Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 11:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala A
MesajScris: 04 Aug 2010, 18:10 
Neconectat

un fleac

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 18:14 
Neconectat

grilajul de antrenament cum s-a realizat?????

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 18:27 
Neconectat

simplu: a sunat frigurosu' la G8 si s-a sfatuit cu greii planetei cu referire la...
scuza-mi ironia da' m-a enervat la culme ''oficialul'' (imi vine sa vars) de la asociatie. vezi mai sus...

Sus

MesajScris: 04 Aug 2010, 20:59 
Neconectat

doar o intrebare!!!
ar trebui parerea mea modificat pt zilele de marti miercuri si joi in asa fel incat fiecare concurent sa treaca prin fiecare sector(nu otit o sa fie afara de luni)
ca in forma actiuala sunt concurenti care nu o sa stea in toate sectoarele
este conc care pica de 2 ori in b si o zi in a
deci de sector c nu stie nimic

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 10:06 
Neconectat

hoglet ! daca doresti sa porti cu mine un dialog civilizat, te rog sa te prezinti.Atata timp cat nu ne cunoastem (banuiesc ca nu am facut gradinita impreuna,sau daca da, te anunt pe aceasta cale ca la anul avem intalnirea de 50 de ani de la terminarea acesteia) ar fi bine sa pastram o distanta decenta intre noi.
Eu nu am jignit pe nimeni si nici n-am sa o fac.Referitor la problema cazarii, nu este obligat nimeni sa se cazeze in locatia gasita de noi si nu imi aduc aminte sa fi afirmat ca este obligatorie cazarea la hotelul din Ineu, doar atat am spus ca cei care se cazeaza in alta parte sa ia legatura cu conducerea A.G.V.P.S. pentru decont. Noi ca organizatori avem sarcina sa gasim un loc de cazare decent si pentru toti partic ipantii, dar repet nu obligam pe nimeni sa se cazeze acolo.
Zsolt! Ceeace vrei tu nuse poate.Sunt trei sectoare si patru zile de antrenamente. Este logic ca fiecare concurent sa cada de doua ori intr-un sector.Unii concurenti vor face patru antrenamente,altii trei ,altii
doua si toti vor face antrenamentul oficial, deci oricum nu toti vor parcurge toate sectoarele.Pista este uniforma, diferenta o va face doar vantul pe care din pacate nu-l putem gestiona.
hoglet, sa stii ca nu-mi pica nimic la afacerea (parul mi-a cazut de mult),singura satisfactie este munca pe care o depun pentru aceasta Finala si bucuria de a ma revedea cu fosti parteneri de competitie.

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 11:40 
Neconectat

stiti cat va fi taxa de participare?

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 11:47 
Neconectat
Moderator global

Raspunde-ti intrebarii lui Bodocan, ca-si plateste singur taxa :oops: Nenorocitii :twisted:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 11:58 
Neconectat

Tudor Bodocan scrie:
stiti cat va fi taxa de participare?

nu pun aceasta intrebare din curiozitate ci pentru ca in trecut (Slatina) am fost anuntati ca AGVPS suporta aceasta taxa + cazarea; cand am ajuns la fata locului a trebuit sa o platesc din buzunar.
Ca o paranteza (tot la Slatina)dupa ce se da intrarea in standuri la mansa 3 , pe standul meu si al colegului Hotca C. erau 2 "domni" care pescuiau de zor; i-am rugat respectuos sa paraseasca zona de concurs, ei au raspuns ca "eventual sa dam si noi langa ei ca nu au de gand sa plece dupa ce si-au momit" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
speram ca la Taut nu se va mai intampla :lol: :lol: :lol: :lol:
MS.!

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 12:36 
Neconectat

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE A FINALEI NAȚIONALE DE PESCUIT SPORTIV STAȚIONAR CATEGORIA SENIORI, EDIȚIA 2010, ORGANIZAT DE A.J.V.P.S.ARAD LA BARAJUL TAUȚ

În perioada 16 08 – 19 08, au loc antrenamentele pe pista de concurs, după grila afișată pe net.
De luni până miercuri inclusiv, programul este de la ora 8,oo la 17,oo, cu nădirea grea la orele 9,55 și 15,55 și o pauză între orele 13,oo și 14,oo .Joi este antrenamentul oficial și obligatoriu, între 8,oo și 13,oo,cu nădirea grea la 9,55. După ora 14,oo pista de concurs este închisa.
La ora 19,oo (joi 19 08) are loc ședința tehnică la care participă doar concurenții și organizatorii.
Prezența tuturor concurenților este obligatorie. Se vor discuta probleme tehnice legate de concurs,se v-a trage ordinea de tragere la sorți a ștandurilor și se v-a alege reprezentantul concurenților. De asemenea, fiecare concurent v-a achita o taxă de organizare de 100 de lei, pentru care se emite o chitanță ce se decontează la asociația de care aparține concurentul.
Dacă vă puneți întrebarea, ce reprezintă această taxă de organizare, răspunsul este următorul :
- Amenajarea zonei de concurs
- Apa minerală pentru toți concurenți și arbitrii
- Cheltuielile cu corpul de arbitrii pe toată durata competiției
- Masa festivă de după ședința tehnică
Între 20 08 – 22 08 au loc cele trei manșe, după cum urmează :

MANȘA I-a 20 08 2010 pescuit tematic, fără oblete.
7,15 – 17,45 tragerea la sorți a ștandurilor
8,oo intrarea în ștanduri
8,oo – 9,55 pregătirea pentru concurs
9,55 – 10,oo nădirea grea
10,oo începe prima manșă
12,55 ultimele cinci minute
13,oo sfârșitul primei manșe
13,oo – 14,00 cântărirea capturilor și întocmirea clasamentelor pe sectoare
14,oo eliberarea capturilor

MANȘA a-II-a 21 08 2010 identică cu prima manșă.

MANȘA a-III-a 22 08 2010 pescuit liber, cu orarul din primele două manșe.

Festivitatea de premiere are loc la ora 15,oo la locul de concurs.

Sus

MesajScris: 05 Aug 2010, 12:50 
Neconectat

eu ma refeream la zilele de marti miercuri si joi
ca luni 100% ca nu o sa fie toti conc afara
eu doar am intrebat ca nu s-ar putea in asa fel incat in astea 3 zile ca fiecare conc sa treaca prin fiecare sector
eu stiu ca is 4 zile si 3 sectoare si e logic sa cazi de 2 ori intr-un sector
eu ziceam ca sa nu cazi in aceste 3 zile(marti miercuri si joi)de 2 ori intr-un sector
pe mine nu ma deranjeaza tare cum e acuma
mie mi-e ok dar sunt alti conc care si marti si miercuri is de ex in sect b
si vineri in a deci de sect c nu stie nimic.
in rest ok

Ultima oară modificat de zsolty pe 05 Aug 2010, 17:31, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]