Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 13:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 29 Aug 2010, 12:41 
Neconectat

Citat din ce a scris d-na Vera
"Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban "

D-na Vera ptr cultura mea generala. Sa inteleg din aceasta fraza ca AGVPS nu da nici un ban ptr organizarea acestei finale????
Intreb ptr ca stiti ca am organizat 3 finale anul asta si am primit la fiecare si mi se pare culmea sa nu dea bani si la finala pe echipe.
Daca suporta atunci dupa mine suma de 40 mil nu sta in picioare de nicio culoare din partea organizatorilor.Corect mi se pare sa suporte echipele plata la apele romane si daca agv da bani cei ce organizeaza sa dea ce cred de cuviinta din banii primiti de la bucuresti .Sunt curios de ce veti spune daca se primesc bani sau nu

PS: sa nu se inteleaga ca am ceva cu Dvs , Doamne fereste, dar sunteti singura in masura sa ne spuneti

Sus

MesajScris: 29 Aug 2010, 17:41 
Neconectat

alem scrie:
Citat din ce a scris d-na Vera
"Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban "

D-na Vera ptr cultura mea generala. Sa inteleg din aceasta fraza ca AGVPS nu da nici un ban ptr organizarea acestei finale????
Intreb ptr ca stiti ca am organizat 3 finale anul asta si am primit la fiecare si mi se pare culmea sa nu dea bani si la finala pe echipe.
Daca suporta atunci dupa mine suma de 40 mil nu sta in picioare de nicio culoare din partea organizatorilor.Corect mi se pare sa suporte echipele plata la apele romane si daca agv da bani cei ce organizeaza sa dea ce cred de cuviinta din banii primiti de la bucuresti .Sunt curios de ce veti spune daca se primesc bani sau nu

PS: sa nu se inteleaga ca am ceva cu Dvs , Doamne fereste, dar sunteti singura in masura sa ne spuneti

AGVPS -prin reprezentantul ei M Ionescu v-a aduce - cupa, medaliile pt cele trei echipe de pe podium si tricourile de campioni ! ATAT , Nu se deconteaza de Buc.nici un leut !!!

Asta scrie si in circularele care se trimit cu programul competitional la inceputul anului. Stiti f bine cat se deconteaza si pt finalele individuale ! :oops: :oops:
Asa ca din banii care se aduna de la echipe se incearca sa se faca tot ce v-am spus!

PS. Stiu Alex ca nu ai nimic cu mine, este OK ! ;)

Sus

MesajScris: 29 Aug 2010, 20:45 
Neconectat
Moderator global

Pentru a ne face mai ingaduitori , da-ne ca sedinta tehnica o copie dupa facturile emise la celelalte concursuri de Apele Romane catre AJVPS Salaj.No offence...

Sus

MesajScris: 29 Aug 2010, 21:04 
Neconectat

NO COMMENT

Multumesc mult d-na Vera.
Cu prietenie Alex

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 04:47 
Neconectat

alintudose scrie:
Pentru a ne face mai ingaduitori , da-ne ca sedinta tehnica o copie dupa facturile emise la celelalte concursuri de Apele Romane catre AJVPS Salaj.No offence...

Te rog sa-i ceri la Radics facturile ! El a facut si face platile pt APE! :twisted:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 16:52 
Neconectat

Daca este cineva intr'atat de amabil sa ne explice de ce se mai percepe o taxa de 10lei / zi de pescar, ca taxa de concurs, pentru ca o astfel de taxa a fost astazi ''colectata'' de un membru al ajps salaj??? daca pe langa cei 650 de echipa mai dam inca 50/60 de lei pe zi, pe echipa, ajungem la cei 1000 ceea ce e considerabil deja...

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 18:20 
Neconectat

Mehedintiu , din pacate , din motive obiective nu poate participa la finala .
Va dorim fir intins , vreme buna , si sa aveti peste-n bat .

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 18:37 
Neconectat

Pacat Eugen, pacat si asa eram destul de putine echipe.

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:36 
Neconectat

nu stiu de ce dar cred ca-mi bag picioru in ea finala.......defapt nu-mi bag ca trebe sa-l vad pe tudode mi dor de el :)

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 20:37 
Neconectat
Moderator global

Daca nu se vor gasii larve nici Trabucco nu va participa. Nu are rost . Poate asa sint sanse sa cistige cine trebuie.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]