Mai omule, chiar nu inteleg ce vrei tu de la mine ..
nu cred ca vreo data am afirmat pe vreun forum ca sant mare si tare din contra am stat in banca mea . Probail ca asa ai peceput tu ... si asta e parerea ta personala sau e cineva in spatele tau care .... stiu eu dar nu are rost . Nu am facut plute din disperare de bani niciodata cum fac uniii ci numai din pasiune sa stii ce am vandut in uk am scos bani pe materiale sau am luat scule de pescuit contra
SI NU AM VANDUT MII ASA CUM CREZI TU Nu ai idee cam cati ani de incercari am pt a face o pluta calumea...asa ca te rog nu vorbi daca nu stii . Daca spui ca cu sculele potrivite poate face oricine o pluta buna eu te invit sa o faci tu SI DACA IESE O PLUTA BUNA EU O MANANC. PROBAIL STII CE INSEAMNA O PLUTA BUNA ,,,PT CA AI ZIS CA TU CAUTI MANUFACTURA,,
Incerci sa pierzi timpul postand total aiurea, nu te supara ,vreo cateva nume mari din pescuitul stationar de la noi si-au spus parerea despre plutele mele si chiar au facut comenzi la mine dar nu am vandut nimanui . Singurul facator de plute ADEVARATE din tara asta e Florin Aschioapei indiscutabil, nu eu . Daca as fi avut un repros vis a vis de plutele mele din partea lui as mai fi facut inca 15 ani de incercari , dar e singurul care a avut plutele mele in mana si creeed ca iau placut.
Ps Cum am spus is moldovean sadea si nu halesc in viata afirmatii fara nici o baza concreta de dragul de a posta ceva pe un forum