alintudose scrie:
INTERPELARE catre Vera :
Fa un pustiu de bine si detaliaza ce naiba inseamna acea taxa de 650 ron / echipa? In stilul asta noi nu vom mai participa pe Varsolt la concursuri. Totusi , s-a sarit calul muuuult , din nou. Nu se poate face o chestie rezonabila? Nu ne poti arata cum s-a calculat acea taxa? Are nevoie Mugurel de cazare si papica de soi? Aveti nevoie de bani pentru echipa Salajului? Deja m-am enervat , iar ca mine mai sunt si alti concurenti...
1. Am aflat ca si voi , si cand ati aflat voi ca taxa este atat!
2. Nu m-a consultat nimeni din conducere daca este bine sau nu !
3. Nu suntem sponsorizati(ECHIPA ) cu nimic din aceasta taxa si nici nu primim nimic de la AJVPS! Macar voi priiti de la ai vostri.
4.Atat stiu ca se plateste pentru intrarea pe dig la cei de la ape in jur de 300 lei/zi de antrenament + 1200 lei 3+1 zile concurs/. In total cei de la APE primesc 300x3=900 pt antrenamentele neoficiale + 1200 pt concurs, adica 21 milioane lei vechi!!!!!!!!
5. Oficial suntem 10 echipe , taxa o platesc 9 ( Salajul este scutita de taxa
ar fi culmea sa ne taxeze si pe noi)deci faceti voi calculul . Se aduna 58.5 mil - 21 mil la ape. Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban !
Nu vreau sa scuz sau sa acuz pe nimeni, in momentul acesta asa stau lucrurile. Atat stiu atat va spun !
Imi pare rau pt situatie dar este independent de vointa mea !
Eu oricum VA ASTEPT CU DRAG !