Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 11:22

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 26 Aug 2010, 13:48 
Neconectat

parerea mea

1-energo
2-trabucco
3-top mix
4-sensas

Sus

MesajScris: 26 Aug 2010, 14:48 
Neconectat

zsolty scrie:
na atunci sa fiu si eu rau

1 energofish
2 sensas
3 trabucco
4 topmix
5 restu nu conteaza
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nu fi rau , ca poate ai surprize !!!!! :twisted:

Sus

MesajScris: 27 Aug 2010, 17:48 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
stanciutoni scrie:
Vera ,te rog spune si noua cum este lacul ,scazut sau crescut fata de cum era la finala B :?: :?: :?:

A fost crescut ff mult, dar au dat drumul la apa! Nivelul actual este cel stiut de voi!

adica nu mai e 6 metri ci doar 5,5m :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Aug 2010, 19:16 
Neconectat
Moderator global

INTERPELARE catre Vera :

Fa un pustiu de bine si detaliaza ce naiba inseamna acea taxa de 650 ron / echipa? In stilul asta noi nu vom mai participa pe Varsolt la concursuri. Totusi , s-a sarit calul muuuult , din nou. Nu se poate face o chestie rezonabila? Nu ne poti arata cum s-a calculat acea taxa? Are nevoie Mugurel de cazare si papica de soi? Aveti nevoie de bani pentru echipa Salajului? Deja m-am enervat , iar ca mine mai sunt si alti concurenti...

Sus

MesajScris: 27 Aug 2010, 22:10 
Neconectat

alintudose scrie:
INTERPELARE catre Vera :

Fa un pustiu de bine si detaliaza ce naiba inseamna acea taxa de 650 ron / echipa? In stilul asta noi nu vom mai participa pe Varsolt la concursuri. Totusi , s-a sarit calul muuuult , din nou. Nu se poate face o chestie rezonabila? Nu ne poti arata cum s-a calculat acea taxa? Are nevoie Mugurel de cazare si papica de soi? Aveti nevoie de bani pentru echipa Salajului? Deja m-am enervat , iar ca mine mai sunt si alti concurenti...

halo nenea :? vezi ca te enervezi cam des in ultima vreme si nu-mi convine da..linisteste-te sau ma enervez si eu si atunci dumnezeu cu mila....

anul trecut 500 ron de ekipa..anul asta e an de criza 650 ron,ce e asa de greu parca esti fara facultate ,hai zic daca comentam eu dar tu...650 ori 10 ekipe 6500 ron ..ffuuuuu..pentru banii astia il aduc pe guta sa cante la botez la fetita lu suciu...SOLO..zile tudose tati zile...

Sus

MesajScris: 28 Aug 2010, 08:02 
Neconectat

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
INTERPELARE catre Vera :

halo nenea :? vezi ca te enervezi cam des in ultima vreme si nu-mi convine da..linisteste-te sau ma enervez si eu si atunci dumnezeu cu mila....

anul trecut 500 ron de ekipa..anul asta e an de criza 650 ron,ce e asa de greu parca esti fara facultate ,hai zic daca comentam eu dar tu...650 ori 10 ekipe 6500 ron ..ffuuuuu..pentru banii astia il aduc pe guta sa cante la botez la fetita lu suciu...SOLO..zile tudose tati zile...

mai bine pe salam :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Aug 2010, 16:04 
Neconectat

Va propun alceva, sa mergem toti capitanii de echipa la sedinta tehnica si sa le dam, sa zicem 500 lei, ii vreti bine, nu ii vreti asta e, trebuie sa fim hotarati altfel isi bat joc de noi!
Altfel la anu cine stie cat o sa le trebuiasca!

Sus

MesajScris: 28 Aug 2010, 16:32 
Neconectat

alintudose scrie:
INTERPELARE catre Vera :

1. Am aflat ca si voi , si cand ati aflat voi ca taxa este atat!
2. Nu m-a consultat nimeni din conducere daca este bine sau nu !
3. Nu suntem sponsorizati(ECHIPA ) cu nimic din aceasta taxa si nici nu primim nimic de la AJVPS! Macar voi priiti de la ai vostri.
4.Atat stiu ca se plateste pentru intrarea pe dig la cei de la ape in jur de 300 lei/zi de antrenament + 1200 lei 3+1 zile concurs/. In total cei de la APE primesc 300x3=900 pt antrenamentele neoficiale + 1200 pt concurs, adica 21 milioane lei vechi!!!!!!!! :twisted:
5. Oficial suntem 10 echipe , taxa o platesc 9 ( Salajul este scutita de taxa :oops: ar fi culmea sa ne taxeze si pe noi)deci faceti voi calculul . Se aduna 58.5 mil - 21 mil la ape. Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban !

Nu vreau sa scuz sau sa acuz pe nimeni, in momentul acesta asa stau lucrurile. Atat stiu atat va spun !

Imi pare rau pt situatie dar este independent de vointa mea !
Eu oricum VA ASTEPT CU DRAG !

Sus

MesajScris: 28 Aug 2010, 17:16 
Neconectat

deci ati inteles bine INTRAREA PE DIG costa atata
de stationat nu o sa ne lase parca vad
tre sa scoatem iar masinile de pe dig
va dati seama de trebuia platita si stationarrea pe dig sarea taxa de 1000ron pe echipa :lol: :lol: :lol:
is curios daca cei de la ape da chitanta sau ceva pt suma asta de bani
as fi curios

Sus

MesajScris: 28 Aug 2010, 17:18 
Neconectat

zsolty scrie:
deci ati inteles bine INTRAREA PE DIG costa atata
de stationat nu o sa ne lase parca vad
tre sa scoatem iar masinile de pe dig
va dati seama de trebuia platita si stationarrea pe dig sarea taxa de 1000ron pe echipa :lol: :lol: :lol:
is curios daca cei de la ape da chitanta sau ceva pt suma asta de bani
as fi curios

Eu zic SA NU COBESTI sau sa le dai ideei , ca daca nu ne lasa cu masinile pe dig stim pe cine sa aruncam in apa !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]