Pot sa scriu acum cateva cuvinte despre pista. In primul rand,ca de obicei socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.Varsoltul se schimba de la un concurs la altul,cred ca in functie de adancimea si temperatura apei. Astfel:la Profi-Mix a mancat carasul intre ape si in mal,platica aproape zero,la finala B a mancat carasul si platica la shefield intre ape iar acum la finala echipelor la rubeziana pe fund. Echipa Sensas dupa doua zile grele de antrenament,cu vant puternic,cu o strategie si o nada cu note nu maxime,dar bune,a intrat in prima mansa,o zi cu totul schimbata,cu vant zero si un pic de curent de apa cu urmatoarea nada,baietii nu cred ca se supara daca o spun: -2 pungi Sensas fine mouture gardon -1 punga Sensas fine mouture crap -1 punga Benzar special concurs -1/2 TTX inmuiat cu un lichid Brasem belge de la Sensas Am nadit 7-8 bulgari la nadirea grea si intretinerea am facut-o unii cu pamant cu fui,unii cu pamant fui si nada si unii cu nada. Rezultate:locurile 1,2,3,4 si 6.Un pic au contat si standurile.Bulgarii de nada trebuiau asezati pe un loc cat de cat drept,fundul fiind cu bolovani(nu s-a ajuns pe locul drept) si carligul trebuia plimbat pe varfurile pietrelor peste nada 20-30 de cm.Daca aveai o piatra buna,jucai putin carligul pe ea si intra platica.Daca nu gaseai loc sa pui nada si sa defilezi cu carligul pe deasupra,asa cum am gasit eu in ultima mansa in A7 intre lungimea de 12.5 si 13 metri aveam 40 de cm diferenta,am gasit putin loc drept,dar foarte mic si am nadit prost cu mana asa ca am facut un 5. Eu am folosit o pluta de un gram cu o antena putin mai lunga antena am scufundat-o jumatate.Carligele de 16 si 18 Sensas feeling,fire am pus 14 cu 10 si 14 cu 12 deoarece mai intrau rar crapi. Mansa a doua am scos un gardon fine mouture si am bagat un etang.Tot cam aia a fost insa am crezut ca o sa intre caras mai mult,etangul ridicand putin pestele.Locuri 2,2,3,4 si 9. Ultima mansa,mai putin Adi Petrisor care a mers pe aceiasi nada,am bagat cate un Gros gardons de la Sensas,un fine mouture crap in 1/2 TTX cu acelasi lichid.Locuri 2,3,3,5si 5 Pamantul cate o punga de la Sensas terre de somme si 1 kg terre de riviere si inca cateva mici ingrediente,pamantul a fost foarte bun daca a fost udat corect... Greseala la nada nu a fost,mai putin,cred eu,lichidul de Brasem belge a fost extrem de dulce si nu indeajuns de aromat cum as fi vrut. Din calcule nu a iesit shefieldul,insa nu a fost nevoie de aceasta metoda,putin riscanta. Daca mai sunt intrebari,raspund,mai putin lui RADUDAN.
|