alem scrie:
Citat din ce a scris d-na Vera
"Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban "
D-na Vera ptr cultura mea generala. Sa inteleg din aceasta fraza ca AGVPS nu da nici un ban ptr organizarea acestei finale????
Intreb ptr ca stiti ca am organizat 3 finale anul asta si am primit la fiecare si mi se pare culmea sa nu dea bani si la finala pe echipe.
Daca suporta atunci dupa mine suma de 40 mil nu sta in picioare de nicio culoare din partea organizatorilor.Corect mi se pare sa suporte echipele plata la apele romane si daca agv da bani cei ce organizeaza sa dea ce cred de cuviinta din banii primiti de la bucuresti .Sunt curios de ce veti spune daca se primesc bani sau nu
PS: sa nu se inteleaga ca am ceva cu Dvs , Doamne fereste, dar sunteti singura in masura sa ne spuneti
AGVPS -prin reprezentantul ei M Ionescu v-a aduce - cupa, medaliile pt cele trei echipe de pe podium si tricourile de campioni ! ATAT , Nu se deconteaza de Buc.nici un leut !!!
Asta scrie si in circularele care se trimit cu programul competitional la inceputul anului. Stiti f bine cat se deconteaza si pt finalele individuale !
Asa ca din banii care se aduna de la echipe se incearca sa se faca tot ce v-am spus!
PS. Stiu Alex ca nu ai nimic cu mine, este OK !