Gerula scrie:
No comment
Cred ca n-are rost sa ma mai implic pe acest topic pana nu se intampla ceva nou, adica pana nu se platesc banii sau pana nu trece termenul la care m-am raportat eu. Tot ce era de zis s-a cam zis.
Stai putin ca nu inteleg , in ce sa te implici tu ? Care e treaba ta , de fapt si de drept , pe acest topic si forum ?? nu vezi cat esti de ridicol ? Lasa-i sa se implice pe cei care au concurat si au fost tepuiti de ordinarul ala !!
Te tot raportezi la niste termene lansate de tine fara a avea absolut nici o treaba pe aici .
Incerci sa-i fraieresti pe Suciu si pe ceilalti cu alura ta de mare ziarist , mare samaritean , dar nu cred ca-ti merge !
Sa fiu in locul lor nici nu te-as mai lua in seama , mai ales avand in vedere ce ai facut pe alte forumuri .
Deci domnule
ziarist , lasa baietii astia in pace si mai spicuie de prin posturile lor cum se pescuieste
!! Ca presupun ca ai mare nevoie !
Si ca un post scriptum sa stii ca si ca ziarist la gandul tot slab erai . Suciule , asta te rog nu o mai sterge , ca io' mi-s direct , nu pot sa o spun pe ocolite