Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 07:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 30 Aug 2010, 07:38 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
Orice nelamurire va pot detalii la 0745519133,vad ca pe forum lucrurile,au luat-o razna,eu personal m-am opus sectoarelor separate pentru lotul fnpsr......ratiuni de bun simnt......premii separate....hai mai merge(diferenta mare de dotare).....dar si sectoare separate :shock: ....cred ca ne ducem in ridicol.Ca sa fim intelesi se respecta regulamentul concursului,nu exista sectoare separate

...sunteti de neinteles.Acum sustineti sus si tare ca nu este diferenta de valoare intre lotul Fnpsr si restul, chiar unii din lot tipau pe aici ca nu scaunele prind peste...iar acum, stai frate, ca ala are dotare, ochi albastri, aia mai lunga!! Ascultati la mine.... NU O SA REALIZATI NIMIC NICIODATA, cu eschive de genul asta! Asa ceva nu denota decat nesiguranta si neserioazitate!

... ce e asa greu sa vezi cati bani ai, faci premiile pentru primii zece si cine castiga castiga! Trebe sa va complicati atat. Trebuie sa va reamintesc ca ati strigat sus si tare ca e un concurs OPEN, deci nu vad ideea de a va premia separat pescarii vostri. daca tot tineti neaparat sa ii premiati, de ce D-zeu nu le-ati dat mai mult la Finala A FNPSR?????

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 10:20 
Neconectat

Ideea cu separarea pescarilor a venit de la.... pescari. Asa ceva nu se va intampla; se va respecta intocmai regulamentul concursului. Punct.

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 11:40 
Neconectat
Moderator global

Mai oameni buni , postati regulamentul , apoi nu-l mai modificati DELOC. Este asa greu? Nu este problema cu premierile diferentiate , DAR , concursul trebuie sa aibe UN SINGUR CASTIGATOR , cel care insumeaza cele mai putine puncte.Acela primeste SINGURA Cupa , etc... Daca vreti , puteti premia si paznicii de l Doripesco , nu-i problema , dar nu pot fi decat 3 locuri pe un singur podium.Ce-i asa greu? Va las , ca nu-i totusi treaba mea...

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 12:25 
Neconectat

http://forum.fnpsr.ro/viewtopic.php?f=9&t=42

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 14:38 
Neconectat

in general e ok. dar va rog la punctul 5 pregatirea sa fie de minim 2.5 ore

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 17:08 
Neconectat

nutzu_z scrie:
diaconitapetru scrie:
Orice nelamurire va pot detalii la 0745519133,vad ca pe forum lucrurile,au luat-o razna,eu personal m-am opus sectoarelor separate pentru lotul fnpsr......ratiuni de bun simnt......premii separate....hai mai merge(diferenta mare de dotare).....dar si sectoare separate :shock: ....cred ca ne ducem in ridicol.Ca sa fim intelesi se respecta regulamentul concursului,nu exista sectoare separate

...sunteti de neinteles.Acum sustineti sus si tare ca nu este diferenta de valoare intre lotul Fnpsr si restul, chiar unii din lot tipau pe aici ca nu scaunele prind peste...iar acum, stai frate, ca ala are dotare, ochi albastri, aia mai lunga!! Ascultati la mine.... NU O SA REALIZATI NIMIC NICIODATA, cu eschive de genul asta! Asa ceva nu denota decat nesiguranta si neserioazitate!

... ce e asa greu sa vezi cati bani ai, faci premiile pentru primii zece si cine castiga castiga! Trebe sa va complicati atat. Trebuie sa va reamintesc ca ati strigat sus si tare ca e un concurs OPEN, deci nu vad ideea de a va premia separat pescarii vostri. daca tot tineti neaparat sa ii premiati, de ce D-zeu nu le-ati dat mai mult la Finala A FNPSR?????

nutzu cred ca mai inteles grasit,da un beep si te lamuresc

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 18:08 
Neconectat

...acum sunt in priza cu finala pe echipe. Daca am inteles gresit imi cer scuze... dar totusi... parca multe lucruri sunt neclare...

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 18:19 
Neconectat

Apropode regulamentul postat pe site-ul Fnpsr:

· Concurentii vor nadi si pescui numai in fata standului propriu. Pe timpul concursului, concurentii nu au voie sa primeasca ajutor de la nici o persoana la scoaterea capturii.

... Regula oficiala este ca din momentul inceperii mansei si pe parcursul acesteia ,pescarul nu are voie sa fie ajutat de nimeni. Dupa regulamentul oficial, si din putina experienta pe care o am de la Mondialele pe cluburi, pescarul este singur din momentul intrarii in pregatire, dar aici nu cred ca este cazul. Dar in mansa el nu are voie sa fie ajutat de nimeni, la nimic!!!

Sus

MesajScris: 30 Aug 2010, 19:39 
Neconectat

Ticairlandezu a scris
Citat:
Istvan,tot ce ai scris in postarile de mai sus e "vrajeala"...pe mine sa nu ma iei cu... ce faceti voi pentru pescuitul romanesc de competitie

Tot respectul pentru tine Tica, dar cred ca ma confunzi. Nu am chef de vrajeli si incerc sa ma tin de ceea ce imi propun. Nu vreti sa pricepeti esenta lucrurilor, din cauza ca aveti in fata voastra numai dorinta de rafuiala. Tocmai aceasta rafuiala incercam sa o facem disparuta, iar actiunea (concursul in sine) sa fie una comuna si sa-si atinga scopul, acela de a promova pescuitul de competitie in dauna celui de subzistenta. Voi aveti pescari de competitie adevarati, iar noi (cu exceptia catorva) vom aduce aspiranti la practicarea acestui sport. Daca tot avem niste bani, de ce sa nu-i folosim acolo unde trebuie. Noi am dori ca pescarii nostrii vazandu-va pe voi sa-si doreasca si ei la randul lor sa ajunga la nivelul vostru. Cred ca o mare parte dintre pescarii nostrii nici nu au auzit de voi, decat din ce le-am mai povestit noi. Sunt foarte putini care intra pe forumuri, de aceea nici nu au participat pana acuma la un mare concurs, nici macar ca spectatori.
Cum ai vrea sa promovezi pescuitul competitional, daca nu prin asemenea Concursuri OPEN, unde orice aspirant poate concura cot la cot cu un Nelutu Lupei, Sabau Savinel, Tudor Bodocan, Ticairlandezu', etc. etc. de la care are ce invata. Daca asta nu se numeste PROMOVAREA PESCUITULUI COMPETITIONAL , ci VRAJEALA cum zici tu, atunci imi pare rau dar nu mai am cuvinte !

Sus

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:34 
Neconectat

Alex Lupu scrie:
in general e ok. dar va rog la punctul 5 pregatirea sa fie de minim 2.5 ore

daca te uiti in programul de desfasurare a cupei,sunt 1,55 ore

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]