Nu mi-as permite sa va dau pe la nas cu ceva...iar apoi sa nu va explic...deci departe de mine gandul sa tin ceva secret. In consecinta nada folosita de mine a fost Dynamite Swim Stim Betain Green dar am mai folosit in alte dati si Dynamite Swim Stim Original, Marine Halibut Groundbait sau Sonubait Crush Pellete. Asa cum subliniaza si userul "necunoscutul" (Alin Apahidean
) se pot folosi si pellete care odata inmuiate se pot mesteca mesteca obtinandu-se astfel o pasta.
Dar ce este mai important la pasta asta este consistenta ei. Adica trebuie sa fie atat de moale incat de-abia sa se tina in carlig (nu stiu cum sa explic mai bine consistenta ei, chiar si ce am avut eu in "trocutza" era cam tare dar imi umezeam degetele inainte sa o pun in carlig).
Cand am auzit, si vazut, prima data pasta am zis in sinea mea "ehh asta-i mamaliga romaneasca"..
asa ca am facut primul test cu mamaliga facuta foarte moale, dar la care am adaugat betaina (2 lingurite) si vreo 3 de robin red, ultimele adaugate fiind aduse chiar din Romania de la firma Energo. Rezultatele au fost peste masura asteptarilor, am reusit sa prind chiar si platica (hibrid).
Astept in continuare alte intrebari...si scuze de intarzierea raspunsului...dar la ora amiezii cand scriam mi-am dat seama ca trebuie sa ajung si la serviciu...din pacate...