Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 10:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 05 Oct 2010, 14:40 
Neconectat
Moderator global

RaduDan scrie:
Foarte detaliata explicatia, multumim:D

Inca o intrebare, de ce nu ati aditivat nada??

P.S. Intrebarile se adreseaza tuturor celor binevoitori in a da explicatii..;)

P.S.2. Vedeti domnule Gerula, asta inseamna forum de pescuit stationr;)

ca sa scap de fitofagi care sint cita frunza si iarba ...si mari ai dracului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 14:55 
Neconectat

Revenind acum la ceea ce mai intereseaza cu adevarat lumea pe topicul asta :D, tocmai am avut, inainte de sedinta pe care o aveam de la ora 16, prima convorbire telefonica din viata mea cu Stefan Popescu. I-am spus fix ce am scris si aici, ca fiecare zi care trece fara sa fie facuta plata ii distruge credibilitatea in ochii persoanelor inca neutre in disputa AGVPS-FNPSR si ca explicatia "contabilitatea lucreaza" nu poate tine loc de termen de plata. Am adaugat si opinia personala ca, daca s-ar fi spus de la inceput ca premiile alea de 4000, 3000, 2000 si 1000 ron se vor da pe data de..., intr-o festivitate de premiere desfasurata la Alba Iulia, numarul de concurenti ar fi fost cam acelasi, dar ca este exclus ca o asemenea "galusca" sa fie inghitita de cineva post factum. Cum chiar trebuia sa plec la sedinta, n-am apucat sa intru in detalii, dar voi reveni :D.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 15:25 
Neconectat

Privind comparativ concursul de la Doripesco cu cel de la Szeged, vreau doar sa stiti ca pista a fost nadita cu 3 zile inaite de concurs cu porumb si grau, la 13 m de mal, constant, pe 3 km de pista. Cam asta e diferenta dintre noi, in ceea ce priveste organizarea competitiilor si scopul de a face pescarul sa se simta bine intr'o competitie si cei de peste granita.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 16:49 
Neconectat

Revenind ontopic: raman la parerea ca o abordare ceva mai calma a problemei premiilor neachitate pentru concursul de la Doripesco ar putea ajuta la obtinerea cat mai rapida a rezultatului dorit (sper) de toti cei implicati. Pana la proba contrarie, eu zic sa i se acorde si lui Stefan Popescu prezumtia de nevinovatie, desigur pentru o perioada limitata de timp.

Ma refer la faptul ca mesaje de genul

Tibi scrie:
Parerea mea ii ca topicul asta ar trebuii sa-l stergeti...sa nu mai discutati de popescu sau io stiu mai care....si daca va mai da premiul , eu tot tepari ii consider

cu siguranta ca nu sunt de natura sa convinga pe cineva sa faca o plata restanta. Vorba aia, daca tot urmeaza sa fii considerat tepar si daca faci plata, de ce sa nu ramai barem cu banii? :lol:

Daca omul intelege ca are numai de castigat daca da banii mai repede, si numai de pierdut daca intarzie, eu zic ca n-o sa aleaga sa fuga din tara cu FNPSR-ul in spinare, nu? :lol:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 16:56 
Neconectat

am o rugaminte la moderatori.....faceti topic separat cu discutia asta si nu stergeti nimic,lasa-ti sa-si desfasoare cursul,....cred ca o sa iasa ceva interesnt

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 17:09 
Neconectat
Moderator global

In lipsa lui Fane cu noi "stiri" despre premii poate sa ramana si aici Bogdane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu deranjeaza pe nimeni ...nici macar pe el (Fane ;)) daca nu intervine cu nimic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 17:34 
Neconectat
Moderator global

Gerula scrie:
Revenind ontopic: raman la parerea ca o abordare ceva mai calma a problemei premiilor neachitate pentru concursul de la Doripesco ar putea ajuta la obtinerea cat mai rapida a rezultatului dorit (sper) de toti cei implicati. Pana la proba contrarie, eu zic sa i se acorde si lui Stefan Popescu prezumtia de nevinovatie, desigur pentru o perioada limitata de timp.

Ma refer la faptul ca mesaje de genul

Tibi scrie:
Parerea mea ii ca topicul asta ar trebuii sa-l stergeti...sa nu mai discutati de popescu sau io stiu mai care....si daca va mai da premiul , eu tot tepari ii consider

cu siguranta ca nu sunt de natura sa convinga pe cineva sa faca o plata restanta. Vorba aia, daca tot urmeaza sa fii considerat tepar si daca faci plata, de ce sa nu ramai barem cu banii? :lol:

Nu este cazul , daca se dorea asa ceva , din respect pentru participanti si castigatori ar fi postat o explicatie. A disparut instantaneu , ca...(ma abtin de comparatie)
Exact , daca esti tepar este o chestie ,dar cand ramai cu banii , daca-i ai , esti un individ care trebuie sa convinga niste organe ca n-are treaba cu inselaciunea , chestie definita de codul penal.

Inca o data , te rog in numele celor care insista sa nu te mai vada pe aici , posteaza strict on topic.Sau deschide un topic nou , despre ce vrei. Nu avem timp de sters postari , te rugam ultima data , lasa fnpsr , lasa agvps , lasa politica pescuitului aici. Multumim de intelegere.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 18:37 
Neconectat

LuciP scrie:
...Cam asta e diferenta dintre noi, in ceea ce priveste organizarea competitiilor si scopul de a face pescarul sa se simta bine intr'o competitie si cei de peste granita.

Cu riscul de a ma repeta

Marea majoritate a patronilor sau administratorilor (nu toti , sunt si exceptii) de lacuri din Romania care organizeaza competitii pun pe primul loc cistigul (ce-mi iese din afacerea asta ? ) ! :(

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 18:46 
Neconectat
Moderator global

nu mai vreau atacuri la persoana aici!!!!!!!!!!!!!!!! numai opinii despre subiect !!!!!!!!!!!!
Gioni ti-am sters mesajul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 19:04 
Neconectat

alintudose scrie:

Inca o data , te rog in numele celor care insista sa nu te mai vada pe aici , posteaza strict on topic.Sau deschide un topic nou , despre ce vrei. Nu avem timp de sters postari , te rugam ultima data , lasa fnpsr , lasa agvps , lasa politica pescuitului aici. Multumim de intelegere.

OK, fair enough. Despre plata premiilor de la acest concurs banuiesc ca e OK sa discutam totusi aici.

Ca sa nu se mai agite apele in mod inutil am respectat ad literam indicatia de mai sus si am deschis un topic nou despre "politica" pescuitului sportiv, topic care poate fi gasit aici viewtopic.php?f=2&t=1054 .

In alta ordine de idei, cum spuneam ceva mai devreme, prima mea convorbire telefonica cu Stefan Popescu a fost cam scurta, intrucat aveam o sedinta, asa ca am reluat in seara asta firul discutiei. M-a asigurat ca se vor plati premiile in cuantumul anuntat aici (adica fara a se taia din ele impozite sau alte chestii de genul asta) . A, si am inteles ca, in urma discutiilor de aici, a renuntat la ideea unei festivitati de premiere la Alba Iulia etc.

Om trai si om vedea.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]