Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 11:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 06 Sep 2010, 15:47 
Neconectat

Un clasament, tehnici ...

De multe ori va purtati ca o secta ... am mai scris ca asta nu ajuta nici secretosii nici competitia, in sine. Daca incepeti sa comunicati, mai multe se invata de la fiecare si performantele se vor vedea - nu numai cele interne (din max. 100 de pescari) ...

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 15:57 
Neconectat

O sa incerc sa formulez cateva intrebari:
1. Ce s-a prins?
2. Unde? -la rubi sau match si la ce distanta?
3. La ce fel de momeala?
4. Pe substrat sau intre ape?
5. Montura etalata cu semnalizare pe ridicare???
6. Gramaj plute? Forma plute - cu antene efilate???
7. Nada de fund sau cu pentru desfacere intre ape???
8. Culoare nada?
9. Cu nor sau fara?
10. Lungime baniera?
11. Lungime forfac?
12. Ce tip de prezentare - tarat sau imobilizat?

Va multumesc anticipat ... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: sunt curios daca va raspunde cineva serios la aceste intrebari...

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 16:05 
Neconectat

glukas scrie:
O sa incerc sa formulez cateva intrebari:
1. Ce s-a prins?
2. Unde? -la rubi sau match si la ce distanta?
3. La ce fel de momeala?
4. Pe substrat sau intre ape?
5. Montura etalata cu semnalizare pe ridicare???
6. Gramaj plute? Forma plute - cu antene efilate???
7. Nada de fund sau cu pentru desfacere intre ape???
8. Culoare nada?
9. Cu nor sau fara?
10. Lungime baniera?
11. Lungime forfac?
12. Ce tip de prezentare - tarat sau imobilizat?

Va multumesc anticipat ... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: sunt curios daca va raspunde cineva serios la aceste intrebari...

ce hazliu esti !

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 16:06 
Neconectat
Moderator global

vad ca trebuie sa vin cu niste lamuriri :
1.faptul ca trabucco nu a avut larve este vina noastra , in sensul ca am avut prea multa incredere in cei ce ne-au promis doua pachete joi seara , care trebuiau sa ajunga din Ungaria , si din doua pachete s-au transformat in doua pliculete. Problema e ca am fost anuntati doar joi seara ca nu avem larve , cu toate ca sint convins ca se stia de mai devreme si puteam fii instiintati de acest fapt. Nu pot sa spun daca a fost intentionat sau nu dar a fost o magarie . larvele trebuiau sa vina prin intermediul magazinului din Zalau Sport Wekend.
2.Chiar daca am avut acesta promisiune Lupei cu Bodocan si Micutu au strins larve de la Radesti , cam jumate de pachet , dar dintr-o eroare de manipulare au murit majoritatea . Nu acuzam pe nimeni pentru ca se putea intimpla oricui. deci nu am stat degeaba , am strins si noi dar nu au fost mai multe .
3.Cins am cerut imprumut , pusi in fata faptului ca joi seara nu aveam numai larve moarte , ni s-a spus ca vom primii daca iesim prost in prima zii , ceea ce mi s-a parut o nesimtire . Dupa ce am iesit prost in prima mansa , intradevar am primit........Intrebarea era de ce in prima mansa nu am putut primiii citeva fire , si dupa ce am iesit prost s-au gasit citeva larve si pentru noi , de la asa zisii "prieteni" cu care , vorba lui Tudose " am mancat multe conserve impreuna ????????????? .....
4. Nu am amenintat pe nimeni , si cind am spus ca "o sa va para rau" m-am referit ca va venii vremea cind vom avea noi si nu ve-ti avea voi si va vom raspunde cu aceeasi moneda . Nu am obiceiul sa amenint , trec direct la fapte ....efectul surpriza va fii mai mare :lol: :lol: :lol:
Sa nu credeti ca nu ma irita specula care deja se face cu larve si fouiili pe pistele de concurs , care a ajuns la preturi nesimtite ...........dar inca ma fac ca nu o vad .. Uitati-va la viermii care vin la concursuri de la Bogdan .........au bonul fiscal inauntru ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ...jos palaria .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 16:21 
Neconectat

1. Predominant platica 150-250 si caras 300-500g.
2. La rubensiana de 13m, era distanta cea mai sigura dupa parerea mea.
3. Larve 2-3 sau viermi cu larve.
4. Marea majoritate a trasaturilor pe ridicare.
5. Plute de la 0,75 la 4g in functie de conditii, ideala era pluta de 1g dupa parerea mea.
6. O nada care sa lucreze in ultimii 50 cm de apa.
7. Bruna, de fapt culoarea care rezulta la combinatia Etang + Crap Fine Monture.
8. Norul il facea pamantul cu fouilles.
9. 50 cm aprox.
10. 25 cm.
11. Alternat.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 16:55 
Neconectat

As vrea in primul rand sa-i multumesc Domnului Poiana , fara el aceasta echipa nu ar fi existat.
Ar mai trebui sa-i multumesc lui Luci P , care este un foarte bun pescar si tuturor conferentiarilor din echipa :mrgreen: , pt ca am fost o echipa!
Trebuie sa-i multumim si mentorului nostru spiritual , Catalin B :lol: :lol: :lol: !
Multumim Tica si Alex Mares si tuturor care ne-au criticat!!!!!
Multumim Energo pt sponsorizare!!!!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 17:05 
Neconectat
Moderator global

Cred ca-i cazul sa lasam polemicile. Ce a fost , a fost. Sa speram ca n-o sa mai fie...
De batut , ne-am batut singuri , lipsa larvelor si a altor chestii a fost din vina noastra. Dar , nu cred ca poate spune cineva ca larvele nu contau deloc... asta este alta nerusinare.Nu putem face vinovat pe altcineva decat pe noi de rezultat.
Oricum , felicitari invingatorilor , in special lui BENZAR , fara de care Energo nu erau campioni. Felicitari Sensasilor , care mi-au parut cei mai organizati si disciplinati(i-a umplut gibonul de instructie de front :) ) si , mai ales , FELICITARI COPIILOR , care au meritat cu prisosinta locul obtinut. Hai sa fim sanatosi !!!

Sa nu uitam organizarea , care vreau clar sa o impart in doua :
VERA - nota 10 , s-a depasit pe sine , ceea ce a tinut de ea a fost la superlativ. FELICITARI !!!
AJVPS Salaj - nu dam note , ca-n bancul cu albii din autobus care stateau in fata , iar negri in spate... Oare de ce cateva echipe au platit taxa(negrii) , iar alte cateva nu??? Asta este o evidenta lipsa de respect la adresa participantilor si pot spune chiar o nesimtire. Dar... o sa dispara incet si comunistii , sper sa nu apara altii... Un gust amar chestia asta...

Despre transferuri , inca nu a inceput sezonul , iar celor care nu stiu inca , jucatorii de la Trabucco sunt netransferabili!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nu va mai obositi. ;)

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 18:29 
Neconectat

Multumesc, Luci.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 18:57 
Neconectat

Despre transferuri , inca nu a inceput sezonul , iar celor care nu stiu inca , jucatorii de la Trabucco sunt netransferabili!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nu va mai obositi. ;)[/quote]

si eu care am vrut sa transfer 1/2 din echipa!!!!!!

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 18:58 
Neconectat

Adica numai pe Bodocan??? :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]