Nu comentez propaganda ca n-am auzit-o
Dar referitor la presupunerea ca s-ar da premiile pe loc, revin la ce spusesem mai sus. Din ce-am apucat sa citesc eu aici (inca nu-i tot topicul dar mai am un pic) nu reiese in nici un fel chestia asta. Sigur ca, la toate concursurile de pescuit la care am participat eu pana acum, inclusiv la unele organizate de Politie
, premiile s-au dat pe loc, incusiv o barca de fibra carata destul de greu de organizator pe niste coclauri
, dar asta nu-i neaparat un criteriu. Sunt o gramada de concursuri, in tot felul de domenii (inclusiv pescuit, pe afara) unde se da un cec de-ala de 2 metri patrati, iar plata efectiva se face mai tarziu.
Ce sustin eu e ca n-ar trebui lasate opiniile pe care unii concurenti le au despre Stefan Popescu sa duca la un comportament de care acelorasi oameni le-ar fi oarecum jena, daca in cauza ar fi alta persoana. Parerea mea, desigur.
Alex Lupu scrie:
AI belito Suciule mai jos ai un citat de la "presedinte"
"Mi-am permis luxul de a lua decizia ca premierea tuturor sa se faca in cadrui festiv, la Alba Iulia, asa cum procedeaza toate federatiile serioase. Plata pe malul baltii trebuie uitata si scoasa din vocabular"
Indraznesc sa afirm ca ideea in sine nu poate fi respinsa aprioric. In anumite circumstante poate fi o idee buna, in altele nu. Dar din afirmatia aceea lipseste un ingredient esential, si anume anuntarea DATEI cand se va face premierea. Fara ea restul n-are nici o valoare...
In alta ordine de idei, premiile Baracuda s-au dat? Sau si alea sunt lipsa la apel?