Ptr Alin -stai linistit ca nu ma pensionez , e doar un concurs , am fost suparat de moment de rezultat , insa nu sint atit de chietros ca altii
.Ce am obtinut eu in citiva ani sunt multi prin zona care ...
Am uitat sa-l felicit pe Tibi , care a pescuit foarte bine tinind cont de problemele pe care le-a avut , in alte conditii cred ca era cel mai avizat sa cistige acest titlu .
Toni , sa stii ca am mizat pe tine in ultima mansa , erai mai fisnet , nu trebuie sa se supere Tudor , mie imi place sa spun lucrurilor pe nume si respect pe toata lumea .
Vreau sa dezvalui citeva din greselile mele pe care sa nu le mai faca cei care vin dupa noi , altfel nu vom avea progres .
Mi-am facut o strategie dupa antrenamentul oficial(insuficient) , pe care nu am respectat-o deloc , fiind influentat de ce se intimpla in preajma mea .In prima mansa am pescuit prost in prima ora , nu am fost constant ptr ca am renuntat sa pun larva pe ac , folosind pinki , pestele intra mai greu , apoi am avut o frecventa foarte buna , dar a fost tirziu , oricum eu cu Orosz credeam ca suntem in primii 3
, am prins foarte mult peste in comparatie cu cei din dreapta noastra dar mult mai mici .Am facut 7 puncte , cu 100g mai urcam un loc .
In mansa a doua am pescuit numai cu larva , dar tot nu am facut ce mi-am propus , m-am grabit prea mult , am pierdut pesti scosi pe mal , nu am depus linia pe ultimii 30 cm , ceeace era vital , aveai muscatura imediat . Am facut 5 puncte si am pierdut 2 locuri la 80g si 105 g
In a treia zi , aveam deja 12 puncte si trebuia sa fac cel mult 3 puncte , insa am fost deosebit de tensionat , prima babusca , stop pe piept si apoi in apa .Ce a urmat a fost groaznic , in stinga il aveam pe Dragos si Maty . Dragos prindea extraordinar obleti mari cu rbs la 9 m , si am schimbat si eu pe oblete chiar daca nu-mi pregatisem liniile ptr rbs la oblete (40 min de abureala ) Am trecut din nou la babusca dar era prea tirziu , pierdusem destul timp , chiar daca i-am batut pe Dragos , Maty si Palcau in dreapta , am facut 6 puncte (foarte multe ).Am mai pierdut un loc la 80g
Am pierdut 4 puncte la 100g maxim , cu 14 puncte ma salvam , dar nu asat mi-am propus ptr finala ...
Foarte mari greseli am facut , tensiunea la inceputul si sfirsitul manselor a fost enorma , nici la mondiale nu am simtit o presiune atit de mare .
Numai bine va doresc .