vor ei!Ultimii 2 ani nu m-am cazat la hotelurile unde aranjase AGVPS-ul,deci ori au ramas bani ori s-a pierdut! Si mai stiu pe Rancu,Petrisor,Bogdan ect!

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 22:17 
Neconectat

nica degeratu scrie:
Salut baieti!
Vreau sa lamurim cateva probleme legate de Finala de la Taut.
In primul rand vreau sa-mi confirmati participarea pentru a putea anunta din timp urmatorii clasati din B, pentru ocuparea locurilor ramase libere (in cazul in care se retrage cineva).
In legatura cu cazarea, aceasta se face la hotelul din Ineu. Am informatii ca unii concurenti au gasit
alte locatii pentru cazare. Problema este ca A.G.V.P.S. deconteaza doar pentru cei cazati la hotelul din Ineu. De asemenea sedinta tehnica din seara de 19 08 2010 la care prezenta este obligatorie se va desfasura tot la Ineu. Sa-mi comunicati nominal optiunea pentru hotel. Daca se poate sa va discutati intre voi (cei din aceiasi zona, pentru ca sunt unii care nu acceseaza internetul). Pana in 08 08 2010 vreau un raspuns pentru a putea face rezrvarile.
Pentru cei cazati la hotel putem aranja masa de pranz si cina la un pret rezonabil ,dar pentru aceasta va rog sa-mi comunicati nominal care snteti interesati de problema aceasta.Legat de micul dejun, acesta este inclus in pretul cazarii.
Antrenamentele se vor face incepand cu data de 16 08 2010 in mod organizat, dupa o grila pe care o voi comunica in timp util. In 19 08 2010 antrenamentul este obligatoriu.
Programul oficial de desfasurare al Finalei A 2010, il voi posta pana la sfarsitul saptaminii.
Va astept cu intrebari si fara sugestii, ca daca Petrisor se retrage in carapace dupa aceasta finala, poate ma voi retrage si eu din organizari de competitii, ca doar de atata mai eram in stare.( Unde am fost si ce am ajuns, un fel de Mambo.)

mai erai tu in stare de mai mult si inca esti dar anii trec,oricum o sa-mi aduc aminte in saptamana finalei de multe,de viermii de la orsova de fata de masa ;) ....oricum ITI MULTUMESC PUBLIC INCA O DATA PENTRU TOT ,DACA TU NU ERAI EU NU AJUNGEAM PANA AICI,CU TINE LA INCEPUT CU TINE LA FINAL SUNA FRUMOS DAR TRIST :cry:

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 07:54 
Neconectat

Din motive pur obiective nu pot ajunge la aceasta finala. Am anuntat si la asociatie(AJVPS Brasov).

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 09:37 
Neconectat

Ce posibilitati de cazare sunt in zona, dar si cat de cat accesibile din punctul de vedere al pretului?

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 10:01 
Neconectat

reactualizati lista cu calificatii ca sa se stie cine vine in locul lui florin ;) ;) ;) nu de alta dar sa nu afle omu in ziua de concurs ca e calificat ;)

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 10:30 
Neconectat

Zsolt!
Legat de decontarea cazarii, problema trebuie discutata la nivel inalt(A.G.V.P.S.) cu Mugurel Ionescu,
asociatia noastra are datoria sa gaseasca o locatie cat mai aproape de locul de concurs si care sa asigure loc de cazare pentru toti concurentii. De la hotel pana la locul de concurs sunt 30 km. iar intr-o zona mai apropiata nu exista loc de cazare pentru un grup asa de mare.
Din lista concurentilor de la Bihor nu reese cine se cazeaza hotel in Ineu si cine doreste sa ia masa acolo.
Grosu Vlad te-ai hotarat in privinta participarii la finala?
Greere asteapta in liniste, participarea ta depinde de Grosu Vlad. Pe locul 16 este Canepeanu Costel, iar
tu esti pe 17. Ia legatura cu ceide la Bacau sa vezi ce face Grosu.

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 10:41 
Neconectat

care ai nr de tel al lui vlad pls dami un mesaj privat cu el ca sa il intreb sa stiu ce am de facut (stau acas sau vin la finala ) :oops: :oops: :oops:
multumesc ;)

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 11:44 
Neconectat

greere cred ca stai acasa :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 12:35 
Neconectat

bun asa ;) ;) ;) :lol: :lol: macar stau linistit ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]