Oare pot spune "v-am zis eu?"
Partea distractiva este ca vor fi actionati in instanta pentru inselaciune.Partea trista este ca alaturi de marea caricatura manageriala a pescuitului romanesc vor raspunde si unii care au avut incredere in el si i-au stat alaturi , singura lor vina fiind bunacredinta...
Cu asta cred ca s-a incheiat pana nici n-a inceput viata acestei noi federatii.Insa , pana mai sunt fraieri , vor mai aparea si federatii... Pescari adevarati , este timpul sa va treziti.Pacat de Pityu si de Diaconita , care chiar cred in ceea ce vor sa faca . insa altii sa ... pe munca si stradaniile lor. Oricum , sunt convins ca urmatorul concurs organizat de fnpsr nu va mai avea liste de asteptare...
Rusina sa le fie celor vinovati de premierea asta. Oricum , intrebarea mea de final este simpla :
Fane , ai in acest moment banii promisi pescarilor in cont , sau astepti sa-i vireze fata-morgana??? Cred ca-i o intrebare destul de simpla...
La final , vorba altui clasic inca in viata , macar membrilor fnpsr li s-au decontat cheltuielile promise? Nu indraznesc sa intreb daca premiile promise lor au fost platite...ma ingrozesc la intrebarea asta...
Oricum , cred ca este timpul sa dispara de aici definitiv orice politica fnpsr-ista , din clipa asta. Nu cred ca este corect fata de membrii acestui forum sa mai fie inselati si mintiti.Asteptam o replica a presedintelui fnpsr , care vad ca a disparut definitiv din peisaj.Evident , este foarte ocupat sa mai raspunda cate ceva pe aici...
Ce sa mai spun , la final... o mare si umilitoare teapa , adusa celor mai renumiti pescari de stationar din RO. Jenant...Penibil... Gretos...