Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 05:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 10 Sep 2010, 07:48 
Neconectat
Moderator global

Pai, ai atatea batai de cap din cauza regulamentului atipic si a bajbaielilor :)

Exemplu: -timp de pregatire 1,3 h
- 75% din plumb deasupra fundului si 25% pe fund( deja e pescuit nu mai e stationar)
- etc.

PS Daca va vreti federatie care sa adere la cips-fips de ce nu preluati regulamentul international(asta e off-topic, fiindca asta e concurs open)

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:23 
Neconectat

CatalinVL a scris
Citat:
"Forma finala a regulamentului va fi votata acolo în cadrul şedinţei tehnice"

Eu n-am mai auzit aşa ceva! Cred că e unicat..

Ma bucur ca e unicat ! Inseamna ca daca vrei cu adevarat sa multumesti pe toti, se poate.
Avem un regulament clar, care se mai poate rectifica pe ici pe colo, dupa dorinta voastra a tuturor participantilor. Daca asta nu va convine inseamna ca voi tineti cu .... URSU' !
Deci eu zic ca vom face asa cum vreti voi, numai sa fie bine si voi nu si nu. Batman-Batman. Nu va mai inteleg nici eu. As mai ruga forumistii care nu participa (gen. Catalin VL) sa se abtina de la comentarii, ca se vede de la o posta ca de fapt nu-i intereseaza altceva decat sa bage strambe !
Micutule ! Fi linistiti ca totul va iesi bine in ceea ce va priveste pe voi. Daca e cineva care trebuie sa fie nemultumiti, aia suntem noi, membrii asociatiilor afiliate federatiei, care dupa ce ca suntem mult sub nivelul vostru ca experienta competitionala si implicit ca valoare, nu am fost avantajati nici macar cu alegerea preferentiala a sectoarelor, desi asta o puteati propune chiar voi, ca un semn de "for" (avantaj) pentru noi. Sa inteleg de aici ca chiar va este frica de noi ? Vedeti-va de treaba. Sunteti buni si cu asta basta.

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 12:51 
Neconectat

misto treaba deci o ramas tot o ora jumate pregatire , se cantareste tot cu un cantar toata pista (si mai numara si pesti la toata lumea ;) clara treaba :lol:

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 13:23 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
misto treaba deci o ramas tot o ora jumate pregatire , se cantareste tot cu un cantar toata pista (si mai numara si pesti la toata lumea ;) clara treaba :lol:

...Doru, citeste tot te rog inainte de a posta! S-a stabilit ca se va cantari cu mai multe cantare! Treaba cu o ora de pregatire e mai stufoasa ca ar trebui 1,55 ore!

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 16:40 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Pai, ai atatea batai de cap din cauza regulamentului atipic si a bajbaielilor :)

Exemplu: -timp de pregatire 1,3 h
- 75% din plumb deasupra fundului si 25% pe fund( deja e pescuit nu mai e stationar)
- etc.

PS Daca va vreti federatie care sa adere la cips-fips de ce nu preluati regulamentul international(asta e off-topic, fiindca asta e concurs open)

andrei 1,55 h cat e in regulament nu e 1,3
din curiozitate cat e in cips-fips plumbajul?

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 16:49 
Neconectat
Moderator global

Max 10% pe substrat.Insa la majoritatea OPEN-urilor , pentru a evita discutiile si comentariile legate de acest aspect greu verificabil , se lasa libera etalarea plumbului. ;)

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 16:53 
Neconectat
Moderator global

Uszkay Istvan scrie:
CatalinVL a scris
Citat:
"Forma finala a regulamentului va fi votata acolo în cadrul şedinţei tehnice"

Eu n-am mai auzit aşa ceva! Cred că e unicat..

Ma bucur ca e unicat ! Inseamna ca daca vrei cu adevarat sa multumesti pe toti, se poate.
Avem un regulament clar, care se mai poate rectifica pe ici pe colo, dupa dorinta voastra a tuturor participantilor. Daca asta nu va convine inseamna ca voi tineti cu .... URSU' !
Deci eu zic ca vom face asa cum vreti voi, numai sa fie bine si voi nu si nu. Batman-Batman. Nu va mai inteleg nici eu. As mai ruga forumistii care nu participa (gen. Catalin VL) sa se abtina de la comentarii, ca se vede de la o posta ca de fapt nu-i intereseaza altceva decat sa bage strambe !
Micutule ! Fi linistiti ca totul va iesi bine in ceea ce va priveste pe voi. Daca e cineva care trebuie sa fie nemultumiti, aia suntem noi, membrii asociatiilor afiliate federatiei, care dupa ce ca suntem mult sub nivelul vostru ca experienta competitionala si implicit ca valoare, nu am fost avantajati nici macar cu alegerea preferentiala a sectoarelor, desi asta o puteati propune chiar voi, ca un semn de "for" (avantaj) pentru noi. Sa inteleg de aici ca chiar va este frica de noi ? Vedeti-va de treaba. Sunteti buni si cu asta basta.

Aici m-am umplut de rusine...
Pai daca intrati pe teren , vreti ca adversarul sa stea legat de un picior??? Ce "for" ? :lol: Daca-i OPEN , este o participare
egala pt toata lumea.Si AGVPS-istii se vor lupta intre ei , care sa va ia banii ,sa nu credeti ca vor sta la sedinte foto... :lol: :lol: :lol: :lol:
Despre partea cu 1,3 ore , cu 1,55 ore , este o exprimare gresita matematic. Sunt convins ca se dorea a se spune 1 ora si 55 minute , ceea ce nu-i totuna cu 1,55 ore... :|
In rest , numai bine. ;)

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 17:31 
Neconectat

alintudose scrie:
Sunt convins ca se dorea a se spune [b]1 ora si 55 minute
[/b]
Este corect - 1 ora si 55 min, pina la innadurea grea este conform regulamentelor internationale

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 17:50 
Neconectat

si ne dezvaluie cineva ce premi ne ofera baracudda????

Sus

MesajScris: 10 Sep 2010, 18:17 
Neconectat

Borbat Laszlo scrie:
si ne dezvaluie cineva ce premi ne ofera baracudda????

sunt in valoare de 3000 lei si constau in rubesian,match-uri,vergi,mulinete,fire......

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]