Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 13:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 06 Sep 2010, 12:19 
Neconectat

adi suciu scrie:
Felicitari Sibiului , felicitari copiilor ...felicitari d-nului Poiana !!!!!!!! Ati vazut ca se poate ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) SINGURII CARE MERITA FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daca Energo si Sensasul inteleg sa cistige prin monopolizarea larvelor atunci sa si le bage-n cur pe cele care le-au ramas , sa le pastreze pina la anul ca sigur vor avea nevoie :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Daca Trabucco avea larve din prima mansa altfel stateau lucrurile ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
O sa regretati gestul asta ...va promit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Larvele de la echipa SENSAS au fost scoase din balta de la Hunedoara de mine,cu mana mea,luni dupa ce am inchis magazinul si miercuri am platit un om,i-am pregatit o lada frigorifica si m-i le-a pus pe curierat!!!!!!!!!!!!De altundeva echipa SENSAS nu a avut larve.
Domnilor de la Trabucco-team,va rugam nu dezinformati,nu vorbiti prostii si porceste si mai ales nu amenintati.Nu va sta bine deloc!In echipa voastra nu vad decat baieti eleganti.
Ce mai stiu este ca din pumnul de larve care l-am avut am dat 40-50 in mansa a doua si la echipa voastra si 40-50 si-n mansa a treia.
Baietii mei au pescuit cu 30-40 de larve in antrenament si au avut aproximativ 100 in manse.
Energo a avut un singur pachet,care duminica a fost marmelada aduse din Ungaria.
Asa ca daca voi v-i le-ati congelat nu e nici Energo de vina ,nici Sensas.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 12:48 
Neconectat

"Felicitari Sibiului , felicitari copiilor ...felicitari d-nului Poiana !!!!!!!"

Am vazut o echipa sudata, entuziasmata, disciplinata, si inrositi pina in varful urechilor,din cauza emotiilor.
Au fost de toate: vant, soare, ploaie, si pesti destul de putini....
Felicitari D-nei Vera, si tuturor participantilor.

A fost primul concurs la care s-a intonat Imnul Romaniei!

www.pescarulclujean.com

Ultima oară modificat de PETER pe 06 Sep 2010, 12:59, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 12:55 
Neconectat

adi suciu scrie:
Felicitari Sibiului , felicitari copiilor ...felicitari d-nului Poiana !!!!!!!! Ati vazut ca se poate ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) SINGURII CARE MERITA FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daca Energo si Sensasul inteleg sa cistige prin monopolizarea larvelor atunci sa si le bage-n cur pe cele care le-au ramas , sa le pastreze pina la anul ca sigur vor avea nevoie :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Daca Trabucco avea larve din prima mansa altfel stateau lucrurile ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
O sa regretati gestul asta ...va promit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...mah, da a cui e vina ca voi v-ati congelat larvele singuri???? E tot vina Sensasului si a Energo, nu????? Ia intreabal pe Tudor daca a primit sau nu larve de la mine...

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 12:57 
Neconectat

... in alta ordine de idei, baietii de la Sibiu nu au avut larve si tot v-au batut!! Deci... :oops: :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 13:16 
Neconectat

Tot nu se indura nimeni sa posteze un clasament asa...fara prea multe detalii??

The more I practice the luckier i get!

Ultima oară modificat de RaduDan pe 06 Sep 2010, 13:42, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 13:27 
Neconectat

Clasament...plus ceva "tactici" a campionilor..si nu numai...

Sus

Neconectat

paul_ scrie:
Felicitari campionilor,COPIIILOR,participantilor,Maramuresului :lol: si nu in ultimul rand dn.-ei Vera,organizatorilor si arbitrilor!

Sus

Neconectat

RaduDan scrie:
Este oficial, niciun concurs fara certuri, jicniri si alte mizerii. Ar trebui sa va fie putin rusine, doar putin. Se pare ca acest lucru devine deja ceva normal pentru concursurile de la noi. Reusiti de fiecare data sa stricati atmosfera de dupa un concurs si sa patati din nou imaginea celor mai bine clasati.

P.S. Tot nu se indura nimeni sa posteze un clasament asa...fara prea multe detalii??

Iar te bagi in seama,pescar de forumuri ce esti?Te-a intrebat cineva ceva?Mie sa-mi fie rusine?De ce?Tine-ti limba in gura si degetele in buzunar ca esti recidivist,cel putin cu mine!!!M-ai mai facut 'maestru' si 'batator de carari',fara sa fac referiri la tine!!!!Acum sunt nesimtit si stricator de atmosfera.
LAMPA in 2 concursuri,de acolo te cunosc eu si din al treilea in care ti-ai aruncat 2 tronsoane in apa.Ferice de tine ca nu ai venit pe pista ca aveam un discurs pentru tine,a la' Seca.....Mai bine ca ma descarc pe aici.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 13:31 
Neconectat

As vrea sa scriu si eu cateva cuvinte despre acest concurs si sa aduc multumirile de rigoare.
In numele echipei, in primul rand multumim doamnei Maya de la Energofish si firmei Energofish pentru sprijinul neasteptat acordat.
In al doilea rand, unui adevarat domn si caracter, Ion Poiana. Va multumesc ca ati reusit sa ne creati toate conditiile necesare obtinerii unui rezultat deosebit. Va multumesc ca am primit increderea si mana libera in tot ceea ce am facut si sper ca nu v'am dezamagit.
In al treilea rand, vreau sa le multumesc baietilor din echipa pentru tot ce au facut in aceasta saptamana.
Vreau acum sa le arat celor care au criticat prestatia din Italia,ca acel ultim loc de la mondiale a adus mai multe lucruri bune decat rele si vreau sa punctez doar cateva: cu totii au terminat pregatirea in mai putin de o ora, inclusiv colare de vierme si alte probleme legate de nada si de momeala vie; cu mici exceptii, totii au fost disciplinati, au facut ce s'a discutat; nimeni nu a baut o bere in tot acest concurs desi poate ar fi vrut; s.a.m.d..
Spre deosebire de altii, lucrul cel mai important este ca noi suntem cu o adevarat o ECHIPA si acesta este cel mai mare castig!!!
Felicit mai intai toate echipele participante!!!
Felicitari Energo, sunteti cei mai buni!!! Felicitari Sensas, ati dovedit ca puteti fii acolo sus chiar si intr'o alta componenta!!!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 13:31 
Neconectat

NUTULE CA SIBIUL NU AU AVUT LARVE ESTI INFORMAT GRESIT.
INTREABA-L PE PETRISOR CATE PACHETE AU AVUT
DA INTRADEVAR I-AI DAT LARVE DAR IN MANSA 3 CAND NU MAI PREZENTAM NICI UN PERICOL
ORICUM UN CONCURS REUSIT PISTA TEHNICA ,DESTUL DE ECHILIBRATA .
DACA AVEAM LARVE SI IN PRIMA ZI POATE ALTFEL STATEAU LUCRURILE.
FELICITARI CAMPIONILOR.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]