Personal, cred ca a fost un concurs greu. Am avut noroc cu tragerea la sorti datorita standurilor extrase. Adi Suciu merita pe deplin titlul, a pescuit asa cum trebuia pescuit. Indiferent de cat peste se prinde, pana la urma este un concurs iar cel care are greutatea cea mai mare castiga. Intradevar, Doripesco ne-a obisnuit cam prost, cu cantitati industriale prinse per mansa. Eu zic ca daca vantul nu me-ar fi zapacit atat de tare se prindea si mai mult, fara doar si poate. Vremea are partea ei de vina, in plus septembrie a fost o luna capricioasa cu temperaturi de 10 grade noaptea. Pentru cei care zic ca nu este peste, le doresc sa pescuiasca in viitor ca Adi si sa prinda si ei 22 de kg intr-o mansa.
Seba, concursul nu a fost de 2 lei deoarece calitatea concurentilor vechi(ca sa nu spun Ajvps) si-a spus cuvantul. Ei au stiut ce au de facut si au facut foarte bine. E drept ca si cei din FNPSR mai au de invatat, dar este timp. La fel si arbitrii care nu au gresit intentionat ci doar din pura necunoastere.
Atrag cateva aspecte care pe viitor trebuie facute:
-- cand se stabileste prin regulament cantitatea de nada si momeala, ar fi bine ca cineva sa o si controleze...CINEVA PRICEPUT!!!
-- pentru campionul FNPSR...in timpul mansei
NU SE NADESTE CU DOUA MAINI!!! -- Pt Dl Popescu, data viitoare, platiti un profesionist sa va organizeze concursul, nu costa multi bani. Marius Barla este cel mai potrivit si o va face exemplar. Astfel
va luati o gramada de probleme de pe cap. Are si program de clasamente si imprimanta
Si ca sa citez un prieten bun... "" nu va suparati, dv sunteti de la FNPSR nu???.... Concurentul, cu un raspuns mandru: daaaa, cum de ati stiut????.... "Prietenul"-- dupa scaunul de plaja!!!
Iertare, nu m-am putut abtine!!! :
mam referit la cei de la FNPSR ca nu vor posta pe forum despre organizare cum a fost concursul ...ca na sant deai lor ...si daca posteaza vor fi doar laude si nu critici...si nu contest calitatea concurentilor ...(AJVPS)..nici prin gand