DIN DRAG PENTRU NATURA , DIN DRAG PENTRU COPII ! acestia sunt principalii organizatori al evenimentului , dar au fost si f. multi voluntari (chiar daca vremea nu a fost favorabila) care au dat o mina de ajutor si au adus citeva cadouri pt. copii (fiecare , cit si ce a putut) :gentleman:
citeva poze si cu ei si pregatirile din-aintea concursului
dupa cum se vede , vremea nu a vrut sa tina cu noi
un voluntar deosebit ! , a venit in carucior , din pacate nu i-am retinut numele
, dar cu certitudine va spun ca este un om cu un suflet mare , m-am simtit onorat sa pot fi alaturi de el !
chiar si acest catel de cartier (vagabond) a simtit nevoia sa n-i se alature !
pista de concurs , Gheorgheni 1
testarea apei facuta de Mihai M. asistat de citiva voluntari
unii depanau amintiri din tinerete
si podiumul este pregatit
incep sa apara si ce-i pt. care s-a organizat acest eveniment
cred ca el este cel mai tinar concurent
nada , momeala , vergile , liniile , plasele pt. pastrarea capturilor si pelerinele au fost oferite de Energofish , toate ustensilele au ramas la concurenti dupa desfasurarea competitiei !
copiilor l-i se arata cum se prepara nada
o imagine in ansamblu
cei doi copii pe care i-am supravegheat si ajutat eu ,
in prima poza este Gheorghina si a prins 80 gr de pesti
in a doua poza este Sami , el a reusit sa prinda 180 gr ,
felicitari pt. acesti copii minunati , multi dintre ei nu au mai pescuit pina acum
printre altele s-a mai desfasurat si un concurs de duble
copii asista si urmaresc cu mult interes
oficialitatile calculeaza si complecteaza clasamentul
intre timp jandarmii fac o demonstratie de dresaj cu ciini
copii alaturi de cainii dresati
din pacate nu am mai reusit sa participam si la festivitatea de premiere
(a trebuit sa mergem la tren)
dar pt. mine si Cristi N. va ramine o zi de neuitat , chiar daca n-am vazut fata soarelui si aproape tot timpul a plouat
in rest ce sa mai spun !? , o initiativa de laudat , oameni minunati , am vazut copii fericiti cu fetele senine si zimbete sincere
sa de-a Dumnezeu sa se organizeze cit mai multe astfel de activitati (peste tot in tara) si tot respectul pentru cei care mai au timp si putere sa se gindeasca si la semenii lor mai necajiti ! :gentleman:
ps.
imi cer scuze ca nu am trecut numele nimanui , nu ii cunosc pe toti , asa ca am considerat ca e mai corect sa nu trec nici un nume (sa nu defavorizez pe nimeni)
imi cer scuze si pt. calitatea mai slaba a pozelor (au fost facute cu un tel. mobil)