Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 22:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 27 Sep 2010, 11:16 
Neconectat

Vreau sa aduc o multumire publica tuturor participantilor si sa-i felicit pentru spiritul de fair play de care au dat dovada. Desi concursul a fost foarte dificil datorita vremii nefavorabile, toti concurentii s-au comportat admirabil. Felicit in mod special reprezentantii FNPSR care s-au dovedit la inaltimea competitiei si prin prestatia lor nu s-au dovedit cu nimic mai prejos de ceilalti competitori, fiind dupa prima mansa la egalitate cu ceilalti. Balta a fost foarte dificila si castigatorii s-au stabilit in functie de potentialul standului, asa ca acest concurs putea fi castigat de oricare dintre ei. Cei care au participat o pot confirma.
PS ''Informatorii'' lui alintudose au gresit cu cateva pozitii. 9 este locul primului clasat. Si daca avem in vedere ca dl. Mateescu a fost invitatul meu personal, impreuna cu fica sa Carolina, precum si d.na Cliuc din Cugir, se mai poate povesti. Oricum acestia vor fi sportivi legitimati ai CS CETATE ALBA IULIA - primul club de pescuit sportiv din judetul Alba, legal constituit si vor avea ca baza de antrenament Balta Lancram pe care clubul a achizitionat-o pentru asa ceva. :P :P :P

Stefan Popescu - presedinte FNPSR.

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 11:36 
Neconectat

nu vreau sa comentez pe tema cum a fost balta si cum a fost concursul ....dar problema cu premierea e de cascadori rasului :lol: :lol: :lol: ....sa castigi concursul si sa astepti sa ti se dea premiul peste o saptamana este jalnic :lol: :lol: :lol: ....asa ceva nu se face la un asa mare concurs cum sa tot spus ......domnule presedinte al FNPSR...pot sa ma legitimez si eu la dumneavoastra in asociatie si sa platesc taxa de permis la anul....?...pai nu prea cred ....asa ca ,daca organizati un concurs asa de mare atunci va fi bine sa aveti si bani de premi atunci pe loc nu dupa o saptamana sau 2 ......ca doar aveati sponsorizare 100000 EURO....nu...?sau au fost povesti .... :lol: :lol: :lol: ....

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 11:40 
Neconectat

Felicitari Adi Suciu!...sa speram ca iti vei primi premiul

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 11:47 
Neconectat

...speram cu totii! ...dar sunt optimist!

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 12:14 
Neconectat

seba33 scrie:
nu vreau sa comentez pe tema cum a fost balta si cum a fost concursul ....dar problema cu premierea e de cascadori rasului :lol: :lol: :lol: ....sa castigi concursul si sa astepti sa ti se dea premiul peste o saptamana este jalnic :lol: :lol: :lol: ....asa ceva nu se face la un asa mare concurs cum sa tot spus ......domnule presedinte al FNPSR...pot sa ma legitimez si eu la dumneavoastra in asociatie si sa platesc taxa de permis la anul....?...pai nu prea cred ....asa ca ,daca organizati un concurs asa de mare atunci va fi bine sa aveti si bani de premi atunci pe loc nu dupa o saptamana sau 2 ......ca doar aveati sponsorizare 100000 EURO....nu...?sau au fost povesti .... :lol: :lol: :lol: ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 12:29 
Neconectat
Moderator global

popescu stefan scrie:
....PS ''Informatorii'' lui alintudose au gresit cu cateva pozitii. 9 este locul primului clasat. Si daca avem in vedere ca dl. Mateescu a fost invitatul meu personal, impreuna cu fica sa Carolina, precum si d.na Cliuc din Cugir, se mai poate povesti. Oricum acestia vor fi sportivi legitimati ai CS CETATE ALBA IULIA - primul club de pescuit sportiv din judetul Alba, legal constituit si vor avea ca baza de antrenament Balta Lancram pe care clubul a achizitionat-o pentru asa ceva. :P :P :P

Felicitari celui de pe locul 9. Restul sunt deocamdata povesti... Maty ? Invitatul tau , dar membru AGVPS de pe vremea lui Avram Iancu... D-na Cliuc? Participanta la Finala Senioare AGVPS anul asta , membra AJVPS Alba de dupa primul razboi mondial...In rest , succese nebanuite in viitor... ;) :lol: :lol:

Totusi , asteptam postari ale participantilor , pareri personale ale concurentilor.

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 14:26 
Neconectat
Moderator global

popescu stefan scrie:
Vreau sa aduc o multumire publica tuturor participantilor si sa-i felicit pentru spiritul de fair play de care au dat dovada. Desi concursul a fost foarte dificil datorita vremii nefavorabile, toti concurentii s-au comportat admirabil. Felicit in mod special reprezentantii FNPSR care s-au dovedit la inaltimea competitiei si prin prestatia lor nu s-au dovedit cu nimic mai prejos de ceilalti competitori, fiind dupa prima mansa la egalitate cu ceilalti. Balta a fost foarte dificila si castigatorii s-au stabilit in functie de potentialul standului, asa ca acest concurs putea fi castigat de oricare dintre ei. Cei care au participat o pot confirma.

nici nu am stiut ce standuri cu mare potential am tras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pe mijlocul digului de piatra si in mijlocul sectorului A :o :o :o :o :o :o :o :o :o sa va doriti sa trageti tot asa ...asta e cheia succesului :lol: :lol: :lol:
deocamdata asteptam premiile ...dar nu vom astepta prea mult ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 15:05 
Neconectat

alintudose scrie:
popescu stefan scrie:
....PS ''Informatorii'' lui alintudose au gresit cu cateva pozitii. 9 este locul primului clasat. Si daca avem in vedere ca dl. Mateescu a fost invitatul meu personal, impreuna cu fica sa Carolina, precum si d.na Cliuc din Cugir, se mai poate povesti. Oricum acestia vor fi sportivi legitimati ai CS CETATE ALBA IULIA - primul club de pescuit sportiv din judetul Alba, legal constituit si vor avea ca baza de antrenament Balta Lancram pe care clubul a achizitionat-o pentru asa ceva. :P :P :P

Felicitari celui de pe locul 9. Restul sunt deocamdata povesti... Maty ? Invitatul tau , dar membru AGVPS de pe vremea lui Avram Iancu... D-na Cliuc? Participanta la Finala Senioare AGVPS anul asta , membra AJVPS Alba de dupa primul razboi mondial...In rest , succese nebanuite in viitor... ;) :lol: :lol:

Totusi , asteptam postari ale participantilor , pareri personale ale concurentilor.

pareri despre ce ...?...cum sa faci ca sa nu prinzi peste :lol: :lol: :lol: ...vor posta cate ceva doar membri AJVPS..si bune si rele :lol: :lol: :lol: ...ca doar nu o sa posteze membru FNPSR si sa spuna ca a fost un concurs de 2 lei :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 15:38 
Neconectat

felicitari Adi, Nutzu si Florin!!!
BRAVO Dorule! ai fost conferentiar! :lol: :lol: ... Paul capu sus, ca ii rupi la alba-hunedoara ;)

Sus

MesajScris: 27 Sep 2010, 15:51 
Neconectat

Personal, cred ca a fost un concurs greu. Am avut noroc cu tragerea la sorti datorita standurilor extrase. Adi Suciu merita pe deplin titlul, a pescuit asa cum trebuia pescuit. Indiferent de cat peste se prinde, pana la urma este un concurs iar cel care are greutatea cea mai mare castiga. Intradevar, Doripesco ne-a obisnuit cam prost, cu cantitati industriale prinse per mansa. Eu zic ca daca vantul nu me-ar fi zapacit atat de tare se prindea si mai mult, fara doar si poate. Vremea are partea ei de vina, in plus septembrie a fost o luna capricioasa cu temperaturi de 10 grade noaptea. Pentru cei care zic ca nu este peste, le doresc sa pescuiasca in viitor ca Adi si sa prinda si ei 22 de kg intr-o mansa.

Seba, concursul nu a fost de 2 lei deoarece calitatea concurentilor vechi(ca sa nu spun Ajvps) si-a spus cuvantul. Ei au stiut ce au de facut si au facut foarte bine. E drept ca si cei din FNPSR mai au de invatat, dar este timp. La fel si arbitrii care nu au gresit intentionat ci doar din pura necunoastere.

Atrag cateva aspecte care pe viitor trebuie facute:

-- cand se stabileste prin regulament cantitatea de nada si momeala, ar fi bine ca cineva sa o si controleze...CINEVA PRICEPUT!!!
-- pentru campionul FNPSR...in timpul mansei NU SE NADESTE CU DOUA MAINI!!! ;)
-- Pt Dl Popescu, data viitoare, platiti un profesionist sa va organizeze concursul, nu costa multi bani. Marius Barla este cel mai potrivit si o va face exemplar. Astfel
va luati o gramada de probleme de pe cap. Are si program de clasamente si imprimanta :lol: :lol: :lol:

Si ca sa citez un prieten bun... "" nu va suparati, dv sunteti de la FNPSR nu???.... Concurentul, cu un raspuns mandru: daaaa, cum de ati stiut????.... "Prietenul"-- dupa scaunul de plaja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Iertare, nu m-am putut abtine!!!
:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]