Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 12:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 05 Oct 2010, 07:36 
Neconectat

Indiferent ca sintem stationaristi sau pescari de rapitori cu momeli artificiale,ne confruntam cu aceleasi problele.Una dintre acestea este dezinformarea.Nu dezvolt mai mult subiectul pentru ca voi sinteti baieti mari si stiti ce faceti.Dorinta mea nu este pentru scandal,desi unii vad ca insinueaza ca as fi clona.Remarc si limbajul extrem de civilizat,exprimat prin cuvinte alese cum ari "mars"Va doresc asadar distractie placuta si sper sa va lamuriti curind cine este duo:Gerula &Fane Generosu.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 07:39 
Neconectat

Adi Petrisor...acuma vad numele.Perfect.Daca voi ziceti ca sint clona si ca prin mine vorbeste Tudose, ei bine iti voi face o vizita la magazin ca sintem concitadini ,nu-i asa??Ca sa vezi ce mica-i lumea...Pus in fata unei realitati poate vei pricepe ca Gerula abereaza,desi dovezile lui sint logice si aparent coerente..Spune o ora cind poti fi gasit pe acolo...

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 08:32 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
tudose zbori si inscriete la cupa lui lupu..hai mars....

Bine , bolovanule...
PS , nu se referea Petrisor la acel Tudose de la spinning , ci la mine.N-avem nici o legatura. Iar porcusorul are voie sa-mi spuna mars , ca-l stiu de pe vremea lui A.Iancu... ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
In rest , cum spuneam , stim cine este Fane.
SUBLINIEZ , nu dorim sa preluam disputele personale de pe alte forumuri , motiv pentru care ne permitem sa stergem acele postari.Dupa cum nu ne intereseaza nici daca esti clona , atata timp cat mentinem o directie cat de cat civilizata a discutiilor. Rog , deci , sa ramanem on topic si multumesc pentru intelegere.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:16 
Neconectat

....aiiii, ce daca as fi moderator ce ati zbura de aici cu tot cu contrele voastre cu tot!!!!

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:25 
Neconectat

Care contre? Dupa cum vezi eu nu l-am mai bagat in seama pe ala, poate sa mai posteze aici 1001 mesaje.

Sper ca nu te referi la discutia mea cu Adi Suciu, care se desfasoara, zic eu, civilizat, chiar daca in contradictoriu.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:27 
Neconectat
Moderator global

Terminati cu politica si vedeti-va de topic. Pe scurt Popescu si Federatia a dat rau cu bata in balta si gata. Ce circumstante atenuante si ....bla, bla....POVESTI. Asa ca hai" sa vorbim discutii sa nu tacem"
La fel a facut cu rapitorii si craparii, acum stationarul.....mai are pe aia de la casting :lol:
Vb lu Bogdan mai bine cu Selaru decat cu Popescu.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:33 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Vb lu Bogdan mai bine cu Selaru decat cu Popescu.

E, la chestia asta nu stiu ce sa zic, vezi screenshotul si linkul pe care le-am adaugat la postarea de mai sus.

Ai vrea sa mergi la drum cu oameni ca Selaru si Bentu, care accepta, in schimbul unor firmituri, sa fie tratati asa?

Revenind ontopic, adica la concursul de la Doripesco, inteleg ca FNPSR l-a considerat ca o finala a "Cuperi federatiei" la stationar. Voi aveati habar de chestia asta?

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:45 
Neconectat
Moderator global

Am sters mesajele offtopic.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:46 
Neconectat
Moderator global

A fost o cupa open, la care putea participa oricine mai putin Alin Tudose, datorita contrelor cu Popescu.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 09:52 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Am sters mesajele offtopic.

Ar trebui sa-l stergi si pe Gerula care a aparut ca un virus pe aici.Vad ca nu se mai vorbeste decat de politica pescuitului!!!!Si chiar cu o inclinatie catre fnspsr.De tehnica nu am mai citit nimic de cand a aparut controversatul personaj,ce sa mai zic de mistourile zilnice gen Tudose-Porcusor-Petrisor.
O sa ramaneti cu Gerula si cu fnpsrsul,nu vedeti ca incet,incet pescari ca Benzar,Maty,pe care Gerula oricum nu-i cunoaste,apar tot mai rar?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]