Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 20:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 54 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pasta,pasta...si iar pasta!!!!
MesajScris: 23 Aug 2010, 15:59 
Neconectat
Moderator global

Pariu :?: ;)

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 16:08 
Neconectat

Tica, multumim ptr informatii.
Am vazut si eu filmuletul de pe pvtv si cam asta e si ideea descrierii lui Tica.
Legat de pasta, chiar nu stiu care e treaba cu ea, asa ca pana nu da cineva detalii exacte, nu cred ca voi putea aplica aceasta metoda.

De fapt daca ma gandesc mai bine, pot sa spal pe gura crapii inainte de eliberare cu reteta lui Nutzu. :D

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 16:22 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Pasta este din pelete macinate sau pelete nepresate inca ;) :D :D :D

Sau pur si simplu din pelete peste care se pune apa calda. Dar ideea e ca se face din pelete, am mai citit printre randuri prin presa din UK si am descoperit si eu secretul misterios :lol:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 16:56 
Neconectat

SUPERB LACUL !!! :P

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 17:18 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Pasta este din pelete macinate sau pelete nepresate inca ;) :D :D :D

;) domnul Andrei are dreptate .

Pasta de momitor din pescuitul crapului se face din boilesuri macinate sau mix de boilesuri =>> pasta de carlig poate fi facauta din pelete macinate sau mix de pelete

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 17:55 
Neconectat

Pasta se poate face fie din pelete macinate sau nu, fie din nada fina gen Swim Stim dela Dynamite. Eu am facut din pelete macinate si din pelete nemacinate. Este buna si pasta home-made, dar este bine sa se mai adauge diverse componente...gen fishmeal, robin red, si orice alte componente bune pentru crap.
Eu am pescuit cu pasta, dar era una bazata pe fishmeal si era cam mult somn pitic in zona. Am prins un somn pitic :lol:
@SLK...ai cupa pentru pasta? :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 19:33 
Neconectat

RaduDan scrie:
Pasta se poate face fie din pelete macinate sau nu, fie din nada fina gen Swim Stim dela Dynamite. Eu am facut din pelete macinate si din pelete nemacinate. Este buna si pasta home-made, dar este bine sa se mai adauge diverse componente...gen fishmeal, robin red, si orice alte componente bune pentru crap.
Eu am pescuit cu pasta, dar era una bazata pe fishmeal si era cam mult somn pitic in zona. Am prins un somn pitic :lol:
@SLK...ai cupa pentru pasta? :lol:

tu ce te bagi ma ca habar nu ai! :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 19:40 
Neconectat

RaduDan scrie:
Am prins un somn pitic

unde ai prins somn pitic, in romania sau in ungaria?daca la noi, suntem mancati.... adio rame si alte vietati...

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 19:51 
Neconectat

Baieti va pot zice un singur lucru ori ce nada de granulatie nica poate fi folosita ca pasta iar peletii nu au nevoie sa fie macinati doar inmuiati in apa pt citeva ore si pasta e gata.in rest totul e simplu

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 22:51 
Neconectat

Nu mi-as permite sa va dau pe la nas cu ceva...iar apoi sa nu va explic...deci departe de mine gandul sa tin ceva secret. In consecinta nada folosita de mine a fost Dynamite Swim Stim Betain Green dar am mai folosit in alte dati si Dynamite Swim Stim Original, Marine Halibut Groundbait sau Sonubait Crush Pellete. Asa cum subliniaza si userul "necunoscutul" (Alin Apahidean :twisted: ) se pot folosi si pellete care odata inmuiate se pot mesteca mesteca obtinandu-se astfel o pasta.
Dar ce este mai important la pasta asta este consistenta ei. Adica trebuie sa fie atat de moale incat de-abia sa se tina in carlig (nu stiu cum sa explic mai bine consistenta ei, chiar si ce am avut eu in "trocutza" era cam tare dar imi umezeam degetele inainte sa o pun in carlig). 8-)
Cand am auzit, si vazut, prima data pasta am zis in sinea mea "ehh asta-i mamaliga romaneasca".. :lol: :lol: asa ca am facut primul test cu mamaliga facuta foarte moale, dar la care am adaugat betaina (2 lingurite) si vreo 3 de robin red, ultimele adaugate fiind aduse chiar din Romania de la firma Energo. Rezultatele au fost peste masura asteptarilor, am reusit sa prind chiar si platica (hibrid).
Astept in continuare alte intrebari...si scuze de intarzierea raspunsului...dar la ora amiezii cand scriam mi-am dat seama ca trebuie sa ajung si la serviciu...din pacate... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 54 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]