Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 10:17

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 05 Oct 2010, 19:41 
Neconectat
Moderator global

Daca mai discuti cu personajul , poate-l intrebi si despre o data limita , ca le-a spus tuturor ca le va plati , dar.... Nu intelege nimeni de ce nu mai posteaza aici nimic , cand oamenilor le este asa dor de el...asta ar fi o alta intrebare pentru el... Tine-ne la curent. ;)

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 21:33 
Neconectat

Ce-am avut de spus pe tema asta am spus deja aici:

Gerula scrie:

P.S. Sunt convins ca povestea asta va intra in folclorul pescuitului de competitie, si ca multa vreme de-acum incolo se vor face cu organizatorii concursurilor glume tip "dai premiile pe loc, sau ca Fane?" :lol: Dar hai sa nu facem linsaje publice inainte sa fie clar ca intr-adevar e vorba despre o escrocherie si nu doar despre o simpla incurcatura.

Va promit ca, daca nu se fac platile astea pana cel tarziu la 1 noiembrie, si eu, care indemn azi la moderatie, o sa fiu printre cei care o sa dea cu pietre. Cei care ma cunosc stiu ca nu-mi iau cuvantul inapoi nici daca se rupe Pamantul in doua :D.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare, daca plata nu se face pana la data respectiva. Daca se face insa, firesc ar fi ca Stefan Popescu sa primeasca niste scuze (nu pentru criticile generate de intarzierea platii, pentru ca alea sunt pe deplin justificate, ci pentru acuzatiile de escrocherie).

Cum spuneam, om trai si om vedea.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 21:50 
Neconectat
Moderator global

Nu e normal sa primeasca nici jumatate de scuze. Nu si-a respectat cuvantul.PUNCT.
Cum ramane cu premiul meu de pe locul 10. ? Nici macar nu apomenit nimic desi ai vazut lista de premii. Scuze zici?

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:00 
Neconectat
Moderator global

Si , de asemenea, premiile de la locul 4 la 10. Scuze? Tace. Nu cere conturi.
Dar concurentii federatiei, care au venit pana acolo si au plecat acasa cand au auzit ca nu le plateste ce le-a promis? Dar altii care si-au platit cazarea si drumul, desi le-a promis ca plateste federatia tot? Tot scuze?
Eu zic sa-i fie rusine si sa ne fereasca Dumnezeu de el :!:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:12 
Neconectat
Moderator global

L-ai vazut tu pe aici pe Popescu sa-si ceara scuze pentru situatia creata si pentru intirzierea platilor ???? Macar atit facea un om cu bun simt. Si dadea niste exlicatii credibile si argumentate pentru precedentul creat.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:48 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Nu e normal sa primeasca nici jumatate de scuze. Nu si-a respectat cuvantul.PUNCT.
Cum ramane cu premiul meu de pe locul 10. ? Nici macar nu apomenit nimic desi ai vazut lista de premii. Scuze zici?

Andrei Ghioghiu scrie:
Si , de asemenea, premiile de la locul 4 la 10. Scuze? Tace. Nu cere conturi.
Dar concurentii federatiei, care au venit pana acolo si au plecat acasa cand au auzit ca nu le plateste ce le-a promis? Dar altii care si-au platit cazarea si drumul, desi le-a promis ca plateste federatia tot? Tot scuze?
Eu zic sa-i fie rusine si sa ne fereasca Dumnezeu de el :!:

Am zis clar ca toate criticile pe care le-a primit din cauza intarzierii platilor sunt binemeritate, si ca, daca face plata, i s-ar cuveni scuze doar pentru acuzatiile de escrocherie. Totusi, daca da banii nu a fost vorba despre nici o escrocherie, nu?

N-am mai metionat, dar, in cadrul celei de-a doua discutii telefonice pe care am avut-o cu el i-am spus cat se poate de deschis ca premiile de 100 de lei trebuiau in orice caz achitate pe loc.

adi suciu scrie:
L-ai vazut tu pe aici pe Popescu sa-si ceara scuze pentru situatia creata si pentru intirzierea platilor ???? Macar atit facea un om cu bun simt. Si dadea niste exlicatii credibile si argumentate pentru precedentul creat.

Nu, si sunt de acord ca asta e in mod clar o bila neagra pentru el. Dar nu e timpul trecut, nu-i asa?

P.S. Nu inteleg despre ce precedent este vorba. Sa nu le vina de-acum incolo si altor organizatori ideea sa dea premii la data neprecizata? :lol:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:51 
Neconectat
Moderator global

Nici nu ne-a cerut conturile la locurile 4-10. Crezi ca are de gand sa plateasca?Oricum e vorba de principii nu de banii in sine.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 22:58 
Neconectat

Am zis clar care va fi punctul meu de vedere daca nu plateste. Parerea mea e ca numai un nebun ar putea sa nu plateasca in situatia de fata, mai ales ca termenul la care am facut referire (1 noiembrie) este larg acoperitor pentru "amortizarea" oricarei incurcaturi/sincope/etc.

100 de lei se pot trimite si cu mandat postal.

Sincer, daca eram organizator la vreun concurs si se intampla sa fie o problema cu banii, in mod cert bagam mana in buzunar si plateam macar a doua zi premiile mici.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 09:12 
Neconectat

Problema fiind abordta in toate ipostaze,cred ca concluzia finala -cel putin pentru mine- nu un punct negru,ci o bila mare neagra pt. FNPSR indiferent cine si in ce mod o reprezinta :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 09:20 
Neconectat

a luat avant acest topic.
si nu am inteles ceva.de ce a trebuit sa intervina acest gerula sa stabileasca sau sa propuna ca data limita 1 noiembrie?????a participat cumva la organizare sau concurs???cred ca si-a facut aparitia dupa ce s-a spus ca vor fi actionati in instanta fanepsr-ul.culmea ieri a avut si o discutie telef cu j.e.g.u.chiar era nevoie de avocatul poporului????
intrebati-l pe fane el facea concurs si participantii sa isi plateasca taxxa de inscriere la 1 noiembrie????????deci in acest caz instanta si desfintarea.
ps: dl suciu eu in instanta i locul dvs pe langa premiu despagubiri as cere si ceva din fnpsr sa aveti amintire.eventualul scaunul presedintelui.cel putin il dati runner-ului dvs. :lol: :lol: :lol: :lol:
o zi buna

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]