adi suciu scrie:
Nu stiu ce asteptati sa va spuna juniorii si nu spuneti voi ?????.Ce ati vrea sa va recunoasca ?????
1. ca nu stiu sa nadeasca cu cupa si sa intretina periodic un vad pe 13m ??
2.ca nu au fost instare sa aiba fiecare cel putin 2 LINII pe vadul de 13 m si au intrat in concurs cu o singura linie pe care au incilcit-o la prima ducere a rubezienei pe apa ?
3.ca s-au comportat ca la scoala cind li s-au cerut sa arate liniile de rubeziana si le aratau toti pe aceleasi dindu-le de la unul la altul . Pe cine au crezut ca prostesc ????? pe ei s-au mintit si au ajuns stergatoarea clasamentului
4.ca si-au facut strategii separate in secret dupa mintea lor altele decit cele ce li s-au spus de catre Radu si Bogdan considerind ca astea nu sint bune ????
Ce dracu va tot ascunde-ti atita dupa deget ???? credeti ca noi nu am aflat ce parasute ati fost acolo ??????
Ati spus ca am fost prea dur , ca a fost un inceput , blablabla ...... pe dracu au fost niste putori ordinare si pescari mai mult decit mediocri .Punct.
Si am zis bine : mai bine statea-ti dracului acasa si nu le mincati nervii , banii si timpul liber la cei care vroiau sa va ajute
\
Prima parte e adevarata.Cu concluzia mult prea dura a lui Adi din partea a doua nu pot fi de acord.O consider foarte agresiva si astept criticile agresive de la cei care au participat la asemenea gen de concursuri.
Bun.Strategie?Despre ce strategie sa vorbim cand noi mergem la un examen de facultate si nu stim abecedarul bine.....
Am aratat mailul de mai sus ca sa plec de la o baza,sa zicem o fundatie pe care sa construim ceva,nu sa ma asemene Tibi cu Profe!!!!!Desi nu ma simt deloc jignit.
Liniile aproape nu au existat de loc in echipa Romaniei.De marti de la primul antrenament sau colindat magazinele de pescuit din Mantova,in fiecare zi,antrenamentul desfasurandu-se numai dimineata,dupamasa am lasat-o libera pentru si numai pentru pregatirea zilei care urma.Daca a lipsit un model de pluta,d-nul Poiana a luat 5,pentru toata echipa,daca a lipsit un model de carlig,s-a luat cate un plic la toata echipa,la fel fire etc.Deci,cu sprijinul domnului Poiana din punct de vedere material nu a lipsit nimic.Din cele cumparate si mai sus enumerate in cele doua manse de sambata si duminica,cu parere de rau ca trebuie sa spun nu am vazut nimic,nici pe linii nici pe chituri.Deci...ce putem construi pe o fundatie cu angoase atat de mari?Daca cineva vrea sa ma contrazica din membrii delegatiei rog sa o faca,atunci o sa ii iau pe toti,in ordine si mult mai explicit.
Am incercat sa pescuim,vorbesc de antrenamente,in spatele celor cu probleme si le-am impus stilul in care erau cu lipsuri,cei care stapaneau tehnicile de pescuit pe prag,dupa prag si in 13 metri,care a fost neglijat si de ei,le-am dat liber inclusiv la retetele de nada.
In fiecare zi,cred ca mai putin cu una,cea de miercuri am facut cate o sedinta de jumatate de ora.Nu s-a facut altceva in aceste sedinte decat s-a repetat ceea ce s-a spus de acasa si in prima zi.Lipsurile mari in pregatire.
Exemplu:prima mansa un concurent din Ungaria de la intrarea in stand la 8:30 a desfasurat urmatoarele activitati_8 chituri pe 9 metri sondate,signate,aliniate perfect,4 chituri la 13 metri la fel sondate cu adancimi plus-minus 5 cm,4 matchuri aliniate in cealalta parte.Bun.Noi-2 chituri la 9 metri cu baniera de 1metru-1 metru 20.Daca baga-i acul in cotorul chitului ramanea o burta de inca un metru.Chiturile,la unii,acum nu generalizez ca pana acum,aruncate pe jos sau prin galeti.Cate un chit,maxim 2 desi nu cred ca erau de 13 metri.La 13,in manse s-a pescuit la peste mare cu elastic de 0,7!!!!!!!!!Lucrurile care se repetau zilnic desi au fost numai raspunsuri de "DA" de la baieti,nu s-au respectat nici in proportie de 20-25% si aici cred ca e numai vina mea si a lui Bogdan ca am repetat in fiecare zi aceste lucruri,lucruri care trebuiau spuse de 50-60 de ori pe zi!De 10 ori la fiecare.Poate atunci se intelegea!
Ce strategie sa faci si sa respecti.Nici indicatiile lui Zsolt cu care s-a tinut legatura zilnic in tara cate 30 de minute nu s-a repectat.Cand am zis ca mergem la peste mare,s-a mers la peste mic!Strategia de pescuit nu a fost complicata,am facut-o cu Bogdan si Petruta insa nu cred ca a fost inteleasa de concurenti.Si chiar daca a fost inteleasa nu a putut fi respectata ca baietii au avut in truse ceea ce trebuiau sa foloseasca acolo,in fata lor,pe canal.
Concluzia mea?Repetenti din clasa a doua,mai ales pe canale,spirit de echipa ca un fum galben,efemer.Aparea dar disparea repede din momentul cand intrau betele deasupra apei.Ne impiedecam in propriul echipament si ca ultim exemplu,unul care un concurent roman nu a putut pescui si intretine vadul de 13 din cauza plasarii proaste a rolei de rubeziana(cu 3 role in stand)a rulat pe geanta,cu cupa in apa si cu cotorul smirghelind pe taluz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti membrii delegatiei au avut partea lor de vina,inclusiv unul din soferi care dupa ce a intrat in ziua de concurs pe pista,in fatza primului stand a ramas fara motorina,al doilea concurent am facut o strtegie romaneasca si i-am carat impreuna cu Luci echipamentul in spate 300 de metri,dupa care am remorcat masina,s-au dus baietii in PECO sa alimenteze si......au bagat.......benzina!!!!!!Noroc ca era si antrenorul Bogdan care cu atentia marita si cu o strategie bine pusa la punct,a observat greseala si dupa numai un litru de benzina,a schimbat strategia pe motorina!