Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 09:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 06 Oct 2010, 13:23 
Neconectat
Moderator global

Gioni scrie:
Gerula scrie:
No comment :roll: :lol:

Cred ca n-are rost sa ma mai implic pe acest topic pana nu se intampla ceva nou, adica pana nu se platesc banii sau pana nu trece termenul la care m-am raportat eu. Tot ce era de zis s-a cam zis.

Stai putin ca nu inteleg , in ce sa te implici tu ? Care e treaba ta , de fapt si de drept , pe acest topic si forum ?? nu vezi cat esti de ridicol ? Lasa-i sa se implice pe cei care au concurat si au fost tepuiti de ordinarul ala !!
Te tot raportezi la niste termene lansate de tine fara a avea absolut nici o treaba pe aici .
Incerci sa-i fraieresti pe Suciu si pe ceilalti cu alura ta de mare ziarist , mare samaritean , dar nu cred ca-ti merge !
Sa fiu in locul lor nici nu te-as mai lua in seama , mai ales avand in vedere ce ai facut pe alte forumuri .
Deci domnule ziarist , lasa baietii astia in pace si mai spicuie de prin posturile lor cum se pescuieste ;) ;) !! Ca presupun ca ai mare nevoie ! :lol: :lol:
Si ca un post scriptum sa stii ca si ca ziarist la gandul tot slab erai . Suciule , asta te rog nu o mai sterge , ca io' mi-s direct , nu pot sa o spun pe ocolite :mrgreen: :mrgreen:

ok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
omul a zis ca nu mai posteaza de si eu va rog sa nu-l mai atitati ;) ;) ;) ;) ;)
Gioni , crede-ma ca nu reusesc multi oameni sa ma "fraiereasca" ..... e defect profesional :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:08 
Neconectat

Gerula a fost mana dreapta a lui Decebal, adica aia cu care se autosatisfacea:))

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:24 
Neconectat

Domnule Gerula, cu tot respectul cred ca asunteti putin ipocrit. Veniti pe aici in mod cidat cand discutia o ia in directia plangerii penale si faceti apella moderatie si in plus mai impuneti sau sugerati date limita. Chiar credeti ca lumea e oarba sau retardata si nu vede ceea ce se ascunde in spatele lui "Gerula"?
Haideti sa va pun o intrebare. Daca v-ati fi aflat dumenavoastra in locul domnului Suciu + a celorlalti 9 concurenti plasati pe locurile 2-10?? Ca sa nu-i mai aduc in discutie pe membrii FNPSR. Care ar fi fost reactia dumneavoastra dupa ce ati fi investit in concurs 2-300 lei in benzina, 200 lei cazare, vreo 200 de lei pe nada(acestea sunt sume aproximative...poate chiar minime), plus consum fizic si psihologic si pe deasupra ati mai castigat 4000 de lei pe care nu-i mai vedeti. Ce ati face? Ati face apel la moderatie, ati fugi pe campii, mirosind flori, propovaduind pacea in lumea, flower power and shit?? Hai sa fim seriosi....si sa nu mai fim ipocriti.
Lasati demagogia si falsa atitudine pacifista si impaciuitoare....

P.S. Nu stiu de ce, dar simt ca prezenta dumneavoastra aici are mai mult un scop diversionist sau de incercare de a destrama pescarii care au opinii in mare parte convergente...

P.S.2 Daca deranjeaza subiectul aici, poate fi sters sau mutat in alt topic.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:41 
Neconectat

RaduDan scrie:
Domnule Gerula, cu tot respectul cred ca asunteti putin ipocrit. Veniti pe aici in mod cidat cand discutia o ia in directia plangerii penale si faceti apella moderatie si in plus mai impuneti sau sugerati date limita. Chiar credeti ca lumea e oarba sau retardata si nu vede ceea ce se ascunde in spatele lui "Gerula"?
Haideti sa va pun o intrebare. Daca v-ati fi aflat dumenavoastra in locul domnului Suciu + a celorlalti 9 concurenti plasati pe locurile 2-10?? Ca sa nu-i mai aduc in discutie pe membrii FNPSR. Care ar fi fost reactia dumneavoastra dupa ce ati fi investit in concurs 2-300 lei in benzina, 200 lei cazare, vreo 200 de lei pe nada(acestea sunt sume aproximative...poate chiar minime), plus consum fizic si psihologic si pe deasupra ati mai castigat 4000 de lei pe care nu-i mai vedeti. Ce ati face? Ati face apel la moderatie, ati fugi pe campii, mirosind flori, propovaduind pacea in lumea, flower power and shit?? Hai sa fim seriosi....si sa nu mai fim ipocriti.
Lasati demagogia si falsa atitudine pacifista si impaciuitoare....

P.S. Nu stiu de ce, dar simt ca prezenta dumneavoastra aici are mai mult un scop diversionist sau de incercare de a destrama pescarii care au opinii in mare parte convergente...

P.S.2 Daca deranjeaza subiectul aici, poate fi sters sau mutat in alt topic.

subscriu la ce zice Radu, nu pot sa cred cata diversiune pe omul asta, prima data a incercat cu un vocabular elevat si educat sa castige increderea unora cu notorietate pe forum, iar acum impune termene ca in subconstientul celor multi sa se imprime o data certa a rezolvarii problemelor, data care mi-e teama sa nu fie dupa termenul legal de depunere a plangerii penale pt inselaciune, adevarul e ca Suciu stie ce face, si daca a vb si cu dl Poiana e clar, gerula daca tot esti avocatul lui popica sfatuiestel sa plateasca pana in 07.10.2010, adica maine, ce are de platit, nu de alta dar am si eu ceva de primit din banii aia cu toate ca nu am participat la concurs.....asa e cand vinzi ceva si banii de pe premii nu sunt virati.... :) :) :)

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:43 
Neconectat

RaduDan scrie:

Mi se pare fascinant faptul ca imi pui o intrebare la care am raspuns deja, chiar in acest topic, in urma cu cateva ore:

Gerula scrie:

Pot sa fiu de acord cu o chestie pe care inca n-a zis-o nimeni, si anume ca, probabil, daca participam si eu la concurs si aveam de luat vreun premiu, poate ca nu mai eram acum asa de calm si linistit :lol: .

In conditiile astea, cred ca acuzatiile din ciclul "daca nu venea, venea, ca veni cand fuse" chiar nu merita comentate. Incearca degeaba cativa oameni foarte respectati aici sa explice ca n-am nici o treaba cu Fane si cu FNPSR-ul, dar degeaba, unii parca sunt teleghidati...

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:47 
Neconectat

Gerula scrie:
Mi se pare fascinant faptul ca imi pui o intrebare la care am raspuns deja, chiar in acest topic, in urma cu cateva ore:

Gerula scrie:

Pot sa fiu de acord cu o chestie pe care inca n-a zis-o nimeni, si anume ca, probabil, daca participam si eu la concurs si aveam de luat vreun premiu, poate ca nu mai eram acum asa de calm si linistit :lol: .

In conditiile astea, cred ca acuzatiile astea din ciclul "daca nu venea, venea, ca veni cand fuse" chiar nu merita comentate. Incearca degeaba cativa oameni foarte respectati aici sa explice ca n-am nici o treaba cu Fane si cu FNPSR-ul, dar degeaba, unii parca sunt teleghidati...

Puteti sa tot raspundeti, dar vreau sa va aduc la cunostinta un fapt minor...de cand ati inceput sa postati pe acest topic, sunt doar 2-3 oameni care mai citesc tot, restul au renuntat in momentul in care si-au dat seama "din ce sunteti facut", ca sa nu mai spun ca unii pescacri nici nu mai scriu pe acest forum din cauza dumneavoastra.
Cu alte cuvinte...aberati deja, asa ca mai bine lasati-ne....

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:56 
Neconectat

Ciudat, dar eu tocmai vad in josul paginii 5 useri inregistrati si 6 vizitatori care citesc topicul asta. :roll:

Sunt obisnuit cu genul asta de tentative de a da cu fumigene in lipsa de argumente, asa ca nu tine figura. Si cu punerea aiuristica de intrebari la care s-au dat deja raspunsurile :lol:. Si cu "stim noi ca" :lol: . Si cu multe altele :lol:

Din fericire, sunt pe-aici si alti oameni care sunt obisnuiti cu chestiile astea, asa ca nu tine :lol:

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 14:57 
Neconectat

Ca sa nu mai spun ca la cat il cunosc pe domnul Suciu (si nu-l cunosc de-o viata) decizia de a face plangere penala a fost luata cu mult inainte ca dumneavoastra sa va incepeti pledoaria in favoarea lui Popescu sau pentru moderatie, etc...

Cineva spunea ca ar trebui sa fiti eliminat de pe forum, si eu am fost de acord cu afrmatia si mi-o mentin. Efectiv nu va pot vedea rostul in acest forum.

Oricum, topicul va muri, iar acesta este un apel la cei care il citesc de a nu mai posta nimic...sa-l lasam sa moara de la sine..(topicul)

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 15:08 
Neconectat

RaduDan scrie:
..

Cineva spunea ca ar trebui sa fiti eliminat de pe forum, si eu am fost de acord cu afrmatia si mi-o mentin. Efectiv nu va pot vedea rostul in acest forum.

Nu cred ca i-a ajuns la "Gerula" cat a fost facut de kkt pe celelalte forumuri , mai vrea sa inghita si de aici putin !
Pofta Buna!

Sus

MesajScris: 06 Oct 2010, 17:34 
Neconectat

cu ce s-a prins ce-a mai mare captura la cupa Baracuda !?
........ sau am gresit topicul !!!????? :shock: :? :? :?

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]