Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 05:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala A
MesajScris: 23 Aug 2010, 21:01 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=ze3b2vVHGnI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
piesa care o canta benzarica

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 21:36 
Neconectat

adi petrisor scrie:
nici nu stiu cu ce sa incep
fuuuuuu

1-BRAVO TUDORE ..RESPECT TONI..FELICITARI PAMI.

2-BRAVO NICA BRAVO PROFE IMPECABILA ORGANIZARE,EU STIAM CA VA FI ASA,

3-felicitari tuturor participantilor si multumesc din suflet pentru ce-i care au fost langa mine la ultima finala ,tudose ma emotionezi sa mor eu dar.....

sa fiti sanatosi si sa ne auzim cu bine cand o fi si daca o mai fi.... :cry:

Multumesc Adi ,despre retragere nici sa nu te gindesti ;)
adi petrisor scrie:
Biltac Eugen scrie:
Felicitari Tudor , Toni , Pami , ati dovedit constanta si ati fost cei mai buni , felicitari si lui Adi Petrisor care a facut un concurs foarte bun (nu are rost sa te gindesti la retragere , esti prea tinar , eu m-am apucat la 45 :lol: ) .Felicitari ptr organizare lui Nica si Profe , excelenta .
Felicitari tuturor concurentilor , sa ne vedem cu bine .

multumesc eugen,ai tot respectul meu pentru tot ce ai facut in pescuit intr-un timp atat de scurt.

multumesc si tie Eugen esti caracter

Sus

MesajScris: 23 Aug 2010, 21:52 
Neconectat

Primiti cu totii Felicitarile mele !
Ma bucur in mod deosebit pentru Tudor, caruia i-am prezis victoria acum doua luni, cand i-am luat interviu in revista "Pescar Modern". Ai grija Tudore ca mai ai de realizat si chestia cu ... podiumul mondial ! Sa te ajute Dumnezeu !
Deasemenea sunt alaturi de Ady Suciu si Eugen Biltac, prieteni pentru care am un respect deosebit! Nu uitati Dictonul "Ai castigat - continua, ai pierdut, continua !"
Cu totii, divizionari "A" si "B" meritati Sincere Felicitari !

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 06:46 
Neconectat

Ptr Alin -stai linistit ca nu ma pensionez , e doar un concurs , am fost suparat de moment de rezultat , insa nu sint atit de chietros ca altii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Ce am obtinut eu in citiva ani sunt multi prin zona care ...
Am uitat sa-l felicit pe Tibi , care a pescuit foarte bine tinind cont de problemele pe care le-a avut , in alte conditii cred ca era cel mai avizat sa cistige acest titlu .
Toni , sa stii ca am mizat pe tine in ultima mansa , erai mai fisnet , nu trebuie sa se supere Tudor , mie imi place sa spun lucrurilor pe nume si respect pe toata lumea .
Vreau sa dezvalui citeva din greselile mele pe care sa nu le mai faca cei care vin dupa noi , altfel nu vom avea progres .
Mi-am facut o strategie dupa antrenamentul oficial(insuficient) , pe care nu am respectat-o deloc , fiind influentat de ce se intimpla in preajma mea .In prima mansa am pescuit prost in prima ora , nu am fost constant ptr ca am renuntat sa pun larva pe ac , folosind pinki , pestele intra mai greu , apoi am avut o frecventa foarte buna , dar a fost tirziu , oricum eu cu Orosz credeam ca suntem in primii 3 :lol: :lol: :lol: , am prins foarte mult peste in comparatie cu cei din dreapta noastra dar mult mai mici .Am facut 7 puncte , cu 100g mai urcam un loc .
In mansa a doua am pescuit numai cu larva , dar tot nu am facut ce mi-am propus , m-am grabit prea mult , am pierdut pesti scosi pe mal , nu am depus linia pe ultimii 30 cm , ceeace era vital , aveai muscatura imediat . Am facut 5 puncte si am pierdut 2 locuri la 80g si 105 g :mrgreen:
In a treia zi , aveam deja 12 puncte si trebuia sa fac cel mult 3 puncte , insa am fost deosebit de tensionat , prima babusca , stop pe piept si apoi in apa .Ce a urmat a fost groaznic , in stinga il aveam pe Dragos si Maty . Dragos prindea extraordinar obleti mari cu rbs la 9 m , si am schimbat si eu pe oblete chiar daca nu-mi pregatisem liniile ptr rbs la oblete (40 min de abureala ) Am trecut din nou la babusca dar era prea tirziu , pierdusem destul timp , chiar daca i-am batut pe Dragos , Maty si Palcau in dreapta , am facut 6 puncte (foarte multe ).Am mai pierdut un loc la 80g
Am pierdut 4 puncte la 100g maxim , cu 14 puncte ma salvam , dar nu asat mi-am propus ptr finala ...
Foarte mari greseli am facut , tensiunea la inceputul si sfirsitul manselor a fost enorma , nici la mondiale nu am simtit o presiune atit de mare .
Numai bine va doresc .

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 12:36 
Neconectat

VEZI DACA NU AM STAT SEARA CU TINE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa te mai ung cu slanina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si sa iti fac frectie cu palinca :lol: :lol: :lol: :lol: felicitari tuturor concurentilor

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 13:08 
Neconectat

Felicitari tuturor concurentilor pentru lupta pe care ati depus-o,felicitari Tudor meritai aceasta victorie,jos palaria Tony si bravo Petrisor.Eugen sa sti ca nu ma astaptam imi pare sincer rau,dar asta este trebuie sa lupti si vei reveni acolo unde iti este locul.Bravo Florin Lozinca pentru daruirea de a ramane in A. ;)

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 13:58 
Neconectat

Biltac Eugen scrie:
Ptr Alin -stai linistit ca nu ma pensionez , e doar un concurs , am fost suparat de moment de rezultat , insa nu sint atit de chietros ca altii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Ce am obtinut eu in citiva ani sunt multi prin zona care ...
Am uitat sa-l felicit pe Tibi , care a pescuit foarte bine tinind cont de problemele pe care le-a avut , in alte conditii cred ca era cel mai avizat sa cistige acest titlu .
Toni , sa stii ca am mizat pe tine in ultima mansa , erai mai fisnet , nu trebuie sa se supere Tudor , mie imi place sa spun lucrurilor pe nume si respect pe toata lumea .
Vreau sa dezvalui citeva din greselile mele pe care sa nu le mai faca cei care vin dupa noi , altfel nu vom avea progres .
Mi-am facut o strategie dupa antrenamentul oficial(insuficient) , pe care nu am respectat-o deloc , fiind influentat de ce se intimpla in preajma mea .In prima mansa am pescuit prost in prima ora , nu am fost constant ptr ca am renuntat sa pun larva pe ac , folosind pinki , pestele intra mai greu , apoi am avut o frecventa foarte buna , dar a fost tirziu , oricum eu cu Orosz credeam ca suntem in primii 3 :lol: :lol: :lol: , am prins foarte mult peste in comparatie cu cei din dreapta noastra dar mult mai mici .Am facut 7 puncte , cu 100g mai urcam un loc .
In mansa a doua am pescuit numai cu larva , dar tot nu am facut ce mi-am propus , m-am grabit prea mult , am pierdut pesti scosi pe mal , nu am depus linia pe ultimii 30 cm , ceeace era vital , aveai muscatura imediat . Am facut 5 puncte si am pierdut 2 locuri la 80g si 105 g :mrgreen:
In a treia zi , aveam deja 12 puncte si trebuia sa fac cel mult 3 puncte , insa am fost deosebit de tensionat , prima babusca , stop pe piept si apoi in apa .Ce a urmat a fost groaznic , in stinga il aveam pe Dragos si Maty . Dragos prindea extraordinar obleti mari cu rbs la 9 m , si am schimbat si eu pe oblete chiar daca nu-mi pregatisem liniile ptr rbs la oblete (40 min de abureala ) Am trecut din nou la babusca dar era prea tirziu , pierdusem destul timp , chiar daca i-am batut pe Dragos , Maty si Palcau in dreapta , am facut 6 puncte (foarte multe ).Am mai pierdut un loc la 80g
Am pierdut 4 puncte la 100g maxim , cu 14 puncte ma salvam , dar nu asat mi-am propus ptr finala ...
Foarte mari greseli am facut , tensiunea la inceputul si sfirsitul manselor a fost enorma , nici la mondiale nu am simtit o presiune atit de mare .
Numai bine va doresc .

Ai dreptate cine a facut mai putine greseli a avut de cistigat si trebuie sa recunoastem ca diviziile A si B sunt foarte echilibrate valoric.

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 14:50 
Neconectat

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
Mai luati , sa fie de la mine... Un somn pitic , un Toni inca relaxat ;) , un organizac buuun si o adunatura de pierde-vara... :lol: :lol: :lol:

ce tricou ai TE pe tine? :roll: :roll: :roll: cred ca am luato razna.

Aline atit poti?

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 15:15 
Neconectat

buna,
-multumesc tuturor pentru felicitari
-vreau sa felicit si eu pe toti concurentii , in special, pe Pami si Toni(din punctul meu de vedere sunteti campioni;doar sansa a facut sa castig eu)
-felicitari organizatorilor(din cate am participat , a fost finala cel mai bine organizata)

Sus

MesajScris: 24 Aug 2010, 17:23 
Neconectat

buna seara! in primul rand vreau sa-l felicit pe Tudor (mai raspunde si tu la tel!) pentru anul plin de reusite! faptul ca ai iesit campion denota ca esti un pescar desavarsit indiferent de apa pe care pescuiesti. asteptam niste amanunte despre aventura ta in finala!!!
domnule Eugen, tot respectul fata de dvs! anul trecut ne-ati impartasit din reusita dvs, cu lux de amanunte, iar acum o faceti cu o infrangere. cu argumente! daca ar face si altii cum procedati dvs, cu siguranta ar fi un castig pentru noi toti dar mai ales pentru pescuitul din romania. ganduri bune!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 195 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]