Zsolt a scris
Citat:
Am si eu dl Pityu o intrebare?Membri federatiei au avut cazare, masa nada cum a fost promis?
Am avut asigurata nada solicitata, inclusiv cate o galeata Trabucco. Cu cazarea ne-am descurcat cu greu, dar pana la urma s-a rezolvat cumva. Eu ca vicepresedinte am ramas fara cazare si la multe insistente am reusit sa dormim 2 intr-un pat si un alt coleg pe jos, desi am fost doar 23 de concurenti de la FNPSR la 36 de locuri rezervate (Eh, probleme de jonglerii ale magnificului nostru presedinte - ce banii altora nu circula ?)
Ni s-a mai promis decontarea cheltuielilor de transport si asigurarea a trei mese pe zi la restaurantul Doripesco. Ei, din astea doua nu am vazut deocamdata nimic. Am intocmit "Delegatiile" necesare cu "Documentul Cumulativ" pentru toti concurentii din asociatie si a ramas sa asteptam si noi sa primim acesti bani. Asociatia noastra de exemplu are de primit pentru 10 concurenti si 3 arbitrii suma de 2.900 ron, adica cate 10 ron de concurent si arbitru pentru transport, 100 ron diurna, iar pentru arbitrii in plus fata de asta cate 100 ron Barem de arbitraj.
Deasemenea nu si-a primit banii (297 ron) nici firma care a imprimat diplomele concepute de mine si comandate tot pe obrazul meu (85 buc. diplome a 2,8 ron/buc.) desi am predat factura si chitanta fiscala ca si cum le-au si platit deja. Daca nu primim banii, va trebuii sa platesc eu toate astea. Cred ca-ti dai seama in ce situatie ma aflu ! Premiantii ma ameninta cu instanta judecatoreasca, desi eu am fost un simplu concurent la acest concurs si l-am ajutat doar voluntar pe Diaconitza la intocmirea foilor de arbitraj, clasamente, diplome, etc.
Am crezut ca adunandu-ne mai multi sufletisti, am putea schimba cumva in bine soarta pescuitului competitional romanesc. M-am inselat si cu asta am pus punct oricarei actiuni de acest fel.
Imi cer scuze ca m-am nascut ! Promit sa nu se mai repete !