Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 06:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 31 Aug 2010, 16:13 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
Alex Lupu scrie:
in general e ok. dar va rog la punctul 5 pregatirea sa fie de minim 2.5 ore

daca te uiti in programul de desfasurare a cupei,sunt 1,55 ore

da am vazut dar e prea putin faceti macar 2 ore

Sus

MesajScris: 01 Sep 2010, 21:46 
Neconectat

In toate concursurile de pe acest forum durata pregatirii este de 1 ora si 55 de min. dupa care 5 min. nadirea grea. Sunt sigur ca stii. Cred ca faci numai baza de noi :) :mrgreen:

Sus

MesajScris: 02 Sep 2010, 17:26 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
In toate concursurile de pe acest forum durata pregatirii este de 1 ora si 55 de min. dupa care 5 min. nadirea grea. Sunt sigur ca stii. Cred ca faci numai baza de noi :) :mrgreen:

vorbesc serios eu personal nu reusesc in 1,5 ore.
trebuie sa faci nada
4 chituri pt.rubi
2sau3 lansete
verificat adancimi pt.fiecare etc.

si sa nu mai pui la socotela aranjatul scaunului(standului)

Sus

MesajScris: 02 Sep 2010, 18:28 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Ticairlandezu a scris
Citat:
Istvan,tot ce ai scris in postarile de mai sus e "vrajeala"...pe mine sa nu ma iei cu... ce faceti voi pentru pescuitul romanesc de competitie

Tot respectul pentru tine Tica, dar cred ca ma confunzi. Nu am chef de vrajeli si incerc sa ma tin de ceea ce imi propun. Nu vreti sa pricepeti esenta lucrurilor, din cauza ca aveti in fata voastra numai dorinta de rafuiala. Tocmai aceasta rafuiala incercam sa o facem disparuta, iar actiunea (concursul in sine) sa fie una comuna si sa-si atinga scopul, acela de a promova pescuitul de competitie in dauna celui de subzistenta. Voi aveti pescari de competitie adevarati, iar noi (cu exceptia catorva) vom aduce aspiranti la practicarea acestui sport. Daca tot avem niste bani, de ce sa nu-i folosim acolo unde trebuie. Noi am dori ca pescarii nostrii vazandu-va pe voi sa-si doreasca si ei la randul lor sa ajunga la nivelul vostru. Cred ca o mare parte dintre pescarii nostrii nici nu au auzit de voi, decat din ce le-am mai povestit noi. Sunt foarte putini care intra pe forumuri, de aceea nici nu au participat pana acuma la un mare concurs, nici macar ca spectatori.
Cum ai vrea sa promovezi pescuitul competitional, daca nu prin asemenea Concursuri OPEN, unde orice aspirant poate concura cot la cot cu un Nelutu Lupei, Sabau Savinel, Tudor Bodocan, Ticairlandezu', etc. etc. de la care are ce invata. Daca asta nu se numeste PROMOVAREA PESCUITULUI COMPETITIONAL , ci VRAJEALA cum zici tu, atunci imi pare rau dar nu mai am cuvinte !

Pe site-ul FNPSR domnul Uszkay are alta parere despre promovarea noilor pescari care au inceput doar de cateva luni pescuitul de competitie si uita ca dansul si-a cumparat scaun modular dupa ani de zile de participare la competitii.
Parerile dansului sunt diferite, dupa cum se poate vedea in cele doua citate ( cel de sus si cel de mai jos).
Trageti singuri concluziile!"Oare care este adevarata fata a domnului Uszkay?"

de pityu pe 27 Aug 2010, 15:41
Din discutile purtate cu cei de la Salmocarpatica, Lostrita si Monster-Fish, rezulta ca oamenii doresc sa nu fim amestecati cu cei de la agvps din simplul motiv ca una e sa pescuiesti intre Maty si Bodocan, Biltac si Rancu, etc. si alta intre Nagy si Cotarta sau Bodo si Bejenariu.
Astfel, avand in vedere ca noi suntem sponsorii concursului, alegem sectoarele "A" si "B" (cele mai bune, iar agvps-ul sa pescuiasca in sectoarele "C", "D" si "E" pentru ca ei fiind mult superiori noua, vor scoate si acolo rezultate suficient de mari.
Eu subscriu acestei propuneri adaugand in plus si faptul ca in felul acesta mai ferim de ochii agvps-istilor si lipsa de dotare tehnica a mai multor concurentii de la noi, care au venit si la finala "A" cu galeti de vopsea lavabila (saracii - sunt pescari de elita si nu au 30 de lei sa-si cumpere o galeata de nada adevarata!!!!) Alltii au venit fara scaune sau cu scaune de plaja sau chiar confectionate ad-hoc.
Eu unul tin cat de cat la imaginea Federatiei, dar vad ca (din pacate sunt cam singurul!!!)

Sus

MesajScris: 02 Sep 2010, 21:38 
Neconectat

D-le Stelica gresesti ca de obicei ! Se citeste clar rautatea din postarea ta.
1) Nu mi-am cumparat scaun modular dupa ani de pescuit competitional, ca insusi Sistemul Competitional al FNPSR abia a implinit anul si inca nu am participat la nici un mare concurs intern (Cupa Trabucco, Sensas, Maver, etc.) Hai sa zicem ca la Cupa Tubertini, dar si asta a fost la prima editie si s-a intamplat acum o luna.
2) Zici ca am alta parere despre ... "promovarea noilor pescari". Nimic mai fals ! Nu am pomenit niciodata asa ceva. Asta ai scos-o de la tine (sau ai probleme serioase cu limba romana!)
Eu militez pentru promovarea pescuitului de competitie in dauna celui de subzistenta atat in paginile revistei Pescar Modern cat si la Federatie si nu pentru "promovarea noilor pescari". Pescarii se promoveaza ei insisi prin ceea ce fac, nu trebuie sa-i promoveze cineva anume si nu trebuie sa ma ia nimeni pe mine de model cand si ce scule mi-am cumparat. Fac si eu ce pot. Modele pentru noi toti sunt pescarii de elita ai tarii si de peste hotare. Eu doar am scris si scriu despre ei, incercand ca prin ei sa promovez pescuitul competitional. Interviurile pe care i le iau, as vrea sa aibe darul de a trezi in toti ceilalti pescari dorinta de a deveni ca acesti maestrii ai unditului. Este o dorinta de progres daca vrei, nu pentru mine ci inclusiv pentru tine si multi alti pescari ca tine. Imi pare rau ca nu te duce mintea sa gandesti treburile astea, dar la carcoteli nu te intrece nimeni !

Sus

MesajScris: 03 Sep 2010, 06:01 
Neconectat

Stelica eu zic sa faci asemenea comenterii pe site-ul federatiei.Dupa mine a concura printre pescari foarte buni e o ocazie rara,si un mod de a invata ceva,ce vreti voi cu separatul mi se pare o mare prostie,cu care nu o sa fiu de acord niciodata.Cere si tu parerea lui Marius Barla sau Florin Lozinca oameni care au organizat ceva concursuri si vezi ce o sa-ti spuna,gandestete si tu cum s-ar simnti oameni invitati la o cupa si se trezesc ca concureaza pe un sector prost si cu premii separate,oare nu seamna a capcana :shock: ma mir ca nu a-ti vrut si de mancare la pesti in sectorul federatiei :D .Si te rog eu mult hai sa nu ne mai diferentiem in fnpsr-ajvps findca scopul e altul,cel de a socializa nu de a ne uita chioras unii la altii

Sus

MesajScris: 03 Sep 2010, 08:00 
Neconectat

terminati cu toate impunsaturile si mistourile catre si dinspre federatie ca numai tampeni debitati daca nu aveti alceva de facut faceti un topic nou unde va puteti mistocari cat vreti .aici va rog discutati doar de concurs.
mersi pt.intalegere.Alex

Sus

MesajScris: 03 Sep 2010, 17:26 
Neconectat

d-l Petru, nici eu si niciunul din colegii mei nu am fost de acord cu separatismele pe care le afirma in numele nostru d-l .........multumesc pentru intelegere, am vrut doar sa clarific acest lucru, punct.

Sus

MesajScris: 03 Sep 2010, 18:35 
Neconectat

Tot ce s-a scris acolo (pe site-ul FNPSR), au fost si inca sunt doar niste propuneri. Oricine are dreptul sa faca propuneri ca nu suntem la inchizitie. Stelica nefiind capabil sa vina si el cu o propunere cat de cat, a gasit de cuvinta sa sara la mine asa cum a sarit si la finala B cand m-a facut sa ma cert cu cei de la Lostrita. In loc sa-si ceara scuze pentru acel eveniment, se tine de prostii in continuare. Poate-ti gasesti nasul intr-o zi Stelica si te binecuvanteaza careva dupa cum meriti!
Trecand la oile noastre (vorba lui Alex), Petru, care este Vicepresedinte al Federatiei pe probleme de pescuit competitional, este singurul in masura sa hotareasca modul cum va fi organizata aceasta CUPA (cu aprobarea prealabila a presedintelui bineanteles). Forumurile sunt bune pentru evaluarea tuturor parerilor competitorilor, dar hotararea finala apartine conducerii federatiei. Eu doar il ajut pe Petru si am toata increderea in el ca doar de aia l-am propus pe aceasta functie. Ca am si eu parerile mele, e normal, dar niciodata nu am incercat sa le impun indiferent ca au fost bune sau nu. Acolo pe site-ul FNPSR am postat parerile celor care m-au sunat si au insistat sa le postez, motivand ca ei nu se pot loga. Ca am subscris si eu la acele propuneri, e dreptul meu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu atacat de ... "al de Stelica".
Se poate spune frumos ca x,y este de alta parere si fiecare are dreptul la parerea sa. Sunt altii care iau hotararile si isi asuma raspunderea.
Asadar Alex Lupu si colegii pot venii cu toata increderea cu propriile propuneri ca nu se supara nimeni, dimpotriva ! In ale organizarii avem intotdeauna de invatat de la voi!

Sus

MesajScris: 03 Sep 2010, 19:30 
Neconectat

faceti d-lor fara separatisme :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]