Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 07:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE -3-4-5 SEPTEMBRIE
MesajScris: 10 Sep 2010, 10:13 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Ba ne ajungeau larvele, de ce trebuia sa mai dam cuiva ca avem prea multe ? :roll:
Nu prea inteleg de ce ma tot analizezi pe mine, cand ai la tine in ograda o groaza de luceferi de analizat chiar si pe tine ;)
Da respect echipa si imi place sa se spuna adevarul atat tot , da vad ca tu te tot invarti in jurul cozii.

Parca in prima mansa ai prins 400 g cu Benzar in spate mai bine de o ora ...Ti se pare o realizare fantastica ??????????????????? Crezi ca rezultatul asta te ridica fata de Puiu care a prins 130 g ?????????????? Zici tu ca ai spart gura tirgului cu 270 g de peste in plus ????????
Crezi ca de prost nu a concurat Benzar ?????????? Daca va lasa in voia sortii era cam neagra situatia
Ia mai lasati-ma in plm mea cu atita teorie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tudose a intrat o mansa si a facut un 2 , care e problema ????????????? ce are de analizat ?????

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:22 
Neconectat

Parerea mea e ca echipa Trabucco in varianta :

Bodocan
Malita
Tudose
Satmari
Lupei

...se batea la locul 2-3...

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 10:44 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Parerea mea e ca echipa Trabucco in varianta :

Bodocan
Malita
Tudose
Satmari
Lupei

...se batea la locul 2-3...

daca am fii avut citeva zile de antrenament am fii ajuns sigur la concluzia asta , dar din pacate nu am putut toti sa venim din timp la antrenamente. Regret si acum ca nu l-am lasat pe Cristi Malita sa intre din prima mansa , pentru ca nu-mi statea capul acolo la concurs si nu ma puteam concentra deloc , drept dovata am si plecat dupa prima zii . Partea proasta e ca am tras echipa in jos . Anul viitor vor intra cei care vor fii in forma cea mai buna la momentul concursului .

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 11:38 
Neconectat

Adi nu am spart eu gura targului cu nimic si nici nu am zis de nimeni cum a pescuit pana sa nu se bage Tudose sa ma analizeze si chiar nu-i cazul indiferent de cum am pescuit, stii foarte bine ca nu tot timpul poti face numai manse bune.
Da ia spune-mi anul trecut tot Benzar o fost langa mine cand am prins 12 kg in prima mansa?Si cand am castigat cu Bihorul? Iti spun eu cand o fost neagra situatia, anul trecut cand nu au castigat atunci a fost neagra situatia.
Sau ai impresia ca nu stiu pescui daca nu sta Benzar in spate?
Ok eu am cam terminat polemica asta care nu-i deloc constructiva .
Sa vina pozele. ;)

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 15:57 
Neconectat
Moderator global

si eu am facut anul trecut un 5 un 1 si un 3 ..... in conditiile in care concursul de anul trecut a fost mult mai puternic decit cel de anul asta pentru ca era si Bihorul in joc pe linga Energo si Sensas ,si de aia anul asta am clacat in prima mansa si nici nu mai vreau sa imi aduc aminte de ea .
Nu poti sa te iei dupa alte concursuri ca nu este relevant . Anul trecut Lupei a mers cel mai slab din echipa iar anul asta a fost cel mai bun , nu era o gresala sa-l schimbam in prima mansa ????? Tudor a facut doua locuri de 2 in primele doua manse iar in a treia un 9 ...o fii uitat sa pescuiasca ????? Tudose a fost cel mai constant anul trecut .Micutu dupa doua manse mai slabe , a prins in mansa a treia cit tot sectorul la un loc . Dupa toate astea nu a fost acuzat NIMENI de esec pentru ca TOTI au contribuit la el intr-o oarecare masura si am ramas cea mai unita echipa din cite sint .Si asa sintem si acum ;) ;) ;) ;) ;) ;) NIMENI NU SI-A CERUT TRANSFERUL , sa fie limpede pentru totdeauna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toti avem zile proaste si la toti li se poate intimpla sa ia muie cind se asteapta mai putin . Asta e , sanatosi sa fim si sa mai putem face cit de multe manse , si bune si rele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 17:05 
Neconectat
Moderator global

Hai sa o lasam asa , de vina suntem noi... Nu am avut timp sa ajungem la antrenamente macar cu 2 zile mai repede(o zi s-a pierdut cautand larve , care le-am inghetat apoi... :mrgreen: ) , dar asta este , nu poti fi cu toate... Tot vina noastra este ca am ramas fara larve , corect. Dar ce nu inteleg , Pami , ce legatura incerci sa faci intre larvele ENERGO si noi? NU v-a cerut voua nimeni nimic. Am cerut si am primit PENTRU MINE de la Radu Prisecaru , nu pentru toata echipa.Cu Radu ma stiu de prea multa vreme ca sa ma fi putut refuza , cum nici eu nu l-as fi putut refuza in nici o situatie.Daca aveam doua larve , una i-o dadeam lui.Dar asta-i alta discutie... Este firesc faptul ca nu trebuia sa ne dea la toata echipa , cum spuneam mai sus undeva.Nici eu nu dadeam unei echipe intregi.Dar... nu avea legatura cu larvele voastre nici o postare de-a mea. Despre cum ai pescuit , daca esti multumit , e treaba ta , nu ma priveste la urma urmei pe mine. In rest , sa ne vedem sanatosi la anul , acum oprim aici - SE AUDE , SURIOARA ??? - si asteptam pozele.Exista la cineva?

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 19:45 
Neconectat

Am poze berechete dar nu stiu sa le postez. Trimiteti-mi care o adresa de e-mail sa va trimit si apoi sa le postati.

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 19:50 
Neconectat
Moderator global

pandrei scrie:
Am poze berechete dar nu stiu sa le postez. Trimiteti-mi care o adresa de e-mail sa va trimit si apoi sa le postati.

adysuciu@yahoo.com ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 11 Sep 2010, 09:36 
Neconectat

O poza care face cat o mie de cuvinte!!!!

Imagine

Sus

MesajScris: 11 Sep 2010, 12:03 
Neconectat

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Următorul

Ora este UTC [ DST ]