adi suciu scrie:
Vorbind cu Bogdan Constantinescu , caci despre el e vorba (eu imi permit sa-i dau numele ca pe mine n-are voie sa se supere
) , si care a fost singurul reprezentant al stationarului la intrunirea despre care vorbeste d-nul Trendea , s-au desprins citeva concluzii trase chiar de catre jurista MTS si anume :
1.Federatia trebuie sa cuprinda in structura ei toate ramurile de pescuit recunoscute international si anume : stationar , crap , spining , fly , si casting .
2.Pentru a acoperii aceste ramuri trebuie sa existe cel putin 8 cluburi din fiecare ramura (nu un club care sa aiba pescari din toate ramurile , ci cluburi specializate intr-o singura ramura) , care la rindul lor sa acopere toata aria geografica a tarii
Intr-adevar, despre bogdanpesc/Bogdan Constantinescu este vorba. Dar erau cate 10 cluburi din fiecare, nu 8, in discutia pe care am avut-o aseara
. Informatia ca nu pot fi cluburi care sa aiba mai multe sectii nu stiu de unde a reiesit, ca din lege sigur nu, si nici aseara n-am auzit asa ceva.
adi suciu scrie:
3.Aceste cluburi trebuie sa se intruneasca intr-o Adunare Generala si in urma careia sa hotarasca infiintarea unei Federatii , si repectiv sa aprobe Statutul acesteia si organele de conducere.
4.Dupa infiintare se va cere agreearea aceteia de catre MTS.
Cam asta ar fii mersul evenimentelor spus in "modo groso"
Mai sunt niste detalii dar intr-adevar, in mare, asta ar fi ideea.
adi suciu scrie:
Revenind la ceea ce exista deja si anume pseudo federatia lui fane , pot spune ca aceasta nu este nici pe departe o federatie pentru ca nu intrunescte CUMULATIV conditiile enumerate mai sus.
Din nou,
nu vorbim de FNPSR adi suciu scrie:
In alta ordine de idei Popescu nu are nici o farima de credibilitate in rindul pescarilor pentru simplul fapt ca el NU ESTE PESCAR!!!!!!!!! , si de aici intrebarea fireasca a pescarilor : cel mana pe el in lupta
??????? , de unde , dintr-o data asa o dragoste fata de pescarii de competitie , cind el nu atinut nici macar in copilarie o undita in mana ?????? de ce unul care n-are nici o treaba cu pescuitul s-a apucat sa infiinteze o federatie de pescuit si nu una de oina de exemplu ?????
Toate chestiile astea ridica multe semne de intrebare la care pescarii nu gasesc raspuns. Singura motivatie plauzibila ar fii : BANII!!!!!!!
La asta raspunsul e simplu: aia de oina exista, ba chiar are ceva vechime in spate
http://froina.sportlocal.ro/ Pe scurt, la pescuit "era loc" si, din pacate, desi pescuitul recreational este practicat in tara asta de sute de mii daca nu chiar milioane de oameni, nu s-au finalizat in ultimii 20 de ani demersurile necesare pentru a pune pescuitul sportiv pe baze sanatoase. Asa ca, firesc, pot sa apara in zona si aventurieri (Nu zic ca Stefan Popescu intra sau nu in aceasta categorie, din punctul meu de vedere urmeaza sa ne lamurim destul de repede. Altii vad ca sunt de mult lamuriti, e opinia lor si o respect dar sper sa ma intelegeti ca n-am de gand s-o iau de buna ad literam pana nu adun propriile dovezi)
adi suciu scrie:
A doua clar e de domeniul SF-ului, ca nu face nimeni o federatie ca pe urma sa vina si sa spuna eu am facut-o, v-o dau cadou ca o meritati
. Asta e clar ca lumina zilei, ca doar nu cred ca si-l imagineaza careva pe Stefan Popescu pe post de Mecena al pescuitului sportiv (eu in nici un caz
)
Prima insa, din pacate, nu, dintr-un motiv foarte simplu: daca Stefan Popescu reuseste acest demers, cu cluburile infiintate de el special in acest scop, Federatia Romana de Pescuit Sportiv va fi singura institutie abilitata legal sa organizeze competiii care sa desemneze campioni nationali. Adaugam in ecuatie si eventuala vehiculare a unor premii consistente si cred ca se creioneaza un tablou destul de ingrijorator.
adi suciu scrie:
Concluzia este ca va trebuii , daca vrem o federatia adevarata , sa ne punem noi , PESCARII , sa ne infiintam cluburi de tescuit si sa luam taurul de coarne si sa nu lasam pe altii sa ne "organizeze". Deocamdata este doar Clubul Trabucco Romania si eu tot cint sa isi infiinteze si ceilati cluburi.
101% de acord cu tine. Dar vezi si tu care e situatia de fapt...
adi suciu scrie:
Legat de afilierea la CIPS _ FIPS , pot sa va spun ca se imbata cu apa rece cei care cred ca odata cu aparitia unei federatii CIPS-ul va sarii cu recunoasterea . AGVPS-ul este membru fondator al CIPS iar prietenia dintre Bentu si Mateoli e de notorietate , deci fara "binecuvintarea"
AGVPS-ului
nimeni nu va intra acolo , cel putin pina acesti doi oameni sint in fruntea acestor Organizatii.
Si daca Stefan Popescu face federatia si apoi il atrage cumva pe Bentu (cu post de vicepresedinte, salariu de la buget etc)?? Ups...