Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 17:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 01 Oct 2010, 21:57 
Neconectat

gabi.k a scris
Citat:
sa intelegem ca in cele din urma este mai bine cu raul (AGVPS) decit fara el,

Din pacate aici am ajuns in Romania, dupa mai bine de 20 de ani de la revolutie. Am ajuns la concluzia ca nu se merita. Vorba unuia ... " n-ai cu cine Dom'le, n-ai cu cine ! "

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 17:08 
Neconectat

Vrem si noi schimbari,federatie,agps sau in orice alta organizatie dar vrem sa alegem noi conducatorii si inca nu-i momentul.Am si eu dl Pityu o intrebare?Membri federatiei au avut cazare, masa nada cum a fost promis?

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 17:37 
Neconectat
Moderator global

Oare pot spune "v-am zis eu?" ;) ;) ;) ;) ;)
Partea distractiva este ca vor fi actionati in instanta pentru inselaciune.Partea trista este ca alaturi de marea caricatura manageriala a pescuitului romanesc vor raspunde si unii care au avut incredere in el si i-au stat alaturi , singura lor vina fiind bunacredinta...
Cu asta cred ca s-a incheiat pana nici n-a inceput viata acestei noi federatii.Insa , pana mai sunt fraieri , vor mai aparea si federatii... Pescari adevarati , este timpul sa va treziti.Pacat de Pityu si de Diaconita , care chiar cred in ceea ce vor sa faca . insa altii sa ... pe munca si stradaniile lor. Oricum , sunt convins ca urmatorul concurs organizat de fnpsr nu va mai avea liste de asteptare... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rusina sa le fie celor vinovati de premierea asta. Oricum , intrebarea mea de final este simpla :

Fane , ai in acest moment banii promisi pescarilor in cont , sau astepti sa-i vireze fata-morgana??? Cred ca-i o intrebare destul de simpla...

La final , vorba altui clasic inca in viata , macar membrilor fnpsr li s-au decontat cheltuielile promise? Nu indraznesc sa intreb daca premiile promise lor au fost platite...ma ingrozesc la intrebarea asta...
Oricum , cred ca este timpul sa dispara de aici definitiv orice politica fnpsr-ista , din clipa asta. Nu cred ca este corect fata de membrii acestui forum sa mai fie inselati si mintiti.
Asteptam o replica a presedintelui fnpsr , care vad ca a disparut definitiv din peisaj.Evident , este foarte ocupat sa mai raspunda cate ceva pe aici...
Ce sa mai spun , la final... o mare si umilitoare teapa , adusa celor mai renumiti pescari de stationar din RO. Jenant...Penibil... Gretos...

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 18:01 
Neconectat

aveti putintica rabdare ! ;)

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 18:43 
Neconectat

...avem, avem! ;)

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 18:53 
Neconectat
Moderator global

Tu ce te bagi ,nutzule , ca de pe locul doi , nici pe caiet nu te-a trecut... Eventual pe-un biletel... ;) ;) ;)
Dar rabdare , sigur se rezolva ceva. Candva.Posibil sa nu fie ceea ce asteptati voi , dar... tot e ceva... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 19:02 
Neconectat

Nu e problema... Daca nu se rezolva pana marti, pe miercuri o sa transmit un articol la revista, special dedicat acestui concurs FNPSR-BARRACUDA, pentru a vedea toata tara ceea ce sa intamplat si la ce sa se astepte oamenii in viitor. DAR, exista si un dar, se poate ca noi sa fim prea nerabdatori si totusi sa se rezolve aceasta problema...

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 19:08 
Neconectat
Moderator global

Nutzule , un stat de plata poate sa-l faca un contabil beat si fara o mana in 10 minute... Sa nu uit , premiile alea Baracuda le-ati vazut careva? Ca n-am auzit nimic de ele pana acuma... Nu de alta , da's curios din fire... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 19:09 
Neconectat

Ati putea cere un punct de vedere de la Baracuda.

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 19:15 
Neconectat

alintudose scrie:
Nutzule , un stat de plata poate sa-l faca un contabil beat si fara o mana in 10 minute... Sa nu uit , premiile alea Baracuda le-ati vazut careva? Ca n-am auzit nimic de ele pana acuma... Nu de alta , da's curios din fire... :lol: :lol: :lol:

Mah,poate n-or avut bani sa plateasca curentul la sediu...si nu vede omu sa scrie pe intuneric...si daca era si beat si fara o mana...asta chiar ca-i cam mult :oops: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]