Ticairlandezu a scris
Citat:
Istvan,tot ce ai scris in postarile de mai sus e "vrajeala"...pe mine sa nu ma iei cu... ce faceti voi pentru pescuitul romanesc de competitie
Tot respectul pentru tine Tica, dar cred ca ma confunzi. Nu am chef de vrajeli si incerc sa ma tin de ceea ce imi propun. Nu vreti sa pricepeti esenta lucrurilor, din cauza ca aveti in fata voastra numai dorinta de rafuiala. Tocmai aceasta rafuiala incercam sa o facem disparuta, iar actiunea (concursul in sine) sa fie una comuna si sa-si atinga scopul, acela de a promova pescuitul de competitie in dauna celui de subzistenta. Voi aveti pescari de competitie adevarati, iar noi (cu exceptia catorva) vom aduce aspiranti la practicarea acestui sport. Daca tot avem niste bani, de ce sa nu-i folosim acolo unde trebuie. Noi am dori ca pescarii nostrii vazandu-va pe voi sa-si doreasca si ei la randul lor sa ajunga la nivelul vostru. Cred ca o mare parte dintre pescarii nostrii nici nu au auzit de voi, decat din ce le-am mai povestit noi. Sunt foarte putini care intra pe forumuri, de aceea nici nu au participat pana acuma la un mare concurs, nici macar ca spectatori.
Cum ai vrea sa promovezi pescuitul competitional, daca nu prin asemenea Concursuri OPEN, unde orice aspirant poate concura cot la cot cu un Nelutu Lupei, Sabau Savinel, Tudor Bodocan, Ticairlandezu', etc. etc. de la care are ce invata. Daca asta nu se numeste PROMOVAREA PESCUITULUI COMPETITIONAL , ci VRAJEALA cum zici tu, atunci imi pare rau dar nu mai am cuvinte !