Hai sa o lasam asa , de vina suntem noi... Nu am avut timp sa ajungem la antrenamente macar cu 2 zile mai repede(o zi s-a pierdut cautand larve , care le-am inghetat apoi...
) , dar asta este , nu poti fi cu toate... Tot vina noastra este ca am ramas fara larve , corect. Dar ce nu inteleg , Pami , ce legatura incerci sa faci intre larvele ENERGO si noi? NU v-a cerut voua nimeni nimic. Am cerut si am primit PENTRU MINE de la Radu Prisecaru , nu pentru toata echipa.Cu Radu ma stiu de prea multa vreme ca sa ma fi putut refuza , cum nici eu nu l-as fi putut refuza in nici o situatie.Daca aveam doua larve , una i-o dadeam lui.Dar asta-i alta discutie... Este firesc faptul ca nu trebuia sa ne dea la toata echipa , cum spuneam mai sus undeva.Nici eu nu dadeam unei echipe intregi.Dar... nu avea legatura cu larvele voastre nici o postare de-a mea. Despre cum ai pescuit , daca esti multumit , e treaba ta , nu ma priveste la urma urmei pe mine. In rest , sa ne vedem sanatosi la anul , acum oprim aici - SE AUDE , SURIOARA ??? - si asteptam pozele.Exista la cineva?