Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 08:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 06 Oct 2010, 09:23 
Neconectat

locul 2 biroul -sa il folositi ca masa la alte concursuri
s.a.m.d

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 10:08 
Neconectat

alem scrie:
si nu am inteles ceva.de ce a trebuit sa intervina acest gerula sa stabileasca sau sa propuna ca data limita 1 noiembrie?????

N-am stabilit eu data limita pentru altcineva (nici n-as avea cum :lol: ). Am spus ca aia este pentru mine data limita dincolo de care si eu, care am indemnat aici la putina moderatie, voi fi de acord ca este vorba despre o escrocherie. Daca, din argumentele pe care le-am enuntat, au ajuns si altii la concluzia ca acesta este un termen rezonabil, asta nu inseamna ca m-am erijat eu in judecator sau avocat sau amandoua la un loc :lol: .

Credeam ca m-am exprimat destul de clar.

Ieri am avut discutii telefonice cu destul de multi oameni de aici de pe forum, si pentru a avea o imagine obiectiva era perfect normal, zic eu, sa discut si cu Stefan Popescu. Si exact pentru ca nu am participat nici la concurs nici la organizare nu prea ma poate nimeni banui de lipsa de obiectivitate (am zis nu prea pentru ca in Romania se poate orice :lol: ).

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 10:17 
Neconectat
Moderator global

Termenul rezonabil a fost cel spus de Popescu, logic nu? Nu cel stabilit de tine, pentru tine, care induce in eroare toti utilizatorii acestui forum. Fara suparare dar ..............."o cam iei pe ulei".

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 10:20 
Neconectat
Moderator global

Gerula scrie:
alem scrie:
si nu am inteles ceva.de ce a trebuit sa intervina acest gerula sa stabileasca sau sa propuna ca data limita 1 noiembrie?????

N-am stabilit eu data limita pentru altcineva (nici n-as avea cum :lol: ). Am spus ca aia este pentru mine data limita dincolo de care si eu, care am indemnat aici la putina moderatie, voi fi de acord ca este vorba despre o escrocherie. Daca, din argumentele pe care le-am enuntat, au ajuns si altii la concluzia ca acesta este un termen rezonabil, asta nu inseamna ca m-am erijat eu in judecator sau avocat sau amandoua la un loc :lol: .

Credeam ca m-am exprimat destul de clar.

Ieri am avut discutii telefonice cu destul de multi oameni de aici de pe forum, si pentru a avea o imagine obiectiva era perfect normal, zic eu, sa discut si cu Stefan Popescu. Si exact pentru ca nu am participat nici la concurs nici la organizare nu prea ma poate nimeni banui de lipsa de obiectivitate (am zis nu prea pentru ca in Romania se poate orice :lol: ).

Ba exact asta inseamna. Ti-ai facut cont pe forumul acesta doar pentru asta, nu-i asa? Te-ai autopropus si conduci aceasta disputa in rol de mediator desi nimeni nu te-a rugat.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 10:40 
Neconectat

Singura chestie cu care pot fi de acord este ca nu m-a rugat nimeni. In rest, nu m-am autopropus la nimic :lol: , nu cred c-am venit eu aici sa zic "Ţineţi minte cuvintele lui Ştefan, care v-a fost baci până la adânci bătrâneţe" :lol:, sau ceva de genul asta.

Motivul prezentei mele pe acest forum are doar o legatura tangentiala cu situatia creata in urma acestui concurs, fiind expus pe larg aici viewtopic.php?f=2&t=1054&start=0

Am mai zis (dar cred ca respectivul mesaj nu mai e pe-aici): imi dau seama ca o atitudine neutra, cum este a mea, ii poate deranja pe cei care au participat la un concurs, crezand ca premiile se vor da, ca de obicei, imediat dupa terminarea competitiei. Dar daca sunt citite cu putina detasare si fara idei preconcepute, cred ca mesajele mele sunt cat se poate de logice si rationale.

Pot sa fiu de acord cu o chestie pe care inca n-a zis-o nimeni, si anume ca, probabil, daca participam si eu la concurs si aveam de luat vreun premiu, poate ca nu mai eram acum asa de calm si linistit :lol: .

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 10:49 
Neconectat

Gerula,esti pensionar???
Sau esti avocatul poporului????

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 10:59 
Neconectat

No comment :roll: :lol:

Cred ca n-are rost sa ma mai implic pe acest topic pana nu se intampla ceva nou, adica pana nu se platesc banii sau pana nu trece termenul la care m-am raportat eu. Tot ce era de zis s-a cam zis.

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 12:40 
Neconectat

Gerula scrie:
Cred ca n-are rost sa ma mai implic pe acest topic pana nu se intampla ceva nou, adica pana nu se platesc banii sau pana nu trece termenul la care m-am raportat eu. Tot ce era de zis s-a cam zis.

ce-a mai buna postare pe care ai avuto pe acest topic.
Nu ne suparam daca iti luai ca reper si data de 30 februarie.
Multumim de intelegere
Si daca mai vorbesti cu fane aminteste-i si de cei 1000 ron promisi ptr populare.Ca poate te implici si in acel caz si se rezolva
dau o bere si cred ca nu va fi singura primita
Numai bine

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 12:55 
Neconectat

Gerula scrie:
No comment :roll: :lol:

Stai putin ca nu inteleg , in ce sa te implici tu ? Care e treaba ta , de fapt si de drept , pe acest topic si forum ?? nu vezi cat esti de ridicol ? Lasa-i sa se implice pe cei care au concurat si au fost tepuiti de ordinarul ala !!
Te tot raportezi la niste termene lansate de tine fara a avea absolut nici o treaba pe aici .
Incerci sa-i fraieresti pe Suciu si pe ceilalti cu alura ta de mare ziarist , mare samaritean , dar nu cred ca-ti merge !
Sa fiu in locul lor nici nu te-as mai lua in seama , mai ales avand in vedere ce ai facut pe alte forumuri .
Deci domnule ziarist , lasa baietii astia in pace si mai spicuie de prin posturile lor cum se pescuieste ;) ;) !! Ca presupun ca ai mare nevoie ! :lol: :lol:
Si ca un post scriptum sa stii ca si ca ziarist la gandul tot slab erai . Suciule , asta te rog nu o mai sterge , ca io' mi-s direct , nu pot sa o spun pe ocolite :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 13:22 
Neconectat

Gioni scrie:
Incerci sa-i fraieresti pe Suciu si pe ceilalti cu alura ta de mare ziarist , mare samaritean , dar nu cred ca-ti merge !

Ce pot sa zic, noroc ca i-ai ridicat tu lui Adi Suciu ceata de pe ochi, ca altfel il hipnotizam :lol:

Referitor la ce-am facut pe "alte forumuri" s-a cam lamurit lumea prin prisma a ceea ce am facut aici. Si aici, daca nu exista moderare si continua concursul de strigaturi "afara cu Gerula", s-ar fi putut crea impresia ca le-am dat eu oamenilor cu sare-n ochi. Cand, de fapt, tot ce-am facut a fost sa expun calm si argumentat niste opinii logice. Chestie care,e vident, nu-i poate supara decat pe cei incapabili sa exprime si ei asemenea opinii, cu care sa le combata pe ale mele.

alem scrie:
Si daca mai vorbesti cu fane aminteste-i si de cei 1000 ron promisi ptr populare.Ca poate te implici si in acel caz si se rezolva
dau o bere si cred ca nu va fi singura primita

Sper ca nu te referi la cazul despre care am vorbit aici viewtopic.php?f=2&t=1054 (cel de-al treilea post pe care l-am facut in topic)

Ultima oară modificat de Gerula pe 06 Oct 2010, 13:24, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]