Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 15:09

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 04 Oct 2010, 12:56 
Neconectat

popescu stefan scrie:
Imi cer scuze pentru tacere, fiind ocupat cu demararea unui proiect al federatiei (pista de concurs). Banii se vor plati pana la ultimul cent. Contabilitatea lucreaza la acest lucru. Nu uitati ca este vorba de peste 500 milioane lei vechi care trebuie justificati la centima. FNPSR are prostul obicei sa lucreze legal. Banii vin din sponsorizari si nu se dau din caciula. Taxele catre stat sunt obligatia noastra, nu a concurentilor.

Nu mi-o lua in nume de rau, dar azi suntem in 4 octombrie, cred ca trebuie ceva mai mult decat "banii se vor da" pentru ca lumea sa nu-si piarda, pe buna dreptate, rabdarea.

Inca n-am aflat daca exista sau nu un termen limita prevazut de lege pentru acordarea unor premii in urma unui concurs. Dar daca termenul exista si este depasit, poti sa fii sigur ca oamenii de buna credinta care se vor considera inselati o sa treaca la plangeri penale. Si cum in umbra mai sunt si destule personaje care au tot interesul ca ideea de federatie de pescuit sa fie compromisa...

Ceva gen "uitati contractul de sponsorizare X" (fotocopie) prin care intra atatia lei pe data de ... ar fi cam minim ce mai pot accepta oamenii in momentul de fata, zic eu.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 13:17 
Neconectat

am deschis un topic aici ! pentru discutiile dintre utilizatorul Gerula si alti utilizatori

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 13:24 
Neconectat

Sper ca moderatorii sa tina personaje precum cel de mai sus sub control. In mod evident unii incearca sa provoace scandal doar pentru ca subiectul de fata sa nu fie dezbatut in mod coerent si argumentat.

Genul asta de provocari nu ar trebui tolerate. Nu cred ca vreun om rational poate crede ca am cautat pricina cuiva.

De asemenea, i-as ruga pe userii respectabili, care au auzit ceva vag despre unu' Gerula care asa si pe dincolo, sa treaca prin filtrul propriei gandiri lucrurile spuse de mine aici si pe urma sa decida daca nu cumva anumiti clantai au boala pe subsemnatul fix pentru ca spune lucrurilor pe nume, logic si civilizat pe deasupra.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 14:24 
Neconectat

Cred ca toata lumea incearca sa-ti transmita ca trebuie sa te prezinti.
Nu de altceva,insa ai intrat pa forumul asta ca uliu-n gaini si nu stie nimeni pe unde sa fuga si sa se ascunda...

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 14:25 
Neconectat
Moderator global

Salutare tuturor
@Gerula : in primul rind vrem sa te tinem pe tine sub control , in sensul ca te rog sa te identifici sub o forma sau alta
O forma este sa iti scrii datele la "Discutii generale " sectiunea "identificare useri" ...sau alta sa-ti pui numele real la semnatura in cazul in care ai un nikname "brenduit" ;) ;) ;) ;) ;)

In alta ordine de idei vreau sa spun ca eu sint acel reprezentant al Fiscului care a participat si , culmea , a si cistigat acest concurs si respectabilul domn Av. Poiana , actual avocat si fost procuror , care este un cunoscut si indragit sustinator al concursurilor de stationar , insotindu-si fiul la aceste concursuri. Multa vreme nimeni nu stia cu ce ne ocupam decit prietenii foarte apropiati pentru ca nu am facut uz de aceste functii , aici avind simpla calitate de pescari!!!!!!

Referitor la termenul de acordare a premiilor :
Orice concurs este asa cum tot auziti si pe la televizor : "supus unor termene si conditii" care de regula se scriu cu o steluta inainte si cu litere mici ;) ;) ;) ;) ;) ca lumea sa le vada greu dar ele totusi sa existe. Aceste termene si conditii daca erau specificate inainte ca lumea sa ia act de ele si, in functie de asta , sa participe sau nu la acest concurs era totul ok si nu aveam ce sa zicem decit dupa expirarea sau nerespectarea lor. Ideea e ca acestea au lipsit cu desavirsire si concurentii au fost pusi in fata faptului implinit , aflind doar pe balta ca banii pentru premii se vor acorda la o data "anuntata ulterior" fara a se preciza care este acesta. In lipsa acestor precizari concurentii au subinteles ca premiile se vor acorda pe loc , cu formalitatile legale de acordare a acestora (state de plata , retinerea impozitului pe venit, etc). Organizatorii mai aveau obligatia sa mentioneze daca cuantumul anuntat al premiilor reprezinta valoarea bruta (neimpozitata) a acestora sau valoarea neta (suma ramasa dupa retinerea impozitului) pentru a nu creea confuzii in rindul concurentilor .

Neexistind mentionat in mod expres termenul limita a acordare a premiilor ( nu va obositi sa-l pune-ti acum ca deja am listat partea de regulament care trebuia sa contina acest fapt ;) ) , cei indreptatiti sa incaseze acesti bani se pot indrepta asupra organizatorilor ORICIND dupa consemnarea cistigatorilor pentru a-si incasa banii cuveniti.

Daca se va constata ca premiile nu au fost "bugetate" inainte de anuntarea concursurilor , inselaciunea se considera a fii si premedidata , rezultind din acest fapt ca organizatorii nici nu aveau de gind sa plateasca aceste premii inca inainte de a incepe.
Sper ca am fost destul de clar si concis , si aceste lucruri le vom verifica in amanunt.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 14:40 
Neconectat

Domnilor sunt paracios !
Gerula = Vijelie. E logiccccccc !

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 14:57 
Neconectat
Moderator global

Maty scrie:
Domnilor sunt paracios !
Gerula = Vijelie. E logiccccccc !

Multumim nea Maty ;)
Acu stim pe cine tragem de urechi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vijeliosu-le unde drac ai disparut pina acum ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 15:33 
Neconectat

Doamne fereste :lol:

Nu sunt Vijelie/Oprisanescu :lol: . Sunt Adrian Niculae, jurnalist profesionist in ultimii 14 ani (Adevarul, Associated Press, Gandul, in ordine alfabetica nu cronologica :D ) Implicarea mea in pescuitul de competitie a inceput cam in perioada acestui articol http://www.gandul.info/sport-miscare/ca ... uot-256127 . Sunt proprietarul unui mic dar vioi forum de pescuit la rapitori pe care unii de aici, evident, il cunosc (www.rapitori.info), am un blog care tropaie naravas spre PR4 in google (pour les connaisseurs) si unde pot sa-mi exprim, sub ochii publicului larg, anumite opinii care nu mai incap in mass media mainstream de azi (despre tiganizarea Romaniei de pilda) etc. Daca postarea adresei forumului meu contravine regulilor acestui forum, rog un admin/moderator sa editeze, n-am venit aici nici la vanatoare de useri :lol:

Acestea fiind zise, imi exprim speranta ca si cei care mi se vor adresa de-acum incolo vor avea politetea sa se prezinte macar la fel de detaliat.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 15:41 
Neconectat
Moderator global

Multumim de prezentare , acum puteti scrie ORICE , stiind de la cine vin raspunsurile . In calitatea d-voastra de jurnalist poate ve-ti populariza putin aceasta mare teapa luata de catre pescuitul stationar romanesc , pentru ca altii potentiali tepuiti sa se tina deoparte de acesta asa numita "federatie".
Multumim de colaborare ;) ;)

O minte limpede si obiectiva este binevenita oricind in rindurile noastre ;)

In privinta userilor stati linistit , noi nu tinem pe nimeni cu forta aici , acest forum e facut din pasiune si ii avem ca si useri exact pe cei care nii dorim , elita pescarilor de stationar din Romania. Au venit benevol dupa noi pe acest forum cind am renuntat la forumuri moderate de atotstiutori in domeniu . Din cite se vede aici se simt cel mai bine si ne bucura acest fapt ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 15:58 
Neconectat

Multumesc de urarea de bun venit :)

Revenind la problema in discutie aici

adi suciu scrie:

In alta ordine de idei vreau sa spun ca eu sint acel reprezentant al Fiscului care a participat si , culmea , a si cistigat acest concurs si respectabilul domn Av. Poiana , actual avocat si fost procuror , care este un cunoscut si indragit sustinator al concursurilor de stationar , insotindu-si fiul la aceste concursuri. Multa vreme nimeni nu stia cu ce ne ocupam decit prietenii foarte apropiati pentru ca nu am facut uz de aceste functii , aici avind simpla calitate de pescari!!!!!!

Referitor la termenul de acordare a premiilor :
Orice concurs este asa cum tot auziti si pe la televizor : "supus unor termene si conditii" care de regula se scriu cu o steluta inainte si cu litere mici ;) ;) ;) ;) ;) ca lumea sa le vada greu dar ele totusi sa existe. Aceste termene si conditii daca erau specificate inainte ca lumea sa ia act de ele si, in functie de asta , sa participe sau nu la acest concurs era totul ok si nu aveam ce sa zicem decit dupa expirarea sau nerespectarea lor. Ideea e ca acestea au lipsit cu desavirsire si concurentii au fost pusi in fata faptului implinit , aflind doar pe balta ca banii pentru premii se vor acorda la o data "anuntata ulterior" fara a se preciza care este acesta. In lipsa acestor precizari concurentii au subinteles ca premiile se vor acorda pe loc , cu formalitatile legale de acordare a acestora (state de plata , retinerea impozitului pe venit, etc). Organizatorii mai aveau obligatia sa mentioneze daca cuantumul anuntat al premiilor reprezinta valoarea bruta (neimpozitata) a acestora sau valoarea neta (suma ramasa dupa retinerea impozitului) pentru a nu creea confuzii in rindul concurentilor .

chiar nu cred ca "au subinteles" se poate traduce prin raspunderea penala a organizatorului. Din experienta destul de vasta pe care o am si eu in relatia cu autoritatile statului, inclusiv cu Parchetul si Directia de Investigare a Fraudelor din IGPR, faptul ca un reclamant a subinteles ceva nu inseamna mare lucru, cata vreme nu reiese de nicaieri ca ar fi fost indus in eroare cu buna stiinta.

Pe de alta parte, evident, ar fi absurd sa sustin ca, dupa trecerea unui interval de timp rezonabil, persoanele care nu si-au incasat premiile nu ar avea dreptul sa se adreseze organelor in drept. Dar, (si iti spun asta din punctul de vedere al unei persoane absolut neutre), cand scrii ca

adi suciu scrie:

Neexistind mentionat in mod expres termenul limita a acordare a premiilor ( nu va obositi sa-l pune-ti acum ca deja am listat partea de regulament care trebuia sa contina acest fapt ;) ) , cei indreptatiti sa incaseze acesti bani se pot indrepta asupra organizatorilor ORICIND dupa consemnarea cistigatorilor pentru a-si incasa banii cuveniti.

Daca se va constata ca premiile nu au fost "bugetate" inainte de anuntarea concursurilor , inselaciunea se considera a fii si premedidata , rezultind din acest fapt ca organizatorii nici nu aveau de gind sa plateasca aceste premii inca inainte de a incepe.
Sper ca am fost destul de clar si concis , si aceste lucruri le vom verifica in amanunt.

poti lasa unei persoane neimplicate in povestea asta impresia ca singurul scop al participarii a fost sa poti cauta cu lupa nod in papura. Ceea ce, in mod destul de clar, nu este adevarat (mai ales in conditiile in care ai castigat concursul :D si a trecut deja ceva timp de la festivitatea de premiere).

Dupa mine sunt clare trei lucruri:

1. Cu fiecare zi care trece fara ca Stefan Popescu sa faca plata, o plangere a celor care se considera pagubiti va deveni tot mai indreptatita.

2. A te repezi direct cu plangerea la o saptamana dupa concurs e un pic cam devreme si ridica niste semne de intrebare (pe care nu cred ca si le doreste nimeni).

3. Daca Stefan Popescu vrea sa salveze ce se mai poate salva ar trebui sa posteze aici cat mai curand un termen de plata CLAR PRECIZAT (si nu foarte indepartat :lol: ) si sa se tina de el. Alminteri, evident, treaba cu plangerea devine cat se poate de justificata, iar cei care o vor face nu vor putea fi acuzati ca n-au dat dovada de putina intelegere ;).

In cazul ca punctul 3 nu se realizeaza in 2-3 zile, mi s-ar parea corect ca persoanele care au dreptul la premii sa dea FNPSR-ului un ultimatum rezonabil (ceva gen realizarea platii in maxim 30 de zile de la data festivitatii de premiere) dupa care, intr-adevar, cred ca nimeni n-ar mai putea avea nimic de comentat/obiectat daca s-ar face o plangere penala. Adica na, sa fim oameni dar nu fraieri, cam asta ar fi ideea.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]