Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 12:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 04 Oct 2010, 06:13 
Neconectat

tica ai belito ai grija ce pui pe forum ca nu se stie :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 06:31 
Neconectat

Gerula scrie:
La ce mesaje ai postat aici cred ca esti literalmente ultimul om in masura sa tina prelegeri despre civilizatia forumurilor. Lasa-ma sa te asigur ca, pe vremea cand activam eu deja pe forumuri, tu umblai cu doua dischete in buzunar sa tragi internetul pe ele, asta presupunand (aproape prin absurd) ca auzisesi de internet.

Prezentarea la inregistrarea pe un forum tine strict de regulile forumului respectiv, nu are nici o treaba cu bunul simt. Asta pentru ca sunt pe lumea asta o gramada de forumuri unde putin le pasa userilor ca te cheama Costica Popescu sau Ionica Georgescu sau John Smith sau Mobutu Sese Seko.

Ai putea barem sa ai tu bunul simt de a renunta la offtopicuri. De fapt gresesc, este evident ca n-ai putea :arrow:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...si-a gasit tica nasul............ticaaaaaaaa hai ca omu e destept da-ti si tu seama dupa cum scrie ce naiba,probabil tica a crezut ca sunteti unul de al lor ;) ..defapt si daca ati fi fost cu atat mai bine....eu spun ca o sa bage banii...asa cred.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 06:33 
Neconectat

timi scrie:
oaaaauuuu....ce cafea beau de dimineata :shock: :shock: :shock:
trebuie sa schimb paharul de plastic si sa-mi iau o ceasca de portelan :lol: :lol:
cata civilizatiune domle :mrgreen:

ce faci te bagi si tu in seama acum .....???vezi-ti de cafeaua ta..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 06:48 
Neconectat

Terminati cu off topic-urile!!!! Faceti o noua rubrica si bagati toate cacaturile astea acolo!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 06:55 
Neconectat

adi petrisor scrie:
timi scrie:
oaaaauuuu....ce cafea beau de dimineata :shock: :shock: :shock:
trebuie sa schimb paharul de plastic si sa-mi iau o ceasca de portelan :lol: :lol:
cata civilizatiune domle :mrgreen:

ce faci te bagi si tu in seama acum .....???vezi-ti de cafeaua ta..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

am inteles sefuuu..mai comand una si ma apuc si de rapitoare imediat :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 07:44 
Neconectat
Moderator global

Salut , pescaricilor.
Tica , ce pana mea ai cu omul? Lasa-l in pace. Nu ne intereseaza cat este de contestat pe alte forumuri , aici a intrat si a postat de bun simt. Deci , ....lasa-l.
Gerula , ca sa-ti raspund succint :
S-a postat aici , la acest topic , "Cupa FNPSR - Baracuda" organizarea in premiera de catre Faneratie a acestui concurs OPEN , subiectul fiind limpezit.Avea voie sa participe oricine , cu mici exceptii. :mrgreen: Regulamentul a fost postat , premiile au fost anuntate , mari si frumoase , sa tenteze pescarii de stationar cunoscuti.I-a tentat , cand si-au dat seama ca ai federatiei competitori n-au nici o sansa la premii , au promis ca vor fi premiati castigatorii fnpsr separat , fara a afecta premiile initiale.Ca li se vor deconta cheltuielile.Ca li se va oferi nada gratuit. Cazarea. Totul.
Acum , ce sa vezi , s-a dus lumea , s-a tinut cupa , iar la premiere... ciuciu bani.Se vor vira in conturile personale , in 3-4 zile. Ciuciu viramente.Din auzite si cheltuielile membrilor fanepsr au fost suportate din plin...
Ideea este ca-i primul concurs din RO si probabil nu numai unde s-a dat asa o teapa.Contabilii n-au timp sa faca actele , nu-i lucru simplu sa faci state de plata ca sa poata plati , etc...
Cert este ca aceasta actiune se incadreaza la inselatorie.Ca vrajitoarea Ileana sau ... cine vrei tu...Organizand un concurs , anuntand premiile , fara a avea un ban in cont , asa se numeste.
Acum , oamenii au avut rabdare , dar s-au plictisit.Cu cat se lungeste treaba , cu atat se uita ... Deci , vor depune plangere penala impotriva fanepsr si a presedintelui acesteia.Cu tot ce tine de chestia asta , cu sesizarea organului competent... ;)
Ca s-au cam saturat de minciuni , chiar daca s-a oferit o sansa de a aduna pescarii de stationar la o "discutie" , cunoastere sau cum vrei , fane si-a bagat-o adanc in ei.Deci , fanepsr-ul a dobandit o credibilitate uriasa , cum de fapt banuiam inca de la inceput. Aceasta stare a starnit cel putin nemultumirea vicepresedintilor fnpsr , care si-au vazut numele tarat in mocirla , alaturi de fane , acum postand chestii gen "cine face ca mine , ca mine sa pateasca"... ;)
Cam asta-i treaba , detalii ... in cele nus'cate de pagini ale topicului.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 07:54 
Neconectat

domnule Gerula,exista la discutii generale,al doilea topic ,,identificare useri'' rog sa-l folositi,nu de alta dar nu e frumos ca dv sa stiti cu cine dialogati si noi nu

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 09:19 
Neconectat

pe rapitori.ro gerula e dejea un "brand" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 09:35 
Neconectat

alintudose scrie:
Gerula , ca sa-ti raspund succint :
S-a postat aici , la acest topic , "Cupa FNPSR - Baracuda" organizarea in premiera de catre Faneratie a acestui concurs OPEN , subiectul fiind limpezit.Avea voie sa participe oricine , cu mici exceptii. :mrgreen: Regulamentul a fost postat , premiile au fost anuntate , mari si frumoase , sa tenteze pescarii de stationar cunoscuti.I-a tentat , cand si-au dat seama ca ai federatiei competitori n-au nici o sansa la premii , au promis ca vor fi premiati castigatorii fnpsr separat , fara a afecta premiile initiale.Ca li se vor deconta cheltuielile.Ca li se va oferi nada gratuit. Cazarea. Totul.
Acum , ce sa vezi , s-a dus lumea , s-a tinut cupa , iar la premiere... ciuciu bani.Se vor vira in conturile personale , in 3-4 zile. Ciuciu viramente.Din auzite si cheltuielile membrilor fanepsr au fost suportate din plin...
Ideea este ca-i primul concurs din RO si probabil nu numai unde s-a dat asa o teapa.Contabilii n-au timp sa faca actele , nu-i lucru simplu sa faci state de plata ca sa poata plati , etc...
Cert este ca aceasta actiune se incadreaza la inselatorie.Ca vrajitoarea Ileana sau ... cine vrei tu...Organizand un concurs , anuntand premiile , fara a avea un ban in cont , asa se numeste.
Acum , oamenii au avut rabdare , dar s-au plictisit.Cu cat se lungeste treaba , cu atat se uita ... Deci , vor depune plangere penala impotriva fanepsr si a presedintelui acesteia.Cu tot ce tine de chestia asta , cu sesizarea organului competent... ;)
Ca s-au cam saturat de minciuni , chiar daca s-a oferit o sansa de a aduna pescarii de stationar la o "discutie" , cunoastere sau cum vrei , fane si-a bagat-o adanc in ei.Deci , fanepsr-ul a dobandit o credibilitate uriasa , cum de fapt banuiam inca de la inceput. Aceasta stare a starnit cel putin nemultumirea vicepresedintilor fnpsr , care si-au vazut numele tarat in mocirla , alaturi de fane , acum postand chestii gen "cine face ca mine , ca mine sa pateasca"... ;)
Cam asta-i treaba , detalii ... in cele nus'cate de pagini ale topicului.

Multam de rezumat. Am mai razbit si eu prin vreo 20 de pagini de topic, printre picaturi, in dimineata asta.

Intr-adevar, la prima vedere treaba pare clara, mai ales ca nu-l vad aici pe Stefan Popescu spunand ceva de genul "ce atata zarva domnilor, banii intra pe data de... etc etc".

Totusi, intrebarea mea de aici

Gerula scrie:
Revenind ontopic, inteleg ca printre participantii la concurs se regasesc procurori, avocati si angajati ai Garzii Financiare. As avea o intrebare (strict adresata acestor profesionisti in domeniu): exista vreun termen legal pentru acordarea unor premii in cazul concursurilor sportive? Stiu ca "obiceiul pamantului" e sa fie date pe loc (chestie care, de altfel, e recomandata si pentru imaginea organizatorului). Intreb insa dpdv juridic.

nu este intamplatoare, pentru ca, daca exista un asemenea termen legal, nu se poate face plangere penala inainte de expirarea lui.

Mai mult decat atat, nu e musai sa ai toti banii de premii in cont cand anunti concursul. Fondul de premiere se poate completa dupa incasarea taxei de participare, de pilda. In schimb, din cate stiu eu, e obligatoriu sa bugetezi premiile cand anunti un concurs, adica sa evidentiezi in contabilitate sursele din care vei acoperi fondul de premiere anuntat.

Cu alte cuvinte, daca trece termenul prevazut de lege (in caz ca exista asa ceva), vine controlul la FNPSR si constata ca nu s-au bugetat premiile, atunci intr-adevar sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de inselaciune. Daca insa vine controlul si constata, de pilda, ca FNPSR avea semnat un contract de sponsorizare prin care sponsorul se obliga sa dea X lei pana pe data de Y, ca suma de X lei era evidentiata in contabilitate ca urmand sa fie folosita pentru acoperirea premiilor, dar ca sponsorul a intarziat cu plata obligatiilor contractuale, nu mai e vorba de nici o inselaciune.

Repet insa, daca asa stateau lucrurile, m-as fi asteptat sa-l vad pe Stefan Popescu explicand situatia concurentilor, asumandu-si cele intamplate etc. Nu-l vad...

alintudose scrie:
Tica , ce pana mea ai cu omul? Lasa-l in pace. Nu ne intereseaza cat este de contestat pe alte forumuri , aici a intrat si a postat de bun simt. Deci , ....lasa-l.

Multumesc pentru necesara calmare a spiritelor. De bun simt postez peste tot, numai ca bunul simt si logica ii deranjaza foarte rau pe unii ;) . Si cu cat le dai mai mult peste nas cu logica, cu atat turbeaza mai tare :lol:.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 12:03 
Neconectat

Imi cer scuze pentru tacere, fiind ocupat cu demararea unui proiect al federatiei (pista de concurs). Banii se vor plati pana la ultimul cent. Contabilitatea lucreaza la acest lucru. Nu uitati ca este vorba de peste 500 milioane lei vechi care trebuie justificati la centima. FNPSR are prostul obicei sa lucreze legal. Banii vin din sponsorizari si nu se dau din caciula. Taxele catre stat sunt obligatia noastra, nu a concurentilor.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]