Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 13:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 04 Oct 2010, 18:01 
Neconectat
Moderator global

In urma discutiilor avute astazi cu d-nul Av. Poiana , acesta mi-a spus ca va fii plecat din tara pina in data de 15.10.2010 , dupa care se va intoarce si vom demara actiunile impotriva FNPSR. Profitati de acest ragaz ca sa va rezolvati problemele si sa va achitati de datorii . Ar fii cel mai intelept lucru.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 18:14 
Neconectat

"Usor" ala are rostul lui :lol:, pentru ca, in ziua de azi, te poti astepta ca pana si organizatori cu mari pretentii sa recurga la tot felul de publicity stunt-uri inainte sa-ti dea premiul. Am vazut chestii mult mai crancene decat asta cu deplasarea la Alba Iulia :lol:

Din punctul asta de vedere nu ma mira ca Stefan Popescu ar vrea sa va plimbe pe toti la Alba ca sa dea premiile :mrgreen: M-ar fi mirat sa acceptati voi, avand in vedere ca asta chiar ar fi trebuit sa fie scrisa in clar in fine print-ul ala de care vorbea Adi Suciu ca s-o inghita lumea.

adi suciu scrie:
. Profitati de acest ragaz ca sa va rezolvati problemele si sa va achitati de datorii . Ar fii cel mai intelept lucru.

Sper ca pluralul ala nu e cumva menit sa sugereze mai mult sau mai putin discret ca as avea eu vreo afiliere la FNPSR... :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 18:34 
Neconectat
Moderator global

Nu. :D Ma refeream la conducerea FNPSR care " este mai multi" :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 19:20 
Neconectat

Domnule Gerula,marturisesc ca sunt uimit cand vad cat de schimbat sunteti !
Asi zice ca sunteti Vijelios domolit !,a carui mustata zambeste din spatele tastaturii.
Sincer ma bucur ptr. dv.findca acum stiu sigur, ati inteles ca viata este frumoasa.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 19:36 
Neconectat

...nea' Maty, Vijelie nici peste 100 de ani nu o sa aiba vocabularul sau formularile elevate precum le are user-ul Gerula. Pe Vijelie il cunosti dupa cuvinte cheie. El e mai "madarfachar" decat toti la exprimare!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 19:42 
Neconectat

Parerea mea ii ca topicul asta ar trebuii sa-l stergeti...sa nu mai discutati de popescu sau io stiu mai care....si daca va mai da premiul , eu tot tepari ii consider....am stiut de pe la inceput ca asa se intampla...vorba lui Benzar(cu privire la concursu' asta)..."stai in banca ta ca vei consuma motorina degeaba"....si cum ii bine sa asculti de ai batrani , am ramas acasa...si ca sa ma intorc la tepari....ei daca erau oameni corecti , precizau ca premiile vor fi date dupa o luna de la concurs....dar cum au tepa in sange nu au putut-o face...stergeti-i din forumu asta :twisted: :twisted: :twisted: .... la gunoi cu ei :lol: :lol: :lol:.

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 20:11 
Neconectat
Moderator global

adi suciu scrie:
Premiile de la Baracuda au fost date primelor femei clasate . In privinta sponsorului baracuda nu e nici o problema , si-a onorat promisiunile facute .

Si eu imi voi permite luxul sa-i fac o procura speciala (notariala) lui Tudose sa-mi ridice premiul :lol: :lol: :lol: :lol: ...ca doar avem si notari pescari ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ce zici Notare ???

Poti trece in procura aia si dreptul meu de a da un interviu in numele tau :lol: :lol: :lol: ? Ca vom avea grija sa vina si presa , daca tot este necesara publicitatea... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NU cred ca ar fi asa negandit sa aduca acolo castigatorii pentru publicitate... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ca ar avea parte de ea din plin... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 20:16 
Neconectat
Moderator global

popescu stefan scrie:
Imi cer scuze pentru tacere, fiind ocupat cu demararea unui proiect al federatiei (pista de concurs). Banii se vor plati pana la ultimul cent. Contabilitatea lucreaza la acest lucru. Nu uitati ca este vorba de peste 500 milioane lei vechi care trebuie justificati la centima. FNPSR are prostul obicei sa lucreze legal. Banii vin din sponsorizari si nu se dau din caciula. Taxele catre stat sunt obligatia noastra, nu a concurentilor.

Sport greu contabilitatea asta... Nea fane , fa un efort si raspunde te rog. In momentul asta ai banii in cont sau nu??? Sincer , ca simt ca vor veni si altii sa intrebe...asa se aude in sat... :oops:
In rest , ONOARE SI CURAJ !!! ;)
Nu poti posta o data la care faci viramentele alea? Asta daca ai banii , ca daca nu-i ai e mai greu... lucreaza contabilitatea...Le trimitem niste abace? Sau niste creioane cu guma , sa le fie mai usor? ;)

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 20:33 
Neconectat

Si as mai avea rugamintea ca tot ceea ce se mai posteaza aici sa fie strict despre subiectul topicului sau pareri despre problema creeata. Daca vre-un admin ar avea bunavointa, ar fi bine sa fie sterse toate postarile off-topic.Multzam!

Sus

MesajScris: 04 Oct 2010, 21:05 
Neconectat

gerula da -mi un pm ...asta numai daca ne cunoastem

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]