Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 13:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala A
MesajScris: 06 Aug 2010, 14:15 
Neconectat

nica degeratu scrie:
Mai baieti, voi vreti sa ma incurcati cu totul.Sa stiti ca mi-ar fi foarte usor sa va spun ca asa este locul, asta este apa, de peste ocupativa voi.Dar nu se poate, trebuie sa-i acordam unei Finale Nationale un pic
de decenta. Cred ca au cam trecut vremurile finalalor campenest,ar fi bine de stiut ca programul unui concurs care vrea sa se respecte, il face organizatorul si nu concurentii.Cum putem face o sedinta tehnica
pe malul lacului stand in picioare si fiind stingheriti de diversi gura casca.Ma mira faptul ca se fac atatea comentari pe tema acestui concurs si tocmai ce care au distanta relativ cea mai mica fata de locul de concurs au problemele cele mai mari.Banuiesc ca aveti toate problemele personale legate de acest concurs, rezolvate si postati din plictiseala. Hai sa fim mai putin rigizi, sa ne intalnim intrun cadru organizat si sa ne respectam reciproc. In concluzie progremul ramane cel stabilit, cu sedinta tehnica la hotelul din Ineu.
Pentru Szatmari. Intradevar est o gresala la Popa Viorel, in loc de C1 s-a trecut C10.Corectam. A gresi e
omeneste.Oricum cred ca Viorel si-a dat seama ca este o gresala intrucat joi cade tot in C10 si chiar daca
fiecare are doua zile in acelasi sector, nu cade de doua ori pe acelasi stand.

interventiile pe care le avem pe forum(concurentii) nu sunt nici pe departe critici la adresa dumneavoastra ci sunt facute pentru a nu se repeta greselile din trecut sau sunt propuneri pentru a eficientiza toata "distractia".
e laudabil faptul ca ne-ati infornat pe sait cu programul, grile de antrenament etc.
vis a vis de sedinta tehnica, nu trebuie stat in soare dar se potate gasi o terasa pina in 6 km de pista pentru a nu parcurge 60km pina in ineu|(normal ca programul competitiei il face organizatorul)
ms. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Aug 2010, 17:51 
Neconectat

szilagy zsolt si tudor octavian dorim si noi cazare in ineu
near interesa cam cat costa cazarea pe noate ca am dori sa venim de marti

Sus

MesajScris: 07 Aug 2010, 20:19 
Neconectat

O remarca,dl Degeratu in limita timpului disponibil daca se va putea sa postati pe care standuri s-au facut atrenamentele stabilit,si/sau daca sa facut antrenament pe aceste standuri.
Poate la sfarsitul finalei va fi evident unde si care standuri au "tinut" peste mai mult.
Multumesc,scuze ca nu sunt finalist.

Sus

MesajScris: 07 Aug 2010, 20:54 
Neconectat

...daca se poate suneti-ne si cat peste sa prins in antrenamentele de pana acuma si la ce au dat cei care s-au antrenat. Multumim!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 08 Aug 2010, 03:27 
Neconectat

hoglet scrie:
ba da' distrusi mai suntem noi cei din tara asta!pana si in activitatea asta exista ambitii tampite si aranjamente obscure! auzi la ei, nesimtitii agvps, trebe vorbit la nivel inalt! cine plm este ciunturel ionescu ala? sunati-l pe d-zeu sa va dea acceptul ca fiecare sa decida unde sa se cazeze! d.le degeratu, cat va iese la ghisaftu' impunerii aberante de a se caza concurentii unde vor ambitiile dvs tampite? va propun un deal: haide-ti la bv ca va tin eu in poiana sau predeal cat vreti dvs. va aduc si fetite! sunteti penibil si trufas! exclamati la d.nul BENZAR? cu autoritatea aia? sunteti praf!
.

"hoglet",

Imi pare rau ca un brasovean(eu sunt aproape brasoven fiind din Bod)poate vorbi asa necontrolat.
L-ai atacat pe prietenul si fostul meu adversar de la concursurile de stationar ,Nica DEGERATU,
fara nici un motiv,fara sa-l cunosti si fara ai respecta varsta.
Iti spun eu Nica e un om cinstit ,cu multa experienta in concursurile de pescuit,care nu vrea sa favorizeze pe nimeni.
Nici eu nu iubesc AGVPS-ul,dar nu-l confunda pe Nica Degeratu cu AGVPS-ul si mai cred ca este cel mai potrivit om pe acel post.
Ionescu e un profesor de sport si concurent de stationar cu care pe vremuri am facut armata la Lipova si poate ca daca nu stiai cine e ,era mai civilizat sa intrebi nu sa folosesti cuvintele ce le-ai folosit.
Poate ar fi mai frumos sa-ti ceri scuzele de rigoare si sa-ti controlezi limbajul folosit pe acest forum cand mai postezi ceva.

Eu intru mai rar pe acest forum,dar nu pot renunta deoarece "virusul" concursurilor de stationar nu a disparut din mine si probabil nu va disparea niciodata,de aceea am postat asa tarziu.

Doresc concurentilor sa aiba parte de un concurs placut echitabil pt. fiecare.

Sus

MesajScris: 08 Aug 2010, 07:49 
Neconectat

nutzu_z scrie:
...daca se poate suneti-ne si cat peste sa prins in antrenamentele de pana acuma si la ce au dat cei care s-au antrenat. Multumim!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Din cate am vazut eu intre 2si 3 kg,pest punctabil {fara oblete}
Zile bune au fost daaaaa mai rar

Sus

MesajScris: 08 Aug 2010, 10:55 
Neconectat

cuby scrie:
nutzu_z scrie:

Din cate am vazut eu intre 2si 3 kg,pest punctabil {fara oblete}
Zile bune au fost daaaaa mai rar

:lol: :lol: :lol: si ce marime la cirlig?

Sus

MesajScris: 08 Aug 2010, 12:31 
Neconectat

carlig nr 12 cu 2 boabe de porumb :twisted:

Sus

MesajScris: 08 Aug 2010, 15:11 
Neconectat

VIERMI PENTRU FINALA

17 RON ALBI
21 RON COLORATI,INCLUSIV PINKI.

COMENZILE SE FAC DIRECT LA PRODUCATOR FIRMA SUPER PESCA A OFERIT ACESTE PRETURI PENTRU CONCURENTII DIN FINALA,REPET COMENZILE SE FAC LA DOMNUL DRAGOS , IAR PE PISTA VOR FI ADUSI JOI DE CATRE COSMIN BROLA.

DRAGOS 0722549335.

Sus

MesajScris: 08 Aug 2010, 18:51 
Neconectat

kg?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]