Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 11:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 06 Sep 2010, 19:09 
Neconectat

dupa cum le-am transmis si celorr din echipa ajvps sibiu, in anul 2011 vor primii bonus vizarea permiselor si a carnetelor de membru pescar din partea mea.si bineinteles sustinere cat se poate in fata ""vanatorilor"".
Felicitari inca odata si cu parere mare de rau ca nu am reusit sa ajung si sa ma intalnesc cu o parte din prietenii dragi.
Multe salutari d-na Vera , va astept la anul cu fetele la Sibiu.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 19:37 
Neconectat

felicitari campioni....echipei sensas.....si celorlalte echipe....
vreau si eu sa ii multumesc domnului Ion Poiana pentru ca ne-a sustinut.....vreau sa le multumesc pelicanilor mici...ca m-am primit in echipa...sper k nu i-am dezamagit....felicitari lui luci petruta pentru sfaturile bune pe care ni le-am dat......si sa nu uitam de Catalin B.
sper k pelicani de la top mix nu s-au suparat pe noi din cauza glumei facute.
inca o data....organizare excelenta.....

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 19:40 
Neconectat

Pot sa scriu acum cateva cuvinte despre pista.
In primul rand,ca de obicei socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.Varsoltul se schimba de la un concurs la altul,cred ca in functie de adancimea si temperatura apei.
Astfel:la Profi-Mix a mancat carasul intre ape si in mal,platica aproape zero,la finala B a mancat carasul si platica la shefield intre ape iar acum la finala echipelor la rubeziana pe fund.
Echipa Sensas dupa doua zile grele de antrenament,cu vant puternic,cu o strategie si o nada cu note nu maxime,dar bune,a intrat in prima mansa,o zi cu totul schimbata,cu vant zero si un pic de curent de apa cu urmatoarea nada,baietii nu cred ca se supara daca o spun:
-2 pungi Sensas fine mouture gardon
-1 punga Sensas fine mouture crap
-1 punga Benzar special concurs
-1/2 TTX inmuiat cu un lichid Brasem belge de la Sensas
Am nadit 7-8 bulgari la nadirea grea si intretinerea am facut-o unii cu pamant cu fui,unii cu pamant fui si nada si unii cu nada.
Rezultate:locurile 1,2,3,4 si 6.Un pic au contat si standurile.Bulgarii de nada trebuiau asezati pe un loc cat de cat drept,fundul fiind cu bolovani(nu s-a ajuns pe locul drept) si carligul trebuia plimbat pe varfurile pietrelor peste nada 20-30 de cm.Daca aveai o piatra buna,jucai putin carligul pe ea si intra platica.Daca nu gaseai loc sa pui nada si sa defilezi cu carligul pe deasupra,asa cum am gasit eu in ultima mansa in A7 intre lungimea de 12.5 si 13 metri aveam 40 de cm diferenta,am gasit putin loc drept,dar foarte mic si am nadit prost cu mana asa ca am facut un 5.
Eu am folosit o pluta de un gram cu o antena putin mai lunga antena am scufundat-o jumatate.Carligele de 16 si 18 Sensas feeling,fire am pus 14 cu 10 si 14 cu 12 deoarece mai intrau rar crapi.
Mansa a doua am scos un gardon fine mouture si am bagat un etang.Tot cam aia a fost insa am crezut ca o sa intre caras mai mult,etangul ridicand putin pestele.Locuri 2,2,3,4 si 9.
Ultima mansa,mai putin Adi Petrisor care a mers pe aceiasi nada,am bagat cate un Gros gardons de la Sensas,un fine mouture crap in 1/2 TTX cu acelasi lichid.Locuri 2,3,3,5si 5
Pamantul cate o punga de la Sensas terre de somme si 1 kg terre de riviere si inca cateva mici ingrediente,pamantul a fost foarte bun daca a fost udat corect...
Greseala la nada nu a fost,mai putin,cred eu,lichidul de Brasem belge a fost extrem de dulce si nu indeajuns de aromat cum as fi vrut.
Din calcule nu a iesit shefieldul,insa nu a fost nevoie de aceasta metoda,putin riscanta.
Daca mai sunt intrebari,raspund,mai putin lui RADUDAN.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 19:42 
Neconectat

a fost chiar o gluma reusita...faceti din porecla un renume,tot inainte
am fost chiar bucuros pentru voi

cat despre noi .....alta data

felicitari campionilor

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 19:58 
Neconectat

alintudose scrie:
Despre transferuri , inca nu a inceput sezonul , iar celor care nu stiu inca , jucatorii de la Trabucco sunt netransferabili!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nu va mai obositi. ;)

Daca ar fi sa refac echipa,nu mi-ar fi frica de nici o alta echipa,inclusiv Energo,l-as aduce inapoi pe Bogdanpesc,mai nou pelicanpesc si pe Dragos Popa,eu rezerva.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 20:22 
Neconectat

Si pe cine ai inlocuiiii :o

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 20:32 
Neconectat

Domnule Prisacaru permiteti`mi sa va intreb de ce shefieldu-ul a fost o metoda putin riscanta la finala ? ... cumva din cauza ca pestii stateau pe fund ?

Marius Osan.

Ultima oară modificat de Maryus pe 06 Sep 2010, 20:33, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 20:33 
Neconectat

...pe mine ca plec si pe Petrisor ca pleaca la alta echipa! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 20:34 
Neconectat

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Sep 2010, 21:12 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
...pe mine ca plec si pe Petrisor ca pleaca la alta echipa! :lol: :lol: :lol:

Pe tine , inteleg , dar Petrisor nu-i unic??? De neinlocuit??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]