popescu stefan scrie:
adi suciu scrie:
S-a promis ca premiile se vor vira pina cel tirziu joi - vineri
Ziua de joi a trecut si banii inca nu au aparut .
Mai asteptam pana maine la amiaza , conform promisiunii facute , dupa care incepind de saptamana viitoare vom demara procedurile unui proces de inselatorie impotriva d-nului Popescu , cu sprijinul promis al d-nului Av. Poiana.
Serios? Atunci o sa va trimit o invitatie scrisa la fiecare castigator sa va prezentati la sediul FNPSR sa va ridicati premiile, sa semnati de primire si sa platiti impozitul catre stat. Corect? Stiu ca lucrezi la Garda finaciara si cunosti (cred) Codul fiscal.
Tipic Popescu Stefan.
A terminat prima data cu pescarii de rapitori('pe care i-a trimis in Laponia'
), apoi cu crapistii(' pe campionii de anu trecut i-a trimis la mondiale'
), acum a terminat cu stationarul.................Asta e seriozitate? Si acum te aud in spatele meu la concurs cu sotii Malutan si domnul Poiana" Trebuie sa va alaturati federatiei daca vreti ceva serios.............bla, bla "
De-aia zice lumea ca e mai bine cu Selaru
decat cu...... Sunt curios acum ce mai au de spus Pytiu si Petru....tot sa ne alaturam.....cunoscandu-i ca oameni seriosi
Andrei eu am incerca sa fac tot ceea ce tinea de mine,adica arbitraj ,amenajarea standurilor......personal am vazut si contractul de sponsorizare si nu cred ca nu se vor plati premiile fiindca ar insemna sfarsitul federatiei...daca nu ...vom fi purtati in procese si nu cred ca e convenabil pentru mine si Pytiu