Nu cred ca te numeri printre prietenii mei, iar adresarile de maidan te invit sa le pastrezi pentru momentul in care o sa ai forumul ala al tau si o sa astepti sa ma inregistrez eu pe el.
Sunt destui oameni pe forumul asta care ma cunosc/stiu cine sunt. Linkul la acest topic mi l-a dat de asemenea un om foarte respectat in stationarul romanesc. Ca sa zic asa, habar n-am cine esti, iar familiarismul golanesc cu care te adresezi unei persoane nou venite pe acest forum indica faptul ca raspunsul la aceasta intrebare este simplu: nimeni.
Adresez scuze pentru acest nedorit offtopic tuturor userilor care doresc un dialog civilizat pe acest forum.
Revenind ontopic, inteleg ca printre participantii la concurs se regasesc procurori, avocati si angajati ai Garzii Financiare. As avea o intrebare (strict adresata acestor profesionisti in domeniu): exista vreun termen legal pentru acordarea unor premii in cazul concursurilor sportive? Stiu ca "obiceiul pamantului" e sa fie date pe loc (chestie care, de altfel, e recomandata si pentru imaginea organizatorului). Intreb insa dpdv juridic.
P.S. Exista vreun topic dedicat unde se prezinta userii nou inregistrati?