Andrei Ghioghiu scrie:
Nu e normal sa primeasca nici jumatate de scuze. Nu si-a respectat cuvantul.PUNCT.
Cum ramane cu premiul meu de pe locul 10. ? Nici macar nu apomenit nimic desi ai vazut lista de premii. Scuze zici?
Andrei Ghioghiu scrie:
Si , de asemenea, premiile de la locul 4 la 10. Scuze? Tace. Nu cere conturi.
Dar concurentii federatiei, care au venit pana acolo si au plecat acasa cand au auzit ca nu le plateste ce le-a promis? Dar altii care si-au platit cazarea si drumul, desi le-a promis ca plateste federatia tot? Tot scuze?
Eu zic sa-i fie rusine si sa ne fereasca Dumnezeu de el
Am zis clar ca toate criticile pe care le-a primit din cauza intarzierii platilor sunt binemeritate, si ca, daca face plata, i s-ar cuveni scuze doar pentru acuzatiile de escrocherie. Totusi, daca da banii nu a fost vorba despre nici o escrocherie, nu?
N-am mai metionat, dar, in cadrul celei de-a doua discutii telefonice pe care am avut-o cu el i-am spus cat se poate de deschis ca premiile de 100 de lei trebuiau in orice caz achitate pe loc.
adi suciu scrie:
L-ai vazut tu pe aici pe Popescu sa-si ceara scuze pentru situatia creata si pentru intirzierea platilor ???? Macar atit facea un om cu bun simt. Si dadea niste exlicatii credibile si argumentate pentru precedentul creat.
Nu, si sunt de acord ca asta e in mod clar o bila neagra pentru el. Dar nu e timpul trecut, nu-i asa?
P.S. Nu inteleg despre ce precedent este vorba. Sa nu le vina de-acum incolo si altor organizatori ideea sa dea premii la data neprecizata?