Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 15:49

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 04 Oct 2010, 16:21 
Neconectat
Moderator global

Ideea de baza este alta :

Daca noi stiam de la inceput ca "premiile se vor acorda la o data ulterioara" nu ne prezentam la acest concurs si pista era goala !!!!!!!!!!!! ....pentru ca stiam cite ceva de "reputatia" acestui domn presedinte. Culmea e ca lucrul acesta il stia si el (presedintele ) :lol: :lol: :lol: :lol: si de aceea a "omis" sa faca acesta precizare INTENTIONAT :( :( :( :(

Acum cred ca intelegeti mai bine cum sta situatia

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 16:39 
Neconectat

De acord ca multi poate n-ar fi participat daca se spunea clar ca premiile se dau la o data ulterioara si neprecizata. Dar, din moment ce macar unii dintre participanti au pareri de genul acesta despre Stefan Popescu, de ce au subinteles ca premiile se dau pe loc, la festivitatea de premiere? Eu unul, daca am o parere proasta despre cineva, cu siguranta ca nu subinteleg nimic in orice interactiune cu persoana respectiva.

Acum sigur ca e cam aiurea sa despicam firul in 4 post factum, si sunt convins ca pentru multi dintre cei care se simt tepuiti opiniile mele pot fi usor enervante. Daca insa reusesc sa se detaseze un pic de implicarea personala in aceasta speta, vor fi, poate, de acord ca nici nu te poti repezi la beregata cuiva pentru ca ai subinteles o chestie care nu rezulta in mod explicit de nicaieri.

P.S. Sunt convins ca povestea asta va intra in folclorul pescuitului de competitie, si ca multa vreme de-acum incolo se vor face cu organizatorii concursurilor glume tip "dai premiile pe loc, sau ca Fane?" :lol: Dar hai sa nu facem linsaje publice inainte sa fie clar ca intr-adevar e vorba despre o escrocherie si nu doar despre o simpla incurcatura.

Va apromit ca, daca nu se fac platile astea pana cel tarziu la 1 noiembrie, si eu, care indemn azi la moderatie, o sa fiu printre cei care o sa dea cu pietre. Cei care ma cunosc stiu ca nu-mi iau cuvantul inapoi nici daca se rupe Pamantul in doua :D.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 16:49 
Neconectat
Moderator global

Problema e simpla.
TERMANUL 1. Ca la orice concurs s-a presupus ca se dau premiile pe loc, logic nu?
TERMENUL 2. La concurs s-a spus ca banii vor intra in conturile premiantiilor joia sau vinerea dupa concurs(30.09 sau 1.10)

Deci n-are cum sa fie nici o incurcatura. Cuvantul e cuvant. Rusine maxima ...sponsorizari de 100000 de euro din care se organizeaza concursul. Tampenii. Astia trebuie sa dispara ca-s mai rai ca si canceru. Si sa auziti ce propaganda................. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 16:51 
Neconectat

AI belito Suciule mai jos ai un citat de la "presedinte"

"Mi-am permis luxul de a lua decizia ca premierea tuturor sa se faca in cadrui festiv, la Alba Iulia, asa cum procedeaza toate federatiile serioase. Plata pe malul baltii trebuie uitata si scoasa din vocabular"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 16:54 
Neconectat
Moderator global

Perioada 3-4-5 septembrie
Locatie Doripesco
Taxa concurs 100 lei
Concurenti 60
Regulament viewtopic.php?f=9&t=42
Premii:Locul I 4000lei+premiu Baracuda
Locul II 3000 lei+premiu Baracuda
Locul III 2000 lei+premiu Baracuda
Cmmc 1000 lei+premiu Baracuda
Locul IV 100 LEI
V 100 LEI
VI 100 LEI
VII 100 LEI
VIII 100 LEI
IX 100 LEI
X 100 LEI

Aste sunt premiile anuntate la concurs. Eu am fost pe 10.. Cui sa-i trimit contul pt bani? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 16:56 
Neconectat

Nu comentez propaganda ca n-am auzit-o :D

Dar referitor la presupunerea ca s-ar da premiile pe loc, revin la ce spusesem mai sus. Din ce-am apucat sa citesc eu aici (inca nu-i tot topicul dar mai am un pic) nu reiese in nici un fel chestia asta. Sigur ca, la toate concursurile de pescuit la care am participat eu pana acum, inclusiv la unele organizate de Politie :lol:, premiile s-au dat pe loc, incusiv o barca de fibra carata destul de greu de organizator pe niste coclauri :lol:, dar asta nu-i neaparat un criteriu. Sunt o gramada de concursuri, in tot felul de domenii (inclusiv pescuit, pe afara) unde se da un cec de-ala de 2 metri patrati, iar plata efectiva se face mai tarziu.

Ce sustin eu e ca n-ar trebui lasate opiniile pe care unii concurenti le au despre Stefan Popescu sa duca la un comportament de care acelorasi oameni le-ar fi oarecum jena, daca in cauza ar fi alta persoana. Parerea mea, desigur.

Alex Lupu scrie:
AI belito Suciule mai jos ai un citat de la "presedinte"

"Mi-am permis luxul de a lua decizia ca premierea tuturor sa se faca in cadrui festiv, la Alba Iulia, asa cum procedeaza toate federatiile serioase. Plata pe malul baltii trebuie uitata si scoasa din vocabular"

Indraznesc sa afirm ca ideea in sine nu poate fi respinsa aprioric. In anumite circumstante poate fi o idee buna, in altele nu. Dar din afirmatia aceea lipseste un ingredient esential, si anume anuntarea DATEI cand se va face premierea. Fara ea restul n-are nici o valoare...

In alta ordine de idei, premiile Baracuda s-au dat? Sau si alea sunt lipsa la apel?

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 17:04 
Neconectat
Moderator global

Gerula scrie:
Indraznesc sa afirm ca ideea in sine nu poate fi respinsa aprioric. In anumite circumstante poate fi o idee buna, in altele nu. Dar din afirmatia aceea lipseste un ingredient esential, si anume anuntarea DATEI cand se va face premierea. Fara ea restul n-are nici o valoare...

In alta ordine de idei, premiile Baracuda s-au dat? Sau si alea sunt lipsa la apel?

E o tampenie.. Sa mearga unu din Arad, unu din Timisoara ,unu din Cluj, din Severin .....si altii cine mai stie de unde,pana la locul 10, in Alba dupa premii? Asa ca poate fi respinsa fara drept de apel. ;)

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 17:21 
Neconectat
Moderator global

Premiile de la Baracuda au fost date primelor femei clasate . In privinta sponsorului baracuda nu e nici o problema , si-a onorat promisiunile facute .

Si eu imi voi permite luxul sa-i fac o procura speciala (notariala) lui Tudose sa-mi ridice premiul :lol: :lol: :lol: :lol: ...ca doar avem si notari pescari ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ce zici Notare ???

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 17:38 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
E o tampenie.. Sa mearga unu din Arad, unu din Timisoara ,unu din Cluj, din Severin .....si altii cine mai stie de unde,pana la locul 10, in Alba dupa premii? Asa ca poate fi respinsa fara drept de apel. ;)

Cred ca vorbim de lucruri diferite, eu ma refeream la ideea ca n-ar trebui sa se imparta plicuri pe malul garlei, nu la partea cu Alba Iulia. :lol:

Ideea cu festivitatea la Alba Iulia mi se pare si mie usor absurda, pentru ca implica pierdere de timp si costuri suplimentare pe care oamenii nu le-au avut in vedere cand s-au inscris.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 17:56 
Neconectat
Moderator global

Gerula scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:

Cred ca vorbim de lucruri diferite, eu ma refeream la ideea ca n-ar trebui sa se imparta plicuri pe malul garlei, nu la partea cu Alba Iulia. :lol:

Ideea cu festivitatea la Alba Iulia mi se pare si mie usor absurda, pentru ca implica pierdere de timp si costuri suplimentare pe care oamenii nu le-au avut in vedere cand s-au inscris.

Usor absurda :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]