Cred ca-i cazul sa lasam polemicile. Ce a fost , a fost. Sa speram ca n-o sa mai fie...
De batut , ne-am batut singuri , lipsa larvelor si a altor chestii a fost din vina noastra. Dar , nu cred ca poate spune cineva ca larvele nu contau deloc... asta este alta nerusinare.Nu putem face vinovat pe altcineva decat pe noi de rezultat.
Oricum , felicitari invingatorilor , in special lui BENZAR , fara de care Energo nu erau campioni. Felicitari Sensasilor , care mi-au parut cei mai organizati si disciplinati(i-a umplut gibonul de instructie de front
) si , mai ales , FELICITARI COPIILOR , care au meritat cu prisosinta locul obtinut. Hai sa fim sanatosi !!!
Sa nu uitam organizarea , care vreau clar sa o impart in doua :
VERA - nota 10 , s-a depasit pe sine , ceea ce a tinut de ea a fost la superlativ. FELICITARI !!!
AJVPS Salaj - nu dam note , ca-n bancul cu albii din autobus care stateau in fata , iar negri in spate... Oare de ce cateva echipe au platit taxa(negrii) , iar alte cateva nu??? Asta este o evidenta lipsa de respect la adresa participantilor si pot spune chiar o nesimtire. Dar... o sa dispara incet si comunistii , sper sa nu apara altii... Un gust amar chestia asta...
Despre transferuri , inca nu a inceput sezonul , iar celor care nu stiu inca , jucatorii de la Trabucco sunt netransferabili!!!
Nu va mai obositi.