Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 16:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 02 Oct 2010, 19:20 
Neconectat

Lupei ,trece-o si pe asta ,la mine,la...."preziceri"...poti sa-mi spui de acum "oracolul" din.....Jack!!! saucum vrei tu :lol: :lol: :lol: :lol:
Asa deci si prin urmare.....am avut dreptate :( :( :( :( :( :( :( :(

Ultima oară modificat de ticairlandezu pe 02 Oct 2010, 20:50, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 19:41 
Neconectat

ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......in viata mea,daca toata lumea rade mie nu-mi vine,ma pun in locul lui Adi Suciu cu bucuria victoriei si cu gandul la bani,normal ca un 4000ron sa ma ierte dumnezeu e salarul meu pe 4 luni,oricine se bucura de ei,mai ales ca de data asta nici nu ai ce sa comentezi a castigat fara dubii,el ma mai ataca nu-i cam drag de mine dar ce e corect e core.......aualeu..banii.....EXISTA O SOLUTIE.. ;)

PS..SUTA LA SUTA REZOLVABILA.... ;)

Sus

MesajScris: 02 Oct 2010, 22:04 
Neconectat

Zsolt a scris
Citat:
Am si eu dl Pityu o intrebare?Membri federatiei au avut cazare, masa nada cum a fost promis?

Am avut asigurata nada solicitata, inclusiv cate o galeata Trabucco. Cu cazarea ne-am descurcat cu greu, dar pana la urma s-a rezolvat cumva. Eu ca vicepresedinte am ramas fara cazare si la multe insistente am reusit sa dormim 2 intr-un pat si un alt coleg pe jos, desi am fost doar 23 de concurenti de la FNPSR la 36 de locuri rezervate (Eh, probleme de jonglerii ale magnificului nostru presedinte - ce banii altora nu circula ?)
Ni s-a mai promis decontarea cheltuielilor de transport si asigurarea a trei mese pe zi la restaurantul Doripesco. Ei, din astea doua nu am vazut deocamdata nimic. Am intocmit "Delegatiile" necesare cu "Documentul Cumulativ" pentru toti concurentii din asociatie si a ramas sa asteptam si noi sa primim acesti bani. Asociatia noastra de exemplu are de primit pentru 10 concurenti si 3 arbitrii suma de 2.900 ron, adica cate 10 ron de concurent si arbitru pentru transport, 100 ron diurna, iar pentru arbitrii in plus fata de asta cate 100 ron Barem de arbitraj.
Deasemenea nu si-a primit banii (297 ron) nici firma care a imprimat diplomele concepute de mine si comandate tot pe obrazul meu (85 buc. diplome a 2,8 ron/buc.) desi am predat factura si chitanta fiscala ca si cum le-au si platit deja. Daca nu primim banii, va trebuii sa platesc eu toate astea. Cred ca-ti dai seama in ce situatie ma aflu ! Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.
Am crezut ca adunandu-ne mai multi sufletisti, am putea schimba cumva in bine soarta pescuitului competitional romanesc. M-am inselat si cu asta am pus punct oricarei actiuni de acest fel.
Imi cer scuze ca m-am nascut ! Promit sa nu se mai repete !

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 04:19 
Neconectat
Moderator global

Uszkay Istvan scrie:
Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.

Nu cred ca de dumneata e vorba.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 07:10 
Neconectat
Moderator global

Indirect si de el , este vicepresedinte la federatia respectiva.Nu ca ar avea vreo vina , dar raspunde in solidar cu presedintele.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 08:15 
Neconectat

Dragi mei este intr totul PENIBIL , sunt de acord cu A.Tudose FNPSR sa dispara ,daca a fost infiintata pe asa criterii mai bine sa ne lase.Nu am cuvinte pentru ceea ce se ntampla va d ati seama ce este in sufletul celor care au castigat,cum spunea si petrisor pentru unii e salarul pe 4 luni.Trecand peste partea cu bani cum a putut ca "Popescu" sa vina la concurs fara bani in poseta,nu au existat cei din jur sa i atraga atentia,parerea mea ca toti cei din jurul lui sunt solidari la vina.Putea foarte bine sa anunte ca nu se mai tine si basta,sau daca tot s a tinut trebuia sa faca rost de undeva suma de bani necesara premiilor ca sa nu se ajunga aici.
Ma opresc aici in speranta ca cei care au meritat sa si primeasca partea iar cei vinovati sa plateasca.

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 11:38 
Neconectat

nu inteleg de ce va mirati ...
traim unde traim ....
din pacate nimeni nu raspunde pentru nimic ...
pacat de efortul depus de concurenti ..... de la primul pina la ultimul ....
rusine !!!! ...
este o mare pata NEAGRA pe obrazul pescuitului competitional din Romania :( :cry:

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 12:10 
Neconectat

Parerea mea ca nu-s de vina mai multi oameni si nici federatia,oamenii au avut bunacredinta sa promoveze pescuitul stationar!
Cautati principalul vinovat dar inca nu e cazul ca mai are timp sa va trimite premiile adica banii ca se incadreaza in 30 de zile!

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 12:15 
Neconectat

ba dar rai santeti,habar nu aveti voi de "dedesubturile contabilitati",de cat de greu e sa scoti bani din banca,sa trebuiasca sa imparti la atata concurenti etc,etc.

in alta ordine de idei chestia cu federatia este foarte buna si ar trebui continuata dar cu alti oameni ,pana in momentul recunoasteri ca si ramura sportiva si plasari ei pe o linie buna .si presedintele tari se schimba daramite un "doi lei"de la o "federatie".

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 14:15 
Neconectat

Alex Lupu scrie:
ba dar rai santeti,habar nu aveti voi de "dedesubturile contabilitati",de cat de greu e sa scoti bani din banca,sa trebuiasca sa imparti la atata concurenti etc,etc.

in alta ordine de idei chestia cu federatia este foarte buna si ar trebui continuata dar cu alti oameni ,pana in momentul recunoasteri ca si ramura sportiva si plasari ei pe o linie buna .si presedintele tari se schimba daramite un "doi lei"de la o "federatie".

ti-am dat voie sa vb.....boule :twisted: ....ce ma radeam daca ai fi mers si ai fi castigat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]