hoglet scrie:
ba da' distrusi mai suntem noi cei din tara asta!pana si in activitatea asta exista ambitii tampite si aranjamente obscure! auzi la ei, nesimtitii agvps, trebe vorbit la nivel inalt! cine plm este ciunturel ionescu ala? sunati-l pe d-zeu sa va dea acceptul ca fiecare sa decida unde sa se cazeze! d.le degeratu, cat va iese la ghisaftu' impunerii aberante de a se caza concurentii unde vor ambitiile dvs tampite? va propun un deal: haide-ti la bv ca va tin eu in poiana sau predeal cat vreti dvs. va aduc si fetite! sunteti penibil si trufas! exclamati la d.nul BENZAR? cu autoritatea aia? sunteti praf!
.
"hoglet",
Imi pare rau ca un brasovean(eu sunt aproape brasoven fiind din Bod)poate vorbi asa necontrolat.
L-ai atacat pe prietenul si fostul meu adversar de la concursurile de stationar ,Nica DEGERATU,
fara nici un motiv,fara sa-l cunosti si fara ai respecta varsta.
Iti spun eu Nica e un om cinstit ,cu multa experienta in concursurile de pescuit,care nu vrea sa favorizeze pe nimeni.
Nici eu nu iubesc AGVPS-ul,dar nu-l confunda pe Nica Degeratu cu AGVPS-ul si mai cred ca este cel mai potrivit om pe acel post.
Ionescu e un profesor de sport si concurent de stationar cu care pe vremuri am facut armata la Lipova si poate ca daca nu stiai cine e ,era mai civilizat sa intrebi nu sa folosesti cuvintele ce le-ai folosit.
Poate ar fi mai frumos sa-ti ceri scuzele de rigoare si sa-ti controlezi limbajul folosit pe acest forum cand mai postezi ceva.
Eu intru mai rar pe acest forum,dar nu pot renunta deoarece "virusul" concursurilor de stationar nu a disparut din mine si probabil nu va disparea niciodata,de aceea am postat asa tarziu.
Doresc concurentilor sa aiba parte de un concurs placut echitabil pt. fiecare.