Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 08:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 205 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: bricolaj plute
MesajScris: 18 Sep 2010, 15:50 
Neconectat

nam reusit

Sus

MesajScris: 18 Sep 2010, 16:38 
Neconectat

petronel poti pune ceva plute facute de tine

Sus

MesajScris: 19 Sep 2010, 20:00 
Neconectat

Mili am deschis camva pe acest forum un topic si anume ,,plutele mele,, acolo poti vedea cateva .

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 18:08 
Neconectat

Petronele , sincer sunt impresionat de colectia ta de plute :lol: :lol: , nu stiam ca numarul conteaza :mrgreen: . Philiphito are dreptate , sunt banatean sadea si is cam catranit :twisted: s-ar putea sa nu te cred ! Plec la Londra pentru trei saptamani la un seminar si o sa am timp sa dau o tura si prin magazine , mai ales ca am masina la dispozitie plus o gramada de prieteni bastinasi si stationaristi inraiti . Te rog posteaza exact magazinele unde vinzi tu plute , sau macar zona daca vrei . Daca or sa-mi placa fac un plin , eventual o comanda directa la tine , ok ? Sa nu te simti ofensat dar chiar m-ai facut curios si as fi mandru ca un roman de-al meu face furori la Londra . Sa stii ca eu caut in special manufactura , ca aparatura pot face rost cam toti sa-si mestereasca plute . Ceau !

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 06:48 
Neconectat

Draga Gioni eu sant moldovean sadea si nu am cea mai mica problema daca ma crezi tu sau nu :lol: Nu am zis niciodata ca as fi facut furori la Londra cu plutele mele ,nu am vandut plute in tara la nimeni si nici nu vand...asa ca slabe sperante :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 13:14 
Neconectat

Petronele m-ai lamurit ! De fapt intuiam ! Ma gandeam sa-ti trimit postarile tale de pe un alt forum care e mort :twisted: , dar nu se face . Pacat , chiar as fi fost interesat :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 19:44 
Neconectat

Mai omule, chiar nu inteleg ce vrei tu de la mine .. :shock: nu cred ca vreo data am afirmat pe vreun forum ca sant mare si tare din contra am stat in banca mea . Probail ca asa ai peceput tu ... si asta e parerea ta personala sau e cineva in spatele tau care .... stiu eu dar nu are rost . Nu am facut plute din disperare de bani niciodata cum fac uniii ci numai din pasiune sa stii ce am vandut in uk am scos bani pe materiale sau am luat scule de pescuit contra :!: SI NU AM VANDUT MII ASA CUM CREZI TU Nu ai idee cam cati ani de incercari am pt a face o pluta calumea...asa ca te rog nu vorbi daca nu stii . Daca spui ca cu sculele potrivite poate face oricine o pluta buna eu te invit sa o faci tu SI DACA IESE O PLUTA BUNA EU O MANANC. PROBAIL STII CE INSEAMNA O PLUTA BUNA ,,,PT CA AI ZIS CA TU CAUTI MANUFACTURA,, ;) Incerci sa pierzi timpul postand total aiurea, nu te supara ,vreo cateva nume mari din pescuitul stationar de la noi si-au spus parerea despre plutele mele si chiar au facut comenzi la mine dar nu am vandut nimanui . Singurul facator de plute ADEVARATE din tara asta e Florin Aschioapei indiscutabil, nu eu . Daca as fi avut un repros vis a vis de plutele mele din partea lui as mai fi facut inca 15 ani de incercari , dar e singurul care a avut plutele mele in mana si creeed ca iau placut. 8-) Ps Cum am spus is moldovean sadea si nu halesc in viata afirmatii fara nici o baza concreta de dragul de a posta ceva pe un forum ;)

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 18:10 
Neconectat

petronica eu sunt cam insistent chiar nu poti sa pui cateva poze cu plute date de tine prin uk stiu ca aschioapei face plute bune cu care un prieten de-al meu participa la concursuri de stationar.

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 18:18 
Neconectat

cam ce inseamna plute bune .

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 18:21 
Neconectat

Mili promit ca am sa pun poze cand o sa am timp ,decamdata pescuiesc ca de.... acu vine iarna :(

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 205 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Următorul

Ora este UTC [ DST ]