nica degeratu scrie:
Salut baieti!
Vreau sa lamurim cateva probleme legate de Finala de la Taut.
In primul rand vreau sa-mi confirmati participarea pentru a putea anunta din timp urmatorii clasati din B, pentru ocuparea locurilor ramase libere (in cazul in care se retrage cineva).
In legatura cu cazarea, aceasta se face la hotelul din Ineu. Am informatii ca unii concurenti au gasit
alte locatii pentru cazare. Problema este ca A.G.V.P.S. deconteaza doar pentru cei cazati la hotelul din Ineu. De asemenea sedinta tehnica din seara de 19 08 2010 la care prezenta este obligatorie se va desfasura tot la Ineu. Sa-mi comunicati nominal optiunea pentru hotel. Daca se poate sa va discutati intre voi (cei din aceiasi zona, pentru ca sunt unii care nu acceseaza internetul). Pana in 08 08 2010 vreau un raspuns pentru a putea face rezrvarile.
Pentru cei cazati la hotel putem aranja masa de pranz si cina la un pret rezonabil ,dar pentru aceasta va rog sa-mi comunicati nominal care snteti interesati de problema aceasta.Legat de micul dejun, acesta este inclus in pretul cazarii.
Antrenamentele se vor face incepand cu data de 16 08 2010 in mod organizat, dupa o grila pe care o voi comunica in timp util. In 19 08 2010 antrenamentul este obligatoriu.
Programul oficial de desfasurare al Finalei A 2010, il voi posta pana la sfarsitul saptaminii.
Va astept cu intrebari si fara sugestii, ca daca Petrisor se retrage in carapace dupa aceasta finala, poate ma voi retrage si eu din organizari de competitii, ca doar de atata mai eram in stare.( Unde am fost si ce am ajuns, un fel de Mambo.)
mai erai tu in stare de mai mult si inca esti dar anii trec,oricum o sa-mi aduc aminte in saptamana finalei de multe,de viermii de la orsova de fata de masa
....oricum ITI MULTUMESC PUBLIC INCA O DATA PENTRU TOT ,DACA TU NU ERAI EU NU AJUNGEAM PANA AICI,CU TINE LA INCEPUT CU TINE LA FINAL SUNA FRUMOS DAR TRIST