ticairlandezu scrie:
Intrebari pentru Radu Pris(si nu numai).....a avut obletele vreun rol in mansa de liber...sau nu a contat?...ai cunostinta de vreo echipa care sa fi mers exclusiv pe oblete? Mersi.
Tica multam de intrebare,incerc sa-ti raspund:
Prima si a doua mansa daca era sa fie la liber,obletele castiga pentru ca au fost doua zile frumoase cu soare,obletele fiind in mal.Asa ca am pregatit echipa si pentru oblete cu bete scurte de la 2 la 3 metri pentru mansa libera de duminica,insa,duminica s-a stricat vremea.
Eu am inceput la rubi primele 10 minute pentru ca platica raspundea foarte repede la nada cu fui insa nu am avut trasatura(standul A7 a fost foarte prost,se prinsese 500 de grame prima mansa si 600 grame a doua mansa),asa ca m-am schimbat la oblete.
Am luat vreo 40 in prima ora dupa care a inceput o ploaie puternica si a plecat albitura din mal si am bagat iar rubica.
Asa ca aproape nimeni nu a mai stat in scurt si s-a pescuit 80-90% din timp la rubeziana.
Langa mine a pescuit Dorin Margineanu numai la scurt insa a luat putin oblete,gasise la un momentdat carasei de 20-25 de grame cu varga de 3 cred,aproape de fund.A avut un kil si ceva.Eu am luat 2606 kg,combinat varga cu rubi din care cred ca erau cam 700 de grame obletii.
Daca era vremea frumoasa,sunt convins ca se prindea minim 3-4 kg de obleti.